הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה סקואט

• פותח/ת השרשור snir97
  • פורסם בתאריך

snir97

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
מקווה שזה המקום המתאים? חוזר לאט ובטוח אחרי שבר שעבר. מתכנן לעלות לאט ומבוקר עם טכניקה נכונה
אשמח לקבל עוד דגשים לטכניקה מה לשפר ולשנות

קצת קשה לראות כי האיכות לא משהו, זה היי באר או לואו באר? תנסה לפתוח כפות רגליים קצת יותר לצדדים ולפתוח גם כן את הברכיים הצידה, ולהתיישב קצת יותר אחורה.

זה HIGH BAR במנח מוט של LOW-BAR
maxresdefault.jpg

ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב על ההבדלים בין 2 סוגי הסקוואט ולהחליט מה מתאים לך

זה בסך הכל טוב.
סקוואט זה לשבת ולעמוד, ואת זה עשית מצויין.
לדעתי חסר כיווץ בגב העליון, ואולי גם ברייסינג.
מפרק הזרוע לא ישר, ואני חושב שכדאי ליישר.
אם המונחים האלו לא מובנים, אני מקווה שמישהו יסביר לך או שאסביר כשיהיה לי זמן, אבל כמו שאמרתי, התישבת ועמדת, וזה בסך הכל סקוואט.

• פותח/ת השרשור
שוב, נראה טוב.
רק שאין כיווץ בגב העליון ובבטן.
אין ברייסינג.

אשמח לסרטון\ תמונה למה הכוונה כי לא הבנתי
וכי לא פרסם לי תגובה קודמת.. לגביי האחיזה מבין! דיי עובד על זה אגדולים כלפי מעלה כמו בבנץ' אם הבנתי נכון?
תודה!
הסרטון לא עובד

קצת קשה לראות כי האיכות לא משהו, זה היי באר או לואו באר? תנסה לפתוח כפות רגליים קצת יותר לצדדים ולפתוח גם כן את הברכיים הצידה, ולהתיישב קצת יותר אחורה.

זה HIGH BAR במנח מוט של LOW-BAR
maxresdefault.jpg

ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב על ההבדלים בין 2 סוגי הסקוואט ולהחליט מה מתאים לך

עכשיו עברתי על סרטונים מקווה שהבנתי נכון, יוצא שאני משלב בין היי ללואו באר עם התנועה של הגב והאחיזה של המוט אז אעבוד על זה

אשמח לסרטון\ תמונה למה הכוונה כי לא הבנתי
וכי לא פרסם לי תגובה קודמת.. לגביי האחיזה מבין! דיי עובד על זה אגדולים כלפי מעלה כמו בבנץ' אם הבנתי נכון?
תודה!
הנה סרטו אחד מתוך 5.
תצפה ב5 הסרטונים, וזה נראה לי יהיה לבנתיים כל מה שיעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית