הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספירת זרע 0 לאחר סייקל

• פותח/ת השרשור allnk
  • פורסם בתאריך

allnk

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי חברים.
אחרי סייקל טסט ארוך של חמישה חודשים. 500 בשבוע.
התחלתי pct לפני שבועיים(כשלושה שבועות לאחר זריקה אחרונה) כלומיד וטומקסיפן כדור אחד ביום + 3 פרגניל בשבוע (לא השתמשתי בפרגניל במהלך הסייקל).

עשיתי היום ספירת זרע ואין תאי זרע בכלל. צריך לשנות או לחזק את הpct בעקבות זה?

• פותח/ת השרשור
היי תומר,
התחלתי לפני עשרה ימים טומקסיפן 20 מילגרם ביום.
אובקלימין 50 פעם ביום.

פרגניל 5000iu חילקתי לשלוש ולוקח ראשון שלישי חמישי.
זהו בגדול.

אוקיי זה שלב מאוד מוקדם של הפיסיטי ולכן אל תילחץ מהספירת זרע
דבר שני, ידוע לי שפרגניל לא לוקחים במקביל לטמוקסיפן ולכלומיד
דבר שלישי, הפרוטוקול הידוע פה מהפורום זה 4 שבועות עם טמוקסיפן וכלומיד בצורה כזו :
40-40-20-20
100-100-50-50

שבועיים ראשונים מינון כפול - 2 כדורים מכל תרופה
ושבועיים אחרונים יורדים לחצי

חוץ מספירת זרע עשית בדיקות דם לפרופיל הורמונלי?

מבחינת המשך הפיסיטי אני הייתי מחכה פה לתגובות של מנוסים ממני,
מה שאני באופן אישי הייתי עושה זה עוצר עם הכלומיד והטמוקסיפן, ממשיך עוד שבועיים עם הפרגניל לתת פוש חזק מבחינת האשכים ( דרך אגב התכווצו משמעותית? )
ואז נכנס לפיסיטי לפי הספר.

בכל זאת חצי שנה ברצף 500 מ״ג זה לא צחוק.

@Mr. Gent אולי תוכל לסייע לבחור?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה תומר.
האשכים התכווצו כן.

רק שאלה אחרונה, אני יודע שבד״כ לא לוקחים פרגניל יחד עם כלומיד וטומקסי(לפי מה שאני קורא פה עכשיו), אבל מצד שני לוקחים פרגניל באמצע הסייקל ואני לא לצערי לא לקחתי (הבן אדם שבנה לי את זה אמר שאין צורך, ומדובר דווקא במאמן מוכר מאוד שמודה שסמכתי עליו) אז אתה חושב שאי אפשר לקחת יחד עכשיו? או אולי זה אסור ומסוכן? הוא אמר לי שאין עם זה בעיה שזה יחד.

פרופיל הורמונלי אני עושה שבוע הבא. באמצע הסייקל עשיתי והטסט היה גבוה (הגיוני) ושאר הערכים היו בגדר הנורמה.

תודה רבה רבה תומר.
האשכים התכווצו כן.

רק שאלה אחרונה, אני יודע שבד״כ לא לוקחים פרגניל יחד עם כלומיד וטומקסי(לפי מה שאני קורא פה עכשיו), אבל מצד שני לוקחים פרגניל באמצע הסייקל ואני לא לצערי לא לקחתי (הבן אדם שבנה לי את זה אמר שאין צורך, ומדובר דווקא במאמן מוכר מאוד שמודה שסמכתי עליו) אז אתה חושב שאי אפשר לקחת יחד עכשיו? או אולי זה אסור ומסוכן? הוא אמר לי שאין עם זה בעיה שזה יחד.

פרופיל הורמונלי אני עושה שבוע הבא. באמצע הסייקל עשיתי והטסט היה גבוה (הגיוני) ושאר הערכים היו בגדר הנורמה.

תשמע בכל זאת לקחת רק טסט
שזה מבחינת ההתאוששות משמעותית יותר קל מטסט עם טרן או ננדרולון וכו
מה שכן זה היה למשך חצי שנה.
לכן, ההיגיון אומר לי לתת עכשיו כמה מנות יפות של פרגניל ואז לתת פיסיטי.
אם היית משתמש במהלך הסייקל זה יכל למנוע את ההתכווצות של האשכים ומביא אותך במצב טוב יותר לפיסיטי, אבל מטעויות לומדים.
יש פה אנשים שטוענים שהשימוש בפרגניל מיותר לגמרי, יש כאלה שמכניסים רק טמוקסיפן בפיסיטי.
אני למדתי שבתחום הזה, תעשה מה שעובד בשבילך... בסופו של דבר כל גוף מגיב שונה לחומרים ושונה לכל תרופה.

דרך אגב, אתה מרגיש נפילה חזקה בטסט? בכח בחרמנות? החבר הקטן למטה מתפקד?

• פותח/ת השרשור
מתפקד לגמרי. אני כבר 4 שבועות אחרי זריקה אחרונה והכל בסדר. בגלל זה הופתעתי וקצת נלחצתי מהספירת זרע 0 היום, חשבתי שהיא תהיה נמוכה אבל לא שלא יהיו בכלל תאי זרע.
ולגמרי אם אעשה בעתיד אקח פרגניל במהלך (אני מודה ששאלתי את המאמן והוא אמר שאין על זה מחקים חד משמעיים ולדעתו זה מיותר במהלך סייקל ושאפשר לתת אחרי בpct).

תודה רבה על העזרה והסבלנות אחי.

מתפקד לגמרי. אני כבר 4 שבועות אחרי זריקה אחרונה והכל בסדר. בגלל זה הופתעתי וקצת נלחצתי מהספירת זרע 0 היום, חשבתי שהיא תהיה נמוכה אבל לא שלא יהיו בכלל תאי זרע.
ולגמרי אם אעשה בעתיד אקח פרגניל במהלך (אני מודה ששאלתי את המאמן והוא אמר שאין על זה מחקים חד משמעיים ולדעתו זה מיותר במהלך סייקל ושאפשר לתת אחרי בpct).

תודה רבה על העזרה והסבלנות אחי.

בכיף אחי שמח לעזור
בכל זאת חכה לתגובות יש פה אנשים עם ידע עצום בנושא אולי הם יתנו לך פתרון טוב יותר שמבוסס על מחקרים וספרות רפואית.

כמה זמן חיכית מזריקה אחרונה עד להתחלת pct כי מזריקה אחרונה של אנטט על לpct,
4 שבועות זה לא מספיק
טוב קראתי

התחלתי pct לפני שבועיים(כשלושה שבועות לאחר זריקה אחרונה)

שעושים pct שיש עדיין טסט שמסתובב בדם זה לא עושה כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית