הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר - קטגוריית ה-202

מה דעתך על קטגוריית ה-202 ומטה?

• סה"כ מצביעים
    15
  • הסקר נסגר .

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
לאור קיומה הטרי של הקטגורייה, וקיומו של סקר דומה באתר אחר, אני מעלה סקר באשר לדעתכם באשר לקיומה של קטגורייה זו. להזכירכם, קטגורייה זו נועדה לספק במה עבור מתחרים מקצועיים שלא צברו מסה מספיק כדי להתחרות עם המקצועיים.

לדעתי זו קטוגריה למתחרים נמוכים ולא לחסרי מאסה

מסכים עם חיודג'. קטגוריה מאד קשה,לא לכולם קורץ טיפוס של מוטציה ורדיפה אין סופית אחרי מימדים לא אנושיים. לדעתי קטגוריה עם הרבה יותר אסטטיקה

הממ... מתחרים מקצועיים שלא צברו מספיק מאסה כדי להתחרות עם מתחרים מקצועיים???
הממ...
.........

קטגוריה מעניינת שמתרכזת בעיקר בcondition.

מסכים עם חיודג'. קטגוריה מאד קשה,לא לכולם קורץ טיפוס של מוטציה ורדיפה אין סופית אחרי מימדים לא אנושיים. לדעתי קטגוריה עם הרבה יותר אסטטיקה

תרשה לי לחלוק עליך ידידי...
זה קטגורית נפלים...ליגה ב'.

אין בעיה ש BB ששוקל 202 יתחרה באולימפיה עם התותחים ה"גדולים"...תראה את שון ריי....
זה שהשופטים מעדיפים מסה זה סיפור אחר...אבל זה BB.

לא נראה לי שמי שחולה מספיק ברוחו להתחרות בספורט הזה לא קורצת לו הרדיפה אחרי מסה אינסופית.

אתה היית מסתפק ב 202 אם יכולת להיות 225?

אין בעיה ש BB ששוקל 202 יתחרה באולימפיה עם התותחים ה"גדולים"...תראה את שון ריי....

לא נראה לי שמי שחולה מספיק ברוחו להתחרות בספורט הזה לא קורצת לו הרדיפה אחרי מסה אינסופית.

תגיד אם אני קונה מאיאל חסון גם אני אהיה חזק?

תגיד אם אני קונה מאיאל חסון גם אני אהיה חזק?

אחי...אני מכיר את איאל מאז שהוא בן 16....
הוא עזב את ה BB כי הפך דתי....

תאכלס הוא יכול לקנות ממך...אתה והקשרים שלך במכון.

אבל תנסה אצל יודה בנעים...כי הוא אמר שזה הסוף של כוללללם הקיץ!!!

חוש אסטטי שלי אישי נותן עדיפות קטגוריה זו...היא יותר אנושית מבחינתי...IMHO

---------- התגובה התווספה ב 23:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:51 ----------

אחי...אני מכיר את איאל מאז שהוא בן 16....
הוא עזב את ה BB כי הפך דתי....

תאכלס הוא יכול לקנות ממך...אתה והקשרים שלך במכון.

אבל תנסה אצל יודה בנעים...כי הוא אמר שזה הסוף של כוללללם הקיץ!!!
יהודה נראה בן ז*נה!!! אין מה להגיד...עם ככה הוא עושה טיזינג לקראת התחרות? אני לא חושב,אבל יש עליו...מתחרה דגול

חוש אסטטי שלי אישי נותן עדיפות קטגוריה זו...היא יותר אנושית מבחינתי...IMHO

---------- התגובה התווספה ב 23:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:51 ----------

יהודה נראה בן ז*נה!!! אין מה להגיד...עם ככה הוא עושה טיזינג לקראת התחרות? אני לא חושב,אבל יש עליו...מתחרה דגול

1. צודק.
2. צודק- באמת נראה טוב...אפילו שפוטו שופ עושה לכולם חסד.

ומה "אתה לא חושב"...אני כל יומיים רואה הודעה אחרת שלו (פה ושם ) שהוא הולך להרוג את כולנו...חחח

לא מכיר אותו...אבל הוא מאוד בטוח בעצמו...

• פותח/ת השרשור
הממ... מתחרים מקצועיים שלא צברו מספיק מאסה כדי להתחרות עם מתחרים מקצועיים???
הממ...
.........

ניסוח לא מדוייק שלי. המתחרים בקטגוריה המדוברת מוכרים על ידי הארגון בו הם מתחרים כמקצוענים. יחד עם זאת, הם לא מספיק מסיבים כדי להיחשב כאלה (במיוחד על ידי הקהל), בהתחשב בעובדה שבאותה קטגורייה מתחרים אנשים שגודלם כפול ומשולש.

1. צודק.
2. צודק- באמת נראה טוב...אפילו שפוטו שופ עושה לכולם חסד.

ומה "אתה לא חושב"...אני כל יומיים רואה הודעה אחרת שלו (פה ושם ) שהוא הולך להרוג את כולנו...חחח

לא מכיר אותו...אבל הוא מאוד בטוח בעצמו...
התברר כי התמונה מ 2008,הוא לא הולך להרוג את כולנו,גם אם הוא כתב את זה הוא לא כזה *****. יהודה בטח צחק,הוא לא בהמה ומאוד יותר מדי כחם בשביל לאצת בהכרזות שאין להם כיסוי. הזמן יגד. חוץ מיהודה יש עוד ניגרי,חוסם,אדל,יוסי ועוד כמה חברי מסוכנים מאד,ככה שהכל פתוח:s85:

התברר כי התמונה מ 2008,הוא לא הולך להרוג את כולנו,גם אם הוא כתב את זה הוא לא כזה *****. יהודה בטח צחק,הוא לא בהמה ומאוד יותר מדי כחם בשביל לאצת בהכרזות שאין להם כיסוי. הזמן יגד. חוץ מיהודה יש עוד ניגרי,חוסם,אדל,יוסי ועוד כמה חברי מסוכנים מאד,ככה שהכל פתוח:s85:
דווקא במר דרם הפתוח באשדוד יהודה לא נראה כזה מרשים.

בפיתוח גוף מתחרים נשפטים לפי מס' פרמטרים ובטח שלא רק הגודל הוא זה שקובע, ראו ערך דקסטר ג'קסון..
אין שום סיבה בעולם לפתוח קטגוריה של עד 202, זה כמו שיפתחו באתלטיקה קטגוריה של רצים מעל 10 ש' ל100 מטר וקטגוריה של רצים שהצליחו לרוץ מתחת ל 10 ש' ל100 מטר, כל העניין בפיתוח גוף זה להיות מפלצתי אך עדיין לשמור על אסטטיקה ופרופורציות וזה מה שמבדיל בין הטופ של הטופ לשאר המתחרים הפחות טובים..
202 מבחינתי זה פיטנס..

בפיתוח גוף מתחרים נשפטים לפי מס' פרמטרים ובטח שלא רק הגודל הוא זה שקובע, ראו ערך דקסטר ג'קסון..
אין שום סיבה בעולם לפתוח קטגוריה של עד 202, זה כמו שיפתחו באתלטיקה קטגוריה של רצים מעל 10 ש' ל100 מטר וקטגוריה של רצים שהצליחו לרוץ מתחת ל 10 ש' ל100 מטר, כל העניין בפיתוח גוף זה להיות מפלצתי אך עדיין לשמור על אסטטיקה ופרופורציות וזה מה שמבדיל בין הטופ של הטופ לשאר המתחרים הפחות טובים..
202 מבחינתי זה פיטנס..

מחזק...לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

---------- התגובה התווספה ב 23:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:39 ----------

חביבי יש גם אותך....

ברור שהתמונה מ 2008....שיודה יצלם קצת את הרגליים.
בכל מקרה אני חוזר ואומר שהוא נראה טוב מאוד והא בהחלט מתחרה רציני.
כמוכן עדל מסוכן...כל השאר פחות טובים (אולי ישתפרו עד אז).
בכל מקרה יהיה מענין...עושה חשק לחטב ולעמוד לידכם.

לחיודג' - לתקופת התחרות יהודה נראה מתאים ביותר הו היה שם 105 על איזה 16 %,זה סוף הדרך ל16 שבועות ליפני,עדיף על 96 על 8% שלי עכשיו. ואתה לא יכול לשפוט גם עפילו ביום של התחרות,גוף משתנה כל שעה. בשנה שעברה,גדי בקושי הסכים לצאת כי היה חולה,עם הוא לא היה יוצא,מאזן היה שונה.

• פותח/ת השרשור
202 מבחינתי זה פיטנס..

לא מסכים איתך. מספר המתחרים שהגיעו להישגים מקצועיים גבוהים, ולא הגיעו לגודל מפלצתי ביחס לשאר מתחרים על אותה במה, נמוך מאוד. מבין זוכי אולימפיה, פרנקו קולומבו היה הנמוך מכולם, ופרנק זיין נראה רזה יותר מכול הזוכים. זה אומר שלנמוכים ו/או רזים יש סיכוי שווה מול ה"מפלצות"?

תוסיף לזה את העובדה שרוב המתחרים בתחרויות החובבים מגיעים מקטגוריות המשקל הכבד.

השוואה לאתלטיקה לא מתאימה. ההישגים באתלטיקה מדידים בצורה אובייקטיבית (so to speak), בעוד שההישגים בתחום פיתוח הגוף הם עניין של יחס ויזואלי. גם אם זה היה אפשרי, לא כולם יסכימו לבזבז זמן למדוד חלקי גוף של מתחרים כדי לקבוע מי יותר מסיבי/ סימטרי/ גבוה. אני בספק אם מתחרה שעומד כמעט מורעב על הבמה יסכים לזה.

אני חושב שהעניין בפיתוח הגוף הוא לא להיראות מפלצתי יותר מכולם, אלא שרירי יותר מכולם.

תשמע זה נכון שהיום לגודל יש משקל הרבה יותר משמעותי בניקוד מאשר מה שהיה פעם, אבל עם זאת אתה רואה מתחרים כמו דקסטר ג'קסון, קווין אינגליש, דייויד הנרי, שון ריי ואלה רק כמה מהשמות, שהצליחו ומצליחים לנצח גם את המסיביים ביותר, מרקוס רול למשל או פול דילט שהתחרה בזמנו של שון ריי ונראה גדול ממנו פי 3, למרות זאת שון ריי ניצח אותו בכל תחרות שבה השניים התחרו. מעבר לכך אתה מדבר על פרנקו קולומבו ופראנק זיין ואני מוסיף את דקסטר ויש לנו כבר 3 זוכים במר אולימפיה שלא היו האנשים הכי גדולים על הבמה, כמה זוכים בסה"כ היו... 10-11 נדמה לי, ככה שזה יוצא שליש מהזוכים אי פעם, הייתי אומר מכובד לא?

מר אולימפיה זה הקרם דלה קרם של תחרויות פיתוח הגוף ומי שמגיע להתחרות שם הוא אחד מהטובים ביותר, בכל תחרות אחרת שיקטלגו מצידי גם 10 קטגוריות משקל, אבל במר אולימפיה צריכים כולם להתחרות תחת אותה קטגוריה וברור שמי שיוכתר למנצח צריך שיהיה לו את השילוב של כל הפרמטרים לפיהם נמדדים מתחרים, גודל סימטריה, אסטטיקה וכו', רק גודל לא ניצח אף פעם במר אולימפיה, תמיד היה למנצח ערך מוסף שאף מתחרה אחר לא הביא לבמה. כהוכחה ניצחת ראינו את ג'אי קאטלר מנצח ושנה לאחר מכן מפסיד בגלל שהוא נראה פחות יבש וחטוב, מבחינת גודל הוא היה אמור לנצח בקלות..

אם אתה טוען שפיתוח גוף לא מדיד כמו אטלטיקה אלא יותר כמו תחרות יופי, אז למה לא לפתוח גם קטגוריה של עד 180 פאונד וכן הלאה ובכלל כל הקטע של למדוד חלקי גוף בכלל לא קשור, אף אחד לא טוען שמי שמביא לבמה את ההיקפים הכי גדולים הוא זה שצריך לנצח, מי שצריך לנצח הוא זה שיביא את היחס הכי טוב שהשופטים רואים כחבילה כוללת.

• פותח/ת השרשור
תשמע זה נכון שהיום לגודל יש משקל הרבה יותר משמעותי בניקוד מאשר מה שהיה פעם, אבל עם זאת אתה רואה מתחרים כמו דקסטר ג'קסון, קווין אינגליש, דייויד הנרי, שון ריי ואלה רק כמה מהשמות, שהצליחו ומצליחים לנצח גם את המסיביים ביותר, מרקוס רול למשל או פול דילט שהתחרה בזמנו של שון ריי ונראה גדול ממנו פי 3, למרות זאת שון ריי ניצח אותו בכל תחרות שבה השניים התחרו. מעבר לכך אתה מדבר על פרנקו קולומבו ופראנק זיין ואני מוסיף את דקסטר ויש לנו כבר 3 זוכים במר אולימפיה שלא היו האנשים הכי גדולים על הבמה, כמה זוכים בסה"כ היו... 10-11 נדמה לי, ככה שזה יוצא שליש מהזוכים אי פעם, הייתי אומר מכובד לא?

מר אולימפיה זה הקרם דלה קרם של תחרויות פיתוח הגוף ומי שמגיע להתחרות שם הוא אחד מהטובים ביותר, בכל תחרות אחרת שיקטלגו מצידי גם 10 קטגוריות משקל, אבל במר אולימפיה צריכים כולם להתחרות תחת אותה קטגוריה וברור שמי שיוכתר למנצח צריך שיהיה לו את השילוב של כל הפרמטרים לפיהם נמדדים מתחרים, גודל סימטריה, אסטטיקה וכו', רק גודל לא ניצח אף פעם במר אולימפיה, תמיד היה למנצח ערך מוסף שאף מתחרה אחר לא הביא לבמה. כהוכחה ניצחת ראינו את ג'אי קאטלר מנצח ושנה לאחר מכן מפסיד בגלל שהוא נראה פחות יבש וחטוב, מבחינת גודל הוא היה אמור לנצח בקלות..

אם אתה טוען שפיתוח גוף לא מדיד כמו אטלטיקה אלא יותר כמו תחרות יופי, אז למה לא לפתוח גם קטגוריה של עד 180 פאונד וכן הלאה ובכלל כל הקטע של למדוד חלקי גוף בכלל לא קשור, אף אחד לא טוען שמי שמביא לבמה את ההיקפים הכי גדולים הוא זה שצריך לנצח, מי שצריך לנצח הוא זה שיביא את היחס הכי טוב שהשופטים רואים כחבילה כוללת.

פול דילט ומרקוס רול הם דוגמאות למסיביות שמאבדת פרופורציה על הבמה.

נכון שכשליש מזוכי האולימפיה לא היו ענקים, וזה אכן הישג מכובד, יחד עם זאת, הם עדיין נמצאים במיעוט. המסה עדיין מנצחת את הפורפוציות על הבמה.

אגב האולימפיה, אני תמיד ראיתי בתחרות את תחרות השיא שהפדרציה קיימה, כדי לסחוט עוד כמה אגורות מכולם. מי שהגיע אל הבמה הוא אלוף האלופים של התחרות המקצועית האחרונה שהוא לקח בה חלק. כמו בקטגוריית אלוף האלופים בתחרויות בדרגות נמוכות יותר, האולימפיה תמיד הכילה מתחרים מכל הגדלים. הזוכה הוא אכן האדם בעל המראה המתאים ביותר לזכייה, לפי דעת השופטים והפוליטיקה הפנימית.

יחד עם זאת, קיים רוב בולט של מתחרים בגדלים מסויימים. לעתים אבחנה בין יתרונות של מתחרה אחד מול השני הם (במקרה הרע) עניין של קטנוניות.

החלת קטגוריית ה-202 על האולימפיה תהיה טעות, מאחר וזאת ממילא תחרות פתוחה עבור כל זוכי התחרויות של אותה שנה.

מעבר לרצון לתת הזדמנות למתחרים שלא מתאימים לפרופיל של הזוכה המצוי, קטגוריות משקל ו/או גובה משמשות כלי מנהלי שנועד לחלק את המתחרים לפי קבוצות, כדי שידעו מי הוא מי ואיפה הוא מתחרה. אם אני לא טועה, קטגוריות לפי גובה שכיחות בימינו, למעט עניין ה-202.

"מי שצריך לנצח הוא זה שיביא את היחס הכי טוב שהשופטים רואים כחבילה כוללת", זאת משאלת לב של מתחרים, צופים ומעריצים. שנינו יודעים איך נראים פני הדברים.

Back
למעלה תחתית