הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ on whey vs whey & oats.

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
שלום לכולם.
באחד האתרים מחול יש את 2 האבקות האלה. שתיהן מהסדרה "natural".

עולים אותו דבר, ויש בהן אותו מספר הגשות, עם אותו גרם חלבון להגשה (כלומר החבילה עם הoats גדולה יותר, וההגשה שלה גדולה יותר).

המטרה שלי היא לעלות במשקל (שחיף). השאלה שלי היא האם יש "חסרונות" באבקה עם הoats (למי שניסה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי). האם היא מתערבבת פחות טוב? האם היא "מפוצצת" כמו גיינרים מסוימים? האם אחרי אימון היא פחות עדיפה בגלל פחמימה מורכבת? בקיצור, אשמח לעזרה.. 😃

תודה רבה !

לא רואה חסרונות בחלבון של אופטימום עם שיבולת שועל, גם לאחר אימון. היא מתערבבת טוב כמו כל שאר האבקות וגם טעימה עם מים מהביקורות.

אם אתה צריך יותר נפח של קלוריות/פחמימה לשייק זו יכולה להיות אופציה טובה, אבל פשוט וקל גם יהיה לערבב אבקת חלבון עם שיבולת שועל. (בתור דייסה, או סתם בקערה עם אבקת חלבון וחלב/מים)

• פותח/ת השרשור
כשאני מכניס שיבולת שועל לשייקר, היא תקועה ומגעילה.
אולי זו באמת אופציה טובה כי הם טוחנים את השיבולת יותר "דק", ואז היא מתערבבת יותר ולא מרגישים גושים...

תודה רבה!

כשאני מכניס שיבולת שועל לשייקר, היא תקועה ומגעילה.
אולי זו באמת אופציה טובה כי הם טוחנים את השיבולת יותר "דק", ואז היא מתערבבת יותר ולא מרגישים גושים...

תודה רבה!
מה אתה מצפה שהיא תעלם? זה שייקר לא בלנדר.........
תזרוק לבלנדר הכל וזהו

נו, אז האבקה הזו פוטרת אותי מזה.
לשלם הרבה יותר בשביל כמות קטנה מול משהו שיותר זול ופי 2 יותר מנות רק בגלל שזה פוטר אותך מלזרוק לבלנדר?
במיוחד לשלם על מוצר שלא קיים בארץ בכלל ומשלוח והכל שיגמר לך תוך פחות מחודש [ 26 מנות 3ליברות]

• פותח/ת השרשור
עולים אותו דבר, ויש בהן אותו מספר הגשות, עם אותו גרם חלבון להגשה (כלומר החבילה עם הoats גדולה יותר, וההגשה שלה גדולה יותר).

לשלם הרבה יותר בשביל כמות קטנה מול משהו שיותר זול ופי 2 יותר מנות רק בגלל שזה פוטר אותך מלזרוק לבלנדר?

תודה על העזרה אחי

מטחנת תבלינים/ מעבד מזון 500W לא יעלה לך יותר מ200 שקל.
עם שניהם אתה יכול לטחון ש"ש לרמה של קמח (מניסיון), לדעתי זה עדיף.
ככה אתה שולט על יחס הפחמימה/חלבון בשייק,

• פותח/ת השרשור
מטחנת תבלינים/ מעבד מזון 500W לא יעלה לך יותר מ200 שקל.
עם שניהם אתה יכול לטחון ש"ש לרמה של קמח (מניסיון), לדעתי זה עדיף.
ככה אתה שולט על יחס הפחמימה/חלבון בשייק,
תודה רבה.
אני קצת עצלן האמת 😃
אגב, כשהש"ש טחונה ברמה של קמח, האם היא מתערבבת טוב או מרגישה כמו טיט?
אגב, האם אפשר לעשות את זה גם עם אגוזים, או שהם הופכים ל"עיסה"? (אני מנסה להעלות במשקל, ויעזור לי מאוד לטחון מאה גרם אגוזים, להוסיף איזו כוס חלב ולשתות בבום).

נערך לאחרונה:
אני טוחנת שש מראש בבלנדר ושמה בקופסה ומתי שצריך לוקחים את הכמות לפי הערכים.. הכי נוח
וזה מתערבב טוב

• פותח/ת השרשור
טחנתי אתמול ש"ש במטחנת תבלינים, שמתי קצת בשייק. עדיין הרגשתי כאילו זה חול :(
אמנם עדיף על רגיל, אבל עדיין באסה קצת.

• פותח/ת השרשור
שמתי במטחנת תבלינים, קיבל מרקם של קמח. שמתי בבלנדר עם השייק שלי. עדיין הרגיש כאילו יש חתיכות חול. אמנם לא נורא כמו שיבולת שועל ברגיל, אבל לא "נמס" במים כמו אבקת חלבון

אם זה בדיוק אותו מחיר לבדיוק אותו מספר מנות ובכל מנה בדיוק אותה כמות חלבון אז אני לא רואה סיבה להעדיף את ההתעסקות של לטחון שיבולת שועל על פני לקנות את האבקה.

אם זה בדיוק אותו מחיר לבדיוק אותו מספר מנות ובכל מנה בדיוק אותה כמות חלבון אז אני לא רואה סיבה להעדיף את ההתעסקות של לטחון שיבולת שועל על פני לקנות את האבקה.

הסיבה היא שככה אתה יכול לשלוט ביחס של הפחמימה והחלבון ולהתאים יותר טוב לתפריט שלך

• פותח/ת השרשור
במצבי כמה שיותר קלוריות, יותר טוב. רק עניין אותי אם הפחמימה המורכבת "מפריעה" אחרי אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית