הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני עובד בחברת אלקטרוניקה ובשיפוצים.

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
נראה ששניהם חיוניים והעבודה מתקיימת כרגיל.
אני צריך להוציא אישור מיוחד בשביל לעקוף מחסום?
מה לגבי זמן אחר מזמן עבודה?
רק לנהוג ברכב מבלי לצאת זה פנאן.

אם המעסיק שלך אמר לך שאתם עובדים אתה כן אמור לקבל אישור חיוני,
לגבי האם האישור תופס לאחר שעות העבודה אני די בטוח שלא, אבל כמו שלא נתנו לך דוח בבוקר אין סיבה שתקבל אחר הצהריים או בלילה.

• פותח/ת השרשור
אם המעסיק שלך אמר לך שאתם עובדים אתה כן אמור לקבל אישור חיוני,
לגבי האם האישור תופס לאחר שעות העבודה אני די בטוח שלא, אבל כמו שלא נתנו לך דוח בבוקר אין סיבה שתקבל אחר הצהריים או בלילה.
חח, אני עובד בכסף שחור(חכם שלי לפרסם זאת||משטרת ישראל, אני דמות אינטרנטית בדויה. כן!||).
ובאלקטרוניקה אמרו לי שכן, אבל אני רק החתמתי טופס 101 אתמול ואני בכלל לא בטוח שהם קיבלו.
מקווה שיביאו לי בשלישי.
ולשיפוצים אני יוצא עם הבנאדם שאני משפץ לו את הבית, אני מקווה שלא תהיה בעיה(אני אצטרך לומר שאני ישן אצלו? חח, אני חושב שבאותו הרכב צריך להיות אנשים מאותו הבית)

חח, אני עובד בכסף שחור(חכם שלי לפרסם זאת||משטרת ישראל, אני דמות אינטרנטית בדויה. כן!||).
ובאלקטרוניקה אמרו לי שכן, אבל אני רק החתמתי טופס 101 אתמול ואני בכלל לא בטוח שהם קיבלו.
מקווה שיביאו לי בשלישי.
ולשיפוצים אני יוצא עם הבנאדם שאני משפץ לו את הבית, אני מקווה שלא תהיה בעיה(אני אצטרך לומר שאני ישן אצלו? חח, אני חושב שבאותו הרכב צריך להיות אנשים מאותו הבית)

זה תחום אפור כך או כך אתה מסתכן, נסה להשיג אישור מודפס כזה, לא נראלי ששה סיפור גדול

• פותח/ת השרשור
זה תחום אפור כך או כך אתה מסתכן, נסה להשיג אישור מודפס כזה, לא נראלי ששה סיפור גדול
תשובות לשאלות נפוצות – נכון לתאריך 24.09.2020
1. בבעלותי מפעל שיכול להמשיך בפעילותו. איך אני יכול להוציא "אישור מעבר" שיאפשר לעובדים תנועה מהבית למקום העבודה?
נכון לעכשיו, אין צורך באישורי מעבר. במידה ויהיו שינויים בעניין זה, יפורסמו הנחיות בהתאם.

מקור: אגף כוח אדם לשעת חירום | זרוע העבודה
מאידך גיסא, ראיתי אדם עם אישור עבודה.
אולי הוא היה פרילנסר? לא יודע.
זכור לי גם חברה שהיא עובדת חיונית שאמרה לי משהו לגבי אישור.

תשובות לשאלות נפוצות – נכון לתאריך 24.09.2020
1. בבעלותי מפעל שיכול להמשיך בפעילותו. איך אני יכול להוציא "אישור מעבר" שיאפשר לעובדים תנועה מהבית למקום העבודה?
נכון לעכשיו, אין צורך באישורי מעבר. במידה ויהיו שינויים בעניין זה, יפורסמו הנחיות בהתאם.

מקור: אגף כוח אדם לשעת חירום | זרוע העבודה
מאידך גיסא, ראיתי אדם עם אישור עבודה.
אולי הוא היה פרילנסר? לא יודע.
זכור לי גם חברה שהיא עובדת חיונית שאמרה לי משהו לגבי אישור.
אתמול במקרה הלכתי ברחוב אני רואה מלא רכבים שהצמידו לחלון הקידמי סוג של אישור יציאה מהבית, קצת זה מוזר לי מה שנתת, כאילו איך אנשים שהם חיוניים לא יקבלו דו״ח על סמך מה?

תבדוק את זה חבל שתקבל דוח

• פותח/ת השרשור
אתמול במקרה הלכתי ברחוב אני רואה מלא רכבים שהצמידו לחלון הקידמי סוג של אישור יציאה מהבית, קצת זה מוזר לי מה שנתת, כאילו איך אנשים שהם חיוניים לא יקבלו דו״ח על סמך מה?

תבדוק את זה חבל שתקבל דוח
זה באמת מוזר לי...
עברתי במחסום כמה פעמים מבלי שהשוטרים עצרו אף רכב, אבל עכשיו הסגר העלה רמה.
הוציא את התותחים הכבדים, מה שנקרא.
אני אבדוק זאת בשלישי במקום העבודה ולשיפוצניק אני נוסע איתו ברכב, נראה לי הוא ידפק.
אשאל אותו לגבי אישור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית