הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סייקל ראשון

shox558

משתמש מתחיל
29
9
נק' מוניטין:
17
29
9
היי, אני מתאמן כבר שנה וכמה חודשים (כמובן עם עצירות בגלל הסגרים הלא החלטיים של הממשלה).
בן 23, שוקל 85 אחוז שומן מעריך באיזור ה 16 ~ 17 (לא יודע כמה זה קריטי אבל חשבתי שלא יזיק לציין את הפרטים האלה)

קראתי הרבה בחודשיים האחרונים על כל הנושא, והגעתי למסקנה שאני רוצה לנסות סייקל ראשון אבל דווקא ללכת בכיוון ה SARMS.
המסלול ה"אנאבולי" נקרא לזה ככה כרגע פחות מדבר אלי, פחות מעוניין לשנות דרסטית את הציר ההורמונלי בגוף שלי, ולגרום ליותר נזק מאשר תועלת (בין אם זה לטווח הארוך ובין אם זה לטווח הקצר)

לאחר שניסיתי לגשש כמה שיותר מידע על ה SARMS הגעתי למסקנה שלמטרה שלי (חיטוב) הכי יועיל לי Ostarine

ברור לי שזה לא תרופת קסם והשקעה, תזונה, אימונים חזקים ושינה זה המפתח. אני מקפיד על הכל ועשיתי שינוי די גדול בשנה שאני מתאמן
מ 103 קילו על 27 ~ 28 אחוזי שומן ל 85 ק"ג על 16 ~ 17 ושיפור משמעותי מאוד במשקלי העבודה למרות העובדה שאני בגירעון קלורי

יש לי כמה שאלות לגביו ואשמח לעזרה:

1) לאיזה תוצאות יש לצפות בשימוש של ה Ostarine? אשמח אם מישהו יחלוק גם "מסע אישי ותוצאות אישיות"
2) ידוע לי שאין "תועלת" ללא קצת תופעות לוואי, אך אחרי כל מה שקראתי, מה הן תופעות הלוואי שעלי לצפות להן? עד כמה הן באמת "לא נפוצות" כמו שהספקים רוצים שנחשוב?
3) יש בדיקות \ דברים מסוימים שעלי לבדוק לפני שאני בכלל שוקל להתחיל בסייקל כזה של Ostarine? (סתם לדוגמא בדיקות דם או דברים בריאותיים אחרים על מנת לוודא שאני לא מסכן את עצמי?)
4) מכל מה שקראתי לא הבנתי האם יש צורך ב PCT לאחר השימוש ב Ostarine, מצד אחד זה לא סטרואיד אנאבולי שמשפיע על הציר ההורמונלי, מצד שני חלק אומרים כן חלק אומרים לא... וכבר לא ברור לי וכמו שאמרתי אני לא מחפש לסכן את עצמי
5) מישהו השתמש באוסטרין של Science Bio? איך הם? פשוט קראתי שרוב ה SARMS הם זיופים ומעורבבים עם דיאנבול או דברים בסגנון (וכמו שרשמתי בהתחלה, זה לא הכיוון שאני מחפש)
6) חלק אומרים שזה כן "רעיל לכבד" כמו אנאבוליים אורליים חלק אומרים שלא.. אשמח גם שתסדירו לי את העניין הזה
7) ראיתי שיש אבקה \ נוזל, מה ההבדל ביניהם (אם יש בכלל), ואיך אני מתכנן סייקל של אוסטרין? כמה מינון, לאיזה אורך של תקופה?

מאמין שזה הכל, אבל שוב אם אתם מרגישים צורך בלשתף אותי בעוד משהו שנראה לכם שפספסתי אני פתוח לקבל דעות אחרות 😃

1. תוצאות ״עדינות״. אתה לא תעלה ב12 שבועות 4 קילו שריר, אתה תתחזק, תעלה משקל על המוט, יותר סטים, יותר חזרות.
2. אינדיבידואלי. הדעה הרווחת היא שאוסטרין במינון סביר, נניח לא מעל 20-25 מ״ג, לא ישבית אותך.
3. בדיקות דם זה תמיד רעיון טוב. יש פה בנעוצים את כל מה שאתה צריך לדעת לגביי בדיקות דם. תעיף שם מבט.
4. שוב, רק בדיקות דם יגידו האם הציר שלך ניזוק, עד כמה ואם בכלל. כל השאר זה רק ניחושים באוויר.
5. אחלה. השתמשתי במוצרים שלהם. עובד.
6. שוב, רק בדיקות דם יגידו. ממה שיצא לי לחוות בעצמי וממה שקראתי ושמעתי ברחבי הרשת זה לא רעיל כמו סטרואידים אוראליים.
7. אין יותר מידי הבדל, עניין של נוחות ואולי מחיר.

ועכשיו ברצינות, אם אתה 16-17 אחוז שומן, במקומך הייתי יורד באחוזי שומן. אתה מתאמן מתחיל, עדין בשלב בו אתה רואה תוצאות מהר מאוד, חבל ״לבזבז״ את זה על חומרים.
יש לי 2 כללים- 3 שנים של אימונים לפחותו אחוז שומן נמוך לאורך זמן (כלומר אתה יודע איך להיוצ בדיאטה ולשמור עליה). יהיו חבר׳ה שיגידו לך גם להגיע למשקלי עבודה מסויימים לפניי, אבל אני פחות מייחס לזה חשיבות.

• פותח/ת השרשור
1. תוצאות ״עדינות״. אתה לא תעלה ב12 שבועות 4 קילו שריר, אתה תתחזק, תעלה משקל על המוט, יותר סטים, יותר חזרות.
2. אינדיבידואלי. הדעה הרווחת היא שאוסטרין במינון סביר, נניח לא מעל 20-25 מ״ג, לא ישבית אותך.
3. בדיקות דם זה תמיד רעיון טוב. יש פה בנעוצים את כל מה שאתה צריך לדעת לגביי בדיקות דם. תעיף שם מבט.
4. שוב, רק בדיקות דם יגידו האם הציר שלך ניזוק, עד כמה ואם בכלל. כל השאר זה רק ניחושים באוויר.
5. אחלה. השתמשתי במוצרים שלהם. עובד.
6. שוב, רק בדיקות דם יגידו. ממה שיצא לי לחוות בעצמי וממה שקראתי ושמעתי ברחבי הרשת זה לא רעיל כמו סטרואידים אוראליים.
7. אין יותר מידי הבדל, עניין של נוחות ואולי מחיר.

ועכשיו ברצינות, אם אתה 16-17 אחוז שומן, במקומך הייתי יורד באחוזי שומן. אתה מתאמן מתחיל, עדין בשלב בו אתה רואה תוצאות מהר מאוד, חבל ״לבזבז״ את זה על חומרים.
יש לי 2 כללים- 3 שנים של אימונים לפחותו אחוז שומן נמוך לאורך זמן (כלומר אתה יודע איך להיוצ בדיאטה ולשמור עליה). יהיו חבר׳ה שיגידו לך גם להגיע למשקלי עבודה מסויימים לפניי, אבל אני פחות מייחס לזה חשיבות.

תודה רבה על התשובות, אתחיל בלהתייחס למה שרשמת בסוף, כבר תקופה ארוכה שאני "תקוע" למרות שאני בגרעון קלורי, שוקל את האוכל וסופר קלוריות (לא משתמש ברטבים, ומשתדל לא לטגן בשמן וגם אם כן משתדל להחשיב אותו כחלק מהספירה הקלורית כמה שיותר מדויק)
משקלי העבודה שלי די סבירים אני מניח סקוואט - 85 ק"ג, בנץ פרס 80 ק"ג \ חזה עליון עם דאמבלים 32.5 ק"ג וכו'

לפי מה שהספקתי לקרוא ולהבין מומלץ להריץ סייקל של 8 שבועות עם 20 מ"ג אוסטרין? יהיה בעיה עם זה שאני מתסף קיראטין גם? הרי הקיראטין סופח מים ולפי מה שהבנתי האוסטרין די עושה פעולה הפוכה על הדרך

לגבי בדיקות הדם אני משתדל מאוד לעשות אבל איפה שאני גר "המעבדה סגורה" כבר תקופה די ארוכה ואפשר רק להזמין תור והתור הכי קרוב הוא בנובמבר...

אני אתייחס בהתחלה לנושא הירידה במשקל.
אין דבר כזה ״אני בגרעון אבל לא יורד במשקל״. אתה מבין שזה בלתי אפשרי נכון? אין אופציה כזו ואני לא אומר זאת כדי לפגוע או משהו בסגנון, אבל אם אתה לא יורד במשקל אז אתה עושה טעות איפשהו. אולי אתה לא מחשב נכון את הנטרלי שלך, או שאתה צורך יותר קלוריות משנדמה לך.

לגביי הקריאטין אין לי מושג. אוסטרין בונה שריר, לא יודע אם הוא גורם לירידה בנוזלים. לצורך העניין אם תשתמש באוסטרין ותאכל ארגז של פחמימה במאזן חיובי אני בספק שהנוזלים ירדו, זה נטו עניין של דיאטה.

אני הרצתי סייקל של 12 שבועות. זה חומר יחסית עדין ולכן לדעתי אתה יכול למשוך מעבר ל8 שבועות. ממליץ לך להתחיל ב10 מ״ג יומי. משם תמשיך ל15 מ״ג ואז 20 ואולי אפילו 25 מ״ג. באופן אישי להתחיל ב20 מ״ג נשמע לי הרבה.

ושוב אני אגיד שאני לא יודע כמה תרוויח מהאוסטרין. אתה באחוז שומן גבוהה יחסית, אתה יכול להתאמן חזק, לעלות במשקלי עבודה וכל זה בזמן שאתה בגרעון. אז תחשוב טוב טוב אם זה צעד נכון עבורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית