הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטגוריות

AVINOAM

משתמש מתחיל
154
54
נק' מוניטין:
66
154
54
מה ההבדל בין classic raw ל-raw ומה אפשר ללבוש בכל אחד?
אם זה לא אחד מהם, איזה קטגוריה זה בלי חגורות ורצועות?

תלוי בפדרציה שאתה מתכוון אליה, אבל בכל המקומות מותר חגורה ורצועות שורש כף יד. בדרך כלל בקלאסיק מתכוונים שמותר השימוש ברצועות ברכיים וב-raw הרגיל מותר או ברכיות או כלום, תלוי בפדרציה

• פותח/ת השרשור
תלוי בפדרציה שאתה מתכוון אליה, אבל בכל המקומות מותר חגורה ורצועות שורש כף יד. בדרך כלל בקלאסיק מתכוונים שמותר השימוש ברצועות ברכיים וב-raw הרגיל מותר או ברכיות או כלום, תלוי בפדרציה
תודה

למיטב ידעתי, בארץ הraw מותר חגורה ורצועות ידיים.
אסור רצועות ברכיים, וחליפות לחץ, ואפילו שרוולי ברכיים.
בתחרויות המצוידות, מותר הכל, אך זה מתחלק לאלפי קטגוריות באותו תחרות.

הכי טוב, שתתאמן איך שנוח וכיף לך, וכשתתקרב לתחרות תברר את הכללים שלה, או שתברר עכשיו על כללי התחרות שמעניינת אותך.

הכי טוב, שתתאמן איך שנוח וכיף לך, וכשתתקרב לתחרות תברר את הכללים שלה, או שתברר עכשיו על כללי התחרות שמעניינת אותך
זה לא מצריך תכנון מראש?
יש כמה אצלנו שלוחצים עם חליפה/ציוד ונראה שזה דורש זמן (לתרגל טכני וכו)

• פותח/ת השרשור
אני מתכנן ללכת לתחרות בנובמבר, אם הכל יהיה טוב והסגר לא ימשך הרבה זמן. ואני אוהב להתאמן בלי חגורה ורצועות אבל אם זה אותה קטגורייה, עם ובלי אז מן הסתם שאני אקנה

למיטב ידעתי, בארץ הraw מותר חגורה ורצועות ידיים.
אסור רצועות ברכיים, וחליפות לחץ, ואפילו שרוולי ברכיים.
בתחרויות המצוידות, מותר הכל, אך זה מתחלק לאלפי קטגוריות באותו תחרות.

הכי טוב, שתתאמן איך שנוח וכיף לך, וכשתתקרב לתחרות תברר את הכללים שלה, או שתברר עכשיו על כללי התחרות שמעניינת אותך.
זה נכון רק בתחרויות של אליהו. בתחרויות האחרות זה קטגורית שרוולים וקטגורית רצועות ברכיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית