עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי @Matty תכף מגיע לשם.140+
אני חושב שזה משתנה בהתאם לאיגוד ולתחרות, באליפות ישראל בוויטליפטינג 2015 היה ככה:אני איך מוצא את הקטגוריות משקל בpl ו wl?
גם שם כמו בpl יש מספר איגודים?
אם ככה המשקלים בקטגוריות שלוטם אמר הם קבועים?לא
יש איגוד אחד וחוקים אחידים.
זה מקצוע אולימפי, לא השכונה של פווארליפטינג.
והשקילה היא כשעה לפני התחרות ולא יום לפניי כמו בפווארליפטינג.
אם ככה המשקלים בקטגוריות שלוטם אמר הם קבועים?
לא שונים בכל איגודמה זאת אומרת ׳קבועים׳
זאת רשימת הקטגוריות המעודכנת?ברור שהם קבועים.
הם השתנו פעם אחת לדעתי בעבר אבל זה השתנה בכל העולם כי יש איגוד אחד אז אם משנים כולם צריכים להתיישר לפי הכללים העולמיים של הרמת המשקולות האולימפית.
חבל שפאוורליפטינג הוא לא כזה היה יכול להיות יותר מעניין ולא שיעמום למות כמו עכשיו.
זאת רשימת הקטגוריות המעודכנת?
56
62
69
77
85
94
105
105+
יש תחרויות שיש להן רף השתתפות מינימלית - "לעשות קריטריון" אומר להגיע לסכם גבוה מספיק בקרב 2 (כלומר הנפה וקלין+דחיקה) ע"מ להשתתף בתחרות כלשהי (אליפות אירופה וכו').שאלה באווירת האשכול
כשאומרים קריטריון מה הכוונה? אם זה טבלה או משהו אשמח ללינק.
ובכללי איזה תוצאות הן נחשבות (לפחות בעינכם) טובות למישהו בעד 85 ,94 בגיל 18
@MikeRozner @Mike96 @Crossfiter @לוטם
תודה מראש
יותר בישראל, יש לי חבר שחושב ללכת לכיוון הזה...יש תחרויות שיש להן רף השתתפות מינימלית - "לעשות קריטריון" אומר להגיע לסכם גבוה מספיק בקרב 2 (כלומר הנפה וקלין+דחיקה) ע"מ להשתתף בתחרות כלשהי (אליפות אירופה וכו').
תוצאות טובות? באיזה רמה? ישראל? בינלאומי? עד 85 אפטי אוחדוב עשה בגיל 17 175 הנפה 215 דחיקה לשם הפרופורציה
שאלה באווירת האשכול
כשאומרים קריטריון מה הכוונה? אם זה טבלה או משהו אשמח ללינק.
ובכללי איזה תוצאות הן נחשבות (לפחות בעינכם) טובות למישהו בעד 85 ,94 בגיל 18
@MikeRozner @Mike96 @Crossfiter @לוטם
תודה מראש
85 השיאים הם של אנטולי, 166 200 אם אני זוכר נכון. וכן יש אתר... צריך לחפש.יותר בישראל, יש לי חבר שחושב ללכת לכיוון הזה...
יש אתר מסוים של האיגוד בישראל שכתוב שם איזה תחרויות יש השנה ואת כל הקריטריונים וכו׳?
85 השיאים הם של אנטולי, 166 200 אם אני זוכר נכון. וכן יש אתר... צריך לחפש.
עד כמה שאני זוכר לא, הוא בא לארץ וקטף את השיא הטרי של פבל בתחרות הראשונה שלו.הוא לא עשה 166 כשהתחרה כבר בעד 94?