הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המוגלובין גבוה (?)

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי חברה אני אחרי סייקל ראשון של 12 שבועות טסט.
עשיתי בדיקות דם היום וההמוגלובין יצא לי די גבוה והרופאה התקשרה אלי בלחץ והלחיצה אותי קצת.
יצא 18.3
האם זה כזה גבוה?חשוב לציין שכמעט ולא שתיתי לפני הבדיקה כמו כן לא הייתי בצום
טעות שלי.

נערך לאחרונה:
שים פה מסודר
Hb
Hct
Rbc
Iron,Plt
וננסה לעזור
בכול מקרה זה מה שיש לצפות בשימוש בטסטו
האם יש לך אודם בפנים ?עייפות גבוה? סחרחורות איך המרגש בכללי?

אז נגיד ואני אלך להמטולוג. מה אני אגיד לו שם ?
"שומע, הזרקתי טסט ולכן ההמוגלובין שלי גבוה. מה עושים"?

אם תגיע להמטולוג לא תצטרך לדבר יותר מדי, כבר יהיה לו תוצאות בדיקת דם שלך.
כנראה שיפנה אותך לבדוק jak2 ואז לחזור אליו לבירור.
האם לספר לו על החומרים זה עניין שלך, כמובן שזה מידע חשוב וכשאתה מסתיר אותו אתה מפריע לרופא לעזור לך

• פותח/ת השרשור
שים פה מסודר
Hb
Hct
Rbc
Iron,Plt
וננסה לעזור
בכול מקרה זה מה שיש לצפות בשימוש בטסטו
האם יש לך אודם בפנים ?עייפות גבוה? סחרחורות איך המרגש בכללי?

המוגלובין - 18.3
המטוקריט - 53.6
אדומים - 6.26
ברזל - 90
טסיות - 320

אני מרגיש סבבה לגמרי סך הכל.

אם תגיע להמטולוג לא תצטרך לדבר יותר מדי, כבר יהיה לו תוצאות בדיקת דם שלך.
כנראה שיפנה אותך לבדוק jak2 ואז לחזור אליו לבירור.
האם לספר לו על החומרים זה עניין שלך, כמובן שזה מידע חשוב וכשאתה מסתיר אותו אתה מפריע לרופא לעזור לך

השאלה היא איך הם מתייחסים לזה כשמספרים להם.

הטסיות בטווח התקין וזה הכי חשוב
לך תתרום דם וזהו לדעתי ותעשה שוב בדיקה שאתה ללא חומרים אפילו מספר בדיקות
אם בכול זאת בא לך ללכת על ברור המטולוגי תזכור שאם אתה מצהיר על שימוש חומרים זה ירשם לך ויכול לפגוע לך בביטוחי חיים בעתיד ( לא יודע מה גילך) כלומר לא תוכל להסתיר את זה כי זה ירשם לך בתיק
במקרה ביטוחי חברות הביטוח יעופו על זה (אם לא הצהרת על זה קודם כמובן)ואתה לא תקבל פיצוי רק מחשבה לעתיד שיום אחד תרצה בטוח חיים או ביטוח משכנתא.יש סיכוי שיבטחו אותך עם זה שאתם על חומרים אבל לא בטוח בכלל וגם יגרור פרמייה מטורפת

נערך לאחרונה:
גם לי זה היה בסייקל האחרון אין צורך להבהל תגובה של טסט גבוה עם ההמוטריקט גבוה בדרכ יחד עם ההמוגללובין , תבצע הקזת דם כמו שציינו כאן , דעתי האישית תסיים את הסייקל תנוח ותחזור.

• פותח/ת השרשור
הטסיות בטווח התקין וזה הכי חשוב
לך תתרום דם וזהו לדעתי ותעשה שוב בדיקה שאתה ללא חומרים אפילו מספר בדיקות
אם בכול זאת בא לך ללכת על ברור המטולוגי תזכור שאם אתה מצהיר על שימוש חומרים זה ירשם לך ויכול לפגוע לך בביטוחי חיים בעתיד ( לא יודע מה גילך) כלומר לא תוכל להסתיר את זה כי זה ירשם לך בתיק
במקרה ביטוחי חברות הביטוח יעופו על זה (אם לא הצהרת על זה קודם כמובן)ואתה לא תקבל פיצוי רק מחשבה לעתיד שיום אחד תרצה בטוח חיים או ביטוח משכנתא.יש סיכוי שיבטחו אותך עם זה שאתם על חומרים אבל לא בטוח בכלל וגם יגרור פרמייה מטורפת

גם לי זה היה בסייקל האחרון אין צורך להבהל תגובה של טסט גבוה עם ההמוטריקט גבוה בדרכ יחד עם ההמוגללובין , תבצע הקזת דם כמו שציינו כאן , דעתי האישית תסיים את הסייקל תנוח ותחזור.

סבבה תודה רבה.

תשים לב אם תתחיל לאבד תחושה בקצוות אצבעות או יופיעו כאבי ראש חזקים מאוד , זה יתן לך זימן שהדם שלך יותר מידי סמיך וצריך לטפל בעניין (המטוקריט גבוה, זה המדד להסתכל עליו).

תור להמטולוג , הקזת דם. אחרי שתסיים או סיימת ועשית pct תחזור על בדיקת דם חוזרת.

סיימת ועדין גבוה זה הזמן להקזה, לjak2 שולחים רק לאחר הקזה ובדיקה דם חוזרת במידה ועלה חשד ל-פוליציטמיה , לדעתי גבוה נטו מהסייקל, תחסוך, לך להקזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית