הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לדעת אם אני קרוב לפוטנציאל הטבעי שלי?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני ממסה למסה כבר מרגיש שבקושי גודל למרות שמקפיד על תזונה ואימונים , בדרך כלל תוך שנה אני עושה איזה 9 חודש מסה ואז 3 חודש חיטוב ותמיד בסוף יוצא שאני איזה 1-2 קילו שריר יותר וזה מרגיש לי התקדמות איטית המשקל שלי די נמוך יחסית 71 על 1.73 כשאני באמצע חיטוב כבר , יש דרך לדעת עוד כמה אני יכול להתפתח טבעי רק מאימונים ותזונה ?

אני ממסה למסה כבר מרגיש שבקושי גודל למרות שמקפיד על תזונה ואימונים , בדרך כלל תוך שנה אני עושה איזה 9 חודש מסה ואז 3 חודש חיטוב ותמיד בסוף יוצא שאני איזה 1-2 קילו שריר יותר וזה מרגיש לי התקדמות איטית המשקל שלי די נמוך יחסית 71 על 1.73 כשאני באמצע חיטוב כבר , יש דרך לדעת עוד כמה אני יכול להתפתח טבעי רק מאימונים ותזונה ?
תעלה תמונה, בכל מקרה סביר להניח שאתה עוד רחוק משם.

מה זה משנה לך?
אתה מתכנן לפרוש כשתמצא את עצמך?

לדעתי אין כזה דבר מיצוי טבעי, פשוט ההתקדמות מאיטה ככל שאתה מתקדם יותר, לא נעצרת.

אם בשנה הראשונה העלית 50 ק"ג בסקוואט, בשנה שאחרי זה עלול להיות 40, ואז 30, וכן הלאה, עד שהתקדמות ב5 ק"ג בשנה זה הצלחה.

• פותח/ת השרשור
איך לדעת שאתה מתאמן ואוכל כמו שצריך, זו גם שאלה.

@OA
תלחץ על התמונת פרופיל שלו, יפקחו לך העיניים
כל אחד אבל זה אינדיבידואלי , יש אנשים שיכולים לגדול טבעית כאילו הם על סטרואידים
9 חודש מסה - יפה
ואז 3 חודש חיטוב? כנראה אתה יורד מהר מדי.
זה לא מדויק זה פחות מ3 כי יש לי תמיד עצירות כאלה באמצע , הכוונה בשנה אני עושה מסה +חיטוב
תעלה תמונה, בכל מקרה סביר להניח שאתה עוד רחוק משם.
זה ברור , אשלח בפרטי

• פותח/ת השרשור
9 חודש מסה - יפה
ואז 3 חודש חיטוב? כנראה אתה יורד מהר מדי.
אם אני יורד קצת הרבה שריר בחיטוב , להחזיר את זה במסה יהיה אותן דבר כמו שהעלתי אותן לפני כאילו חזרתי אחורה או שבוא יחזור מהר יותר בגלל זכרון שריר ?

איך המידע הזה יקדם אותך, כאילו מה תעשה במידה ואתה בסף הפוטנציאל?
אם אתה לא מתאמן באופן עקבי וחכם, מקפיד על תזונה ומנוחה לפחות עשור הייתי מהמר שאתה לא קרוב.

• פותח/ת השרשור
איך המידע הזה יקדם אותך, כאילו מה תעשה במידה ואתה בסף הפוטנציאל?
אם אתה לא מתאמן באופן עקבי וחכם, מקפיד על תזונה ומנוחה לפחות עשור הייתי מהמר שאתה לא קרוב.
לא יקדם , אבל לא מעניין אותך לכמה מסך שריר אתה יכול להגיע בשיא שלך ?

אם אני יורד קצת הרבה שריר בחיטוב , להחזיר את זה במסה יהיה אותן דבר כמו שהעלתי אותן לפני כאילו חזרתי אחורה או שבוא יחזור מהר יותר בגלל זכרון שריר ?
קיצר אתה כנראה עושה חיטוב בצורה לא תקינה, תחשב מסלול מחדש תשכיל ותתקדם.

יש סיבה שאתה לא מתקדם, ואני בטוח שלהגיע לשיא המימוש שלך זה לא אחת הסיבות.

עצם העובדה שאתה עושה חיטוב כל כך קצת זמן, מעיד על כך שאתה מאבד הרבה ממה שאתה צובר במסה (אם אתה בכלל עושה מסה טוב).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית