עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
של בלקן מגיע ככהתיקח 1cc+שני קווים(אם יצא בטעות שלושה..לא נורא)
טסט אננטט לא מגיע ב200ml אגב
אז אם יש 200mg בml אז 1.5ml זה 300 וכדי להגיע ל250 תצטרך לשים 1.25ml אם הבנתי אותך נכוןשל בלקן מגיע ככה
תודה רבהאז אם יש 200mg בml אז 1.5ml זה 300 וכדי להגיע ל250 תצטרך לשים 1.25ml אם הבנתי אותך נכון
Simple math
אצטט אותךאז אם יש 200mg בml אז 1.5ml זה 300 וכדי להגיע ל250 תצטרך לשים 1.25ml אם הבנתי אותך נכון
Simple math
טסט אננטט של בלקן מגיע ב250mg/ml והשתמשתי הו יותר מפעם אחתשל בלקן מגיע ככה
הדילר טוען שזה מקורי עם קוד לבדוק באתר וככה מגיע ב200 חחחח אז מה הוא משקר?טסט אננטט של בלקן מגיע ב250mg/ml והשתמשתי הו יותר מפעם אחת
צלם את האמפ ואת הקופסה..ואוכל להגיד לך.הדילר טוען שזה מקורי עם קוד לבדוק באתר וככה מגיע ב200 חחחח אז מה הוא משקר?
צלם את האמפ ואת הקופסה..ואוכל להגיד לך.
קשה לי להאמין שיהיה טמבל שיזייף בלקן וישנה מינון מקורי.
אני סתם מנחש שקיבלת טסט סיפיונט ואתה מבלבל עם אננטט.
חחח
כנראה נגמר לו האנטט..אמר לך קח זה אנטט..
זה בסדר אגב..אסטר מעט יותר ארוך מאנטט
אם זה אמפולות לא תוכל להזריק 250mg כי בכל אמפולה יש 1ml ולא תשרוף אמפולה נוספת בשביל עוד 50mg
סליחה סליחהצלם את האמפ ואת הקופסה..ואוכל להגיד לך.
קשה לי להאמין שיהיה טמבל שיזייף בלקן וישנה מינון מקורי.
אני סתם מנחש שקיבלת טסט סיפיונט ואתה מבלבל עם אננטט.
חחח
כנראה נגמר לו האנטט..אמר לך קח זה אנטט..
זה בסדר אגב..אסטר מעט יותר ארוך מאנטט
אם זה אמפולות לא תוכל להזריק 250mg כי בכל אמפולה יש 1ml ולא תשרוף אמפולה נוספת בשביל עוד 50mg
האמת שבזמן האחרון נערך שינוי בלוגו החברה ובמיתוג...סליחה סליחה
הוא בלבל אותי ואת עצמו
מדובר על 250
לפי התמונות נראה בסדרהאמת שבזמן האחרון נערך שינוי בלוגו החברה ובמיתוג...
אני לא הכרתי את החברה במיתוג הנוכחי ומכיוון שעדיין אני רואה בשוק את המיתוג הקודם אני לא ממש בטוח מי מהם המקור.
אני מניח שלפני הסייקל הבא שאבחר לעשות איתם אבדוק את העניין הזה לעומק
אנאנדרול זה לא שם שהשתמשו בו קודם במוצר הנ"ל..לפי התמונות נראה בסדר
אבל שוב אין לדעת לא ככה?
שאלה קצת לא קשורה, הדילר מחול ורוצה מינימום הזמנהאנאנדרול זה לא שם שהשתמשו בו קודם במוצר הנ"ל..
אם זה חידוש או לא אני באמת לא יודע
היה בזמנו אתר דיי אמין שלהם שגם הזמנתי בו כמה פעמים..אבל החלפתי מחשב מאז...אין אפשרות להכנס אליו בלי להרשם ואין לי ראש לזה עכשיו.
הזמנתי מחול בהרבה יותר מ 75 דולר. והגיע בלי בעיה. המקום ממנו אתה מזמין צריך להצהיר על חבילה זולה יותר הרי מאיפה למכס מושג כמה שילמת? הם מודעים לבעיות שיש לחבילות בכניסה לישראל ולכן גם יצהירו מולך שאין החזר או פיצוי במידה והחבילה לא מגיעה אליך. לפחות האתרים המוכרים עובדים ככה.שאלה קצת לא קשורה, הדילר מחול ורוצה מינימום הזמנה
מה עושים עם המכס? זה סכום גבוה. 75 דולר
הזמנתי מחול בהרבה יותר מ 75 דולר. והגיע בלי בעיה. המקום ממנו אתה מזמין צריך להצהיר על חבילה זולה יותר הרי מאיפה למכס מושג כמה שילמת? הם מודעים לבעיות שיש לחבילות בכניסה לישראל ולכן גם יצהירו מולך שאין החזר או פיצוי במידה והחבילה לא מגיעה אליך. לפחות האתרים המוכרים עובדים ככה.
אם אתה מזמין בפחות מ 75 דולר וזה רק כמה ויאלים של טסט אז תקנה כבר בארץ מה הסיפור
תשמע אסור פה לדבר על מחירים אבל מבין אותךכואב לי המחירים פה נמאס
לויאל1 פי 4 יותר זול
בלי להיכנס למחירים..כואב לי המחירים פה נמאס
לויאל1 פי 4 יותר זול
אולי בארץ מנסים לעקוץ אותו, כיאילו חסרים אנשים שמוכרים להם בארץ 2 ויאלים במחיר של סייקל ענקבלי להיכנס למחירים..
עם ויאל באתר הזה יוצא לך זול פי 4 מויאל סטנדרטי בארץ..אז קרוב לוודאי שזה עוקץ.
לפי הדיבור והשאלות שלך...נראה לי שאתה קצת תמים..כדאי שתבדוק לפני שאתה רץ להזמין
מסכים..אולי בארץ מנסים לעקוץ אותו, כיאילו חסרים אנשים שמוכרים להם בארץ 2 ויאלים במחיר של סייקל ענק