הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

oats squares

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
מצה אתם אומרים על הדגנים האלה בבוקר במקום שיבולת שועל ?
מאוד קשה לי עם השיבולת שועל אני מערבב אותה בשייק היא גורמת לי פשוט לריפלקס הקאה אני בעייתי מאוד בכל מה שנוגע לאוכל
אני אוכל את תקופה 100 גרם של זה 400+ קלוריות ו88 פחמימה הקלוריות הקלות ביותר שאכלתי אי פעם
לינק
יש בזה הזהרה על סוכר גבוהה גם.. אבל בכל מקרה אני לא אוכל הרבה סוכר במהלך היום

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200921-132404_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200921-132404_MyFitnessPal.jpg
    KB 56.8 · צפיות: 31
  • Screenshot_20200921-132359_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20200921-132359_MyFitnessPal.jpg
    KB 65.8 · צפיות: 41
מצה אתם אומרים על הדגנים האלה בבוקר במקום שיבולת שועל ?
מאוד קשה לי עם השיבולת שועל אני מערבב אותה בשייק היא גורמת לי פשוט לריפלקס הקאה אני בעייתי מאוד בכל מה שנוגע לאוכל
אני אוכל את תקופה 100 גרם של זה 400+ קלוריות ו88 פחמימה הקלוריות הקלות ביותר שאכלתי אי פעם
לינק
יש בזה הזהרה על סוכר גבוהה גם.. אבל בכל מקרה אני לא אוכל הרבה סוכר במהלך היום

מה זה רלוונטי? תאכל גם צמיגים כל עוד זה נכנס בערכים שלך.

• פותח/ת השרשור
מה זה רלוונטי? תאכל גם צמיגים כל עוד זה נכנס בערכים שלך.
חחחחחחחח הכוונה ושכחתי לציין גם שיש בזה הרבה סוכר וזה אולי לא הכי בריא שיש .. יש לי פשוט קיבה רגישה השאלה אם רמת הסוכר בזה כזאת נוראית? על האריזה רשום רמת סוכר גבוהה למנה עכשיו אני אוכל מנה כפולה 100 גרם ויש בזה 18 גרם סוכר ביחס ל100 גרם זה נחשב הרבה?

חחחחחחחח הכוונה ושכחתי לציין גם שיש בזה הרבה סוכר וזה אולי לא הכי בריא שיש .. יש לי פשוט קיבה רגישה השאלה אם רמת הסוכר בזה כזאת נוראית? על האריזה רשום רמת סוכר גבוהה למנה עכשיו אני אוכל מנה כפולה 100 גרם ויש בזה 18 גרם סוכר ביחס ל100 גרם זה נחשב הרבה?

אי אפשר להימנע מסוכר מוסף לגמרי, למרות כך יש המלצות לכמויות, דנו בזה בשירשור הזה - אכילת שוקולד מרובה ושתיית קולה זירו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית