הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאודורנט עם מלחי אלומיניום וסרטן

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מישהו מכיר את הנושא בקרוב?
מישהו מכיר מחקרים שמוכיחים שזה נכון?
מישהו יכול להסביר מה ההגיון/מנגנון כימי שעומד מאחורי זה?
ואני מדבר על אלומיניום כלוריד

נערך לאחרונה:
אני ראיתי באיזה צומת מין פלייר שאמר שיש דאודראנטים לא טבעיים ושיש בהם אלומיניום שחוסמים יציאת זיעה ורעלים מהגוף ועלולים להעלות את הסיכוי לסרטן כלשהוא...
רק לידע הכללי של כולם הדאודורנט של אדידס לא טבעי והוא חרא של דאודורנט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מבקש תגובות שמתבססות על יותר מפליירים בצומת

אני ראיתי באיזה צומת מין פלייר שאמר שיש דאודראנטים לא טבעיים ושיש בהם אלומיניום שחוסמים יציאת זיעה ורעלים מהגוף ועלולים להעלות את הסיכוי לסרטן כלשהוא...
רק לידע הכללי של כולם הדאודורנט לא טבעי והוא חרא של דאודורנט.

כל מה שלא טבעי הורג אה?

• פותח/ת השרשור
כנראה הערכתי את הפורום יתר על המידה..
עוד מישהו רוצה לענות תשובה מתחכמת ולא מועילה? מה נהיה...

אין לי תגובה מדעית לאמירה אבל יש לי תובנה לחלוק

הגוף מזיע. זאת עובדה. זה תהליך הכרחי, חשוב וטבעי שקורה בגוף. ברגע שאתה תנסה לחסום הפרשות של הגוף בעזרת כל מיני חומרים כימים, זה מועד לפורענות. אני מדגיש, אני מדבר על הדאודורנטים שחוסמים זיעה, לא מפיצים ריח טוב.
אני לא יודע אם זה גורם בצורה ישירה או עקיפה לסרטן, ולמעשה אני לא יודע בכלל אם זה גורם לסרטן, אבל אני די בטוח שזה לא כדאי.
בנוסף, אמא שלי עובדת בחקר הסרטן במכון וויצמן. אומנם זה לא תחום ההתמחות שלה (מי שמכיר קצת באופן פרטני יותר את עבודת המחקר בנושא יודע שלא חוקרים סרטן בכללי אלא כל מעבדה בעולם חוקרת תחום מאד מאד מצומצם ומאפיין פרטני של הדבר ואיך הוא משפיע. לדוגמא אמא שלי חוקרת השפעות וקשר של חלבון p53 לסרטן), אבל היא טוענת גם שזה כנראה לא כזה טוב לגוף.
שוב, אין לי הוכחה מדעית, אבל זאת פיסת המידע שיש לי.

אגב, מי שמתעניין הנה מידע על החלבון:
http://en.wikipedia.org/wiki/P53

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית