הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

rad 140/pct

משה משה

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום לכולם!
פעם ראשונה מתנסה בחומרים!
מתחיל סייקל של rad 140 של bio.sciense.
מתכנן לקחת 10 מ"ג ביום. למשך 8 שבועות!
ללא טסט בסיס!
השאלה שלי איזה pct הייתם ממליצים לעשות לאחר הסייקל??

כנ״ל. בסיום הסייקל תעשה בדיקות דם, תעלה אותן לפה וננסה לעזור לך.

אני סיימתי 12 שבועות של אוסטרין משולב עם 8 שבועות קארדרין ו LGD ולא עשיתי pct. לא חוויתי שום תסמין או תופעת לוואי של טסט׳ נמוך, אבל כל מקרה לגופו.
*לא עשיתי בדיקות דם לאשש את מה שכתבתי. הלכתי נטו לפי ההרגשה שלי

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי האם לאחר שימוש בסארם צריך לעשות pct כמו לאחר שימוש בטסט על כל נגזרותיו?? או שיש שוני מאחר והתופעות לוואי של הסארם שונות ממה שהבנתי.. כן משתק את הציר כמו טסט אבל זהו!

אבל זה בדיוק מה שענינו לך.
רק אחריי הבדיקות דם אתה תדע. אולי אתה צריך פיסיטי, אולי לא ואולי הטסט׳ שלך נפל כל כך חזק שאתה צריך hcg ונובלה וכלומיד וכל החברים. אף אחד פה לא יכול להגיד לך באהלן אהלן מה אתה צריך, ואם בכלל אתה צריך.

תרשום בשורת חיפוש ״בדיקות דם״ ואתה תמצא פוסט הכי מסודר בעולם שיענה על כל השאלות שלך.
בהצלחה

אין לי מה להוסיף, רק מחזק את שני החבר'ה כאן שרשמו. לא לקחת סתם תרופות כשלא צריך.

הכי חכם זה בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא (טסט' טוטאל נמוך לא אומר הרבה אם אתה עושה אחרי שבוע או שבועיים). צריך לראות איפה עומד הורמון ה-LH.

בגדול בגדול כן רצוי יהיה לרוב למשל נולבה במינון נמוך אחרי לשיקום הציר, העניין שכל גוף עובד שונה.. וזה יהיה חבל מאוד לקחת תרופות עם תופעות לוואי כשאין ממש צורך למשל, דבר שאולי יקרה אצלך. לכן הכי חכם זה לעבוד ספציפית לפי מה שאתה צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית