עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי זה,אל תצא בשעות לא הגיוניות (אמצע הלילה) ויהיה טובמה לגבי זמן אחר מזמן עבודה?
חח, אני עובד בכסף שחור(חכם שלי לפרסם זאת||משטרת ישראל, אני דמות אינטרנטית בדויה. כן!||).אם המעסיק שלך אמר לך שאתם עובדים אתה כן אמור לקבל אישור חיוני,
לגבי האם האישור תופס לאחר שעות העבודה אני די בטוח שלא, אבל כמו שלא נתנו לך דוח בבוקר אין סיבה שתקבל אחר הצהריים או בלילה.
חח, אני עובד בכסף שחור(חכם שלי לפרסם זאת||משטרת ישראל, אני דמות אינטרנטית בדויה. כן!||).
ובאלקטרוניקה אמרו לי שכן, אבל אני רק החתמתי טופס 101 אתמול ואני בכלל לא בטוח שהם קיבלו.
מקווה שיביאו לי בשלישי.
ולשיפוצים אני יוצא עם הבנאדם שאני משפץ לו את הבית, אני מקווה שלא תהיה בעיה(אני אצטרך לומר שאני ישן אצלו? חח, אני חושב שבאותו הרכב צריך להיות אנשים מאותו הבית)
תשובות לשאלות נפוצות – נכון לתאריך 24.09.2020זה תחום אפור כך או כך אתה מסתכן, נסה להשיג אישור מודפס כזה, לא נראלי ששה סיפור גדול
אתמול במקרה הלכתי ברחוב אני רואה מלא רכבים שהצמידו לחלון הקידמי סוג של אישור יציאה מהבית, קצת זה מוזר לי מה שנתת, כאילו איך אנשים שהם חיוניים לא יקבלו דו״ח על סמך מה?תשובות לשאלות נפוצות – נכון לתאריך 24.09.2020
1. בבעלותי מפעל שיכול להמשיך בפעילותו. איך אני יכול להוציא "אישור מעבר" שיאפשר לעובדים תנועה מהבית למקום העבודה?
נכון לעכשיו, אין צורך באישורי מעבר. במידה ויהיו שינויים בעניין זה, יפורסמו הנחיות בהתאם.
מקור: אגף כוח אדם לשעת חירום | זרוע העבודה
מאידך גיסא, ראיתי אדם עם אישור עבודה.
אולי הוא היה פרילנסר? לא יודע.
זכור לי גם חברה שהיא עובדת חיונית שאמרה לי משהו לגבי אישור.
זה באמת מוזר לי...אתמול במקרה הלכתי ברחוב אני רואה מלא רכבים שהצמידו לחלון הקידמי סוג של אישור יציאה מהבית, קצת זה מוזר לי מה שנתת, כאילו איך אנשים שהם חיוניים לא יקבלו דו״ח על סמך מה?
תבדוק את זה חבל שתקבל דוח