@אני=] @המשורר הרבצתם חתיכת דיון.
כל הכבוד:161bd:
תמיד רציתי ללמוד תורה ולעסוק בזה.
אחרי לא מעט זמן כמתאמן רציתי להתחיל לאמן, אחרי אירוע טראומתי של קרוהן, רציתי לעסוק גם בזה.
רציתי להיות צייר, אבל אין בזה כסף, אז החלטתי להשאיר את זה בתור תחביב. גם בתחומים בהם בחרתי הם לא מי יודע מה מכניסים, אבל אני מאמין בהם, וטוב בהם. וזה יותר חשוב עבורי, וכך גם מכניסים כסף אני חושב.
אני הפוך ממך בדיוק, אני "אנדר ט'ינקר" כרוני, לטוב ולמוטב. אני בוחר לקפוץ למים וללמוד מהטעות אם יש, ולהנות מהרווח אם יש.
בדרך כלל כן. יש ימים יותר ויש פחות. אלו החיים.
אני גם טוב בשחמט, אך לא מאמין בזה מספיק כדי לנסות להרוויח מזה כסף.
אני מנסה להרוויח יותר כסף ולהתקדם דווקא בתחומים שלי, כי אני מאמין בהם. אם משהו אחר יצוץ, אקפוץ על זה.
היו המון אנשים שהייתי פתוח לסיוע שלהם.
קח לדוגמה את אליהו הנקין שאימן אותי ועיצב במידה רבה את הצורה שאני מאמן.
מלבד תורה שהיה לי מאז שהייתי ילד. אולי הייתי רב מאוד רציני אם לא הייתי רואה בתחומים האחרים חשיבות ושליחות עבורי.
חברים, לא.
לא נראה לי וויתרו עלי, אבל בהחלט הייתי צריך להילחם על החלומות שלי.
כל הכבוד:161bd:
יותר מידי תחומים.במה אתם עוסקים?
איך ומתי ידעתם במה אתם רוצים לעסוק?
האם זה היה שווה לוותר על תחום אחר בו יש יותר כסף?
תמיד רציתי ללמוד תורה ולעסוק בזה.
אחרי לא מעט זמן כמתאמן רציתי להתחיל לאמן, אחרי אירוע טראומתי של קרוהן, רציתי לעסוק גם בזה.
רציתי להיות צייר, אבל אין בזה כסף, אז החלטתי להשאיר את זה בתור תחביב. גם בתחומים בהם בחרתי הם לא מי יודע מה מכניסים, אבל אני מאמין בהם, וטוב בהם. וזה יותר חשוב עבורי, וכך גם מכניסים כסף אני חושב.
לא.תהיתם מה היה קורה אם הייתם עושים דברים אחרת? אם הייתם הולכים לתחום אחר?
אני הפוך ממך בדיוק, אני "אנדר ט'ינקר" כרוני, לטוב ולמוטב. אני בוחר לקפוץ למים וללמוד מהטעות אם יש, ולהנות מהרווח אם יש.
יכול להיות, ואם אגלה שכן, אעבור אליו מיד.מה לגבי האם יש תחום אחר שתוכלו לאהוב יותר?
אתם אוהבים לקום בבוקר לעבודה?
אתם אוהבים את העבודה?
אתם אוהבים לקום בבוקר?
בדרך כלל כן. יש ימים יותר ויש פחות. אלו החיים.
לא בחרתי רק מה שאני טוב בו. בחרתי מה שאני מאמין בו ואוהב, ככה גם אהיה טוב.איך ידעתם במה אתם טובים יותר ובמה פחות?
באמת ניסיתם המון לפני שהגעתם להחלטה?
אתם חושבים איך לעשות יותר כסף בתחום שלכם ולהתקדם דווקא בו?
אני גם טוב בשחמט, אך לא מאמין בזה מספיק כדי לנסות להרוויח מזה כסף.
אני מנסה להרוויח יותר כסף ולהתקדם דווקא בתחומים שלי, כי אני מאמין בהם. אם משהו אחר יצוץ, אקפוץ על זה.
הרבה שליחים למקום.האם היו/ישנם אנשים בחיים שלכם שעזרו לכם עם הנושאים האלה?
היו המון אנשים שהייתי פתוח לסיוע שלהם.
קח לדוגמה את אליהו הנקין שאימן אותי ועיצב במידה רבה את הצורה שאני מאמן.
לפני גיל 18 לא התאמנתי בכלל ולא היה קרוהן, ככה שהתשוקה שלי לתחומים שלי הגיעו רק מאוחר יותר.משהו מכל המחשבות הללו היה שונה לפני הצבא?
האם אתם חושבים שזה בגלל שהם בכלל לא היו קיימות?(לא כך, לפחות)
מלבד תורה שהיה לי מאז שהייתי ילד. אולי הייתי רב מאוד רציני אם לא הייתי רואה בתחומים האחרים חשיבות ושליחות עבורי.
כסף זה בהחלט חלק מהמטרה, זה חשוב, אבל מאוד שולי לדעתי.האם המטרה שלכם היא כסף?(הגיוני שכסף הוא שקונה או שיכול לעזור לכם להשיג, אבל איך אתם תופסים כסף? מה בראשכם המטרה?)
הנאות, כן.ויתרתם על הנאות או חברים שלא קידמו אתכם?
ויתרו פעם עליכם?
חברים, לא.
לא נראה לי וויתרו עלי, אבל בהחלט הייתי צריך להילחם על החלומות שלי.
אני מרגיש שאני יודע מספיק, אבל יש עוד המון ללמוד.אתם חושבים שאתם לא יודעים מספיק?
אתם חושבים לדעת יותר רק כדי לדעת יותר?
לא יודע מה הפוטנציאל שלי, אולי להיות יותר ממה שאני, ואולי עברתי את הפוטנציאל שלי.אתם מרגישים שמימשתם את הפוטנציאל שבכם?
מה מונע מכם לממש?
בתור חולה קרוהן, עברתי את החלומות הפרועים שלי.
תמיד שואף ליותר, אך לא מרגיש שאני מגיע לפחות ממה שאני רוצה בדיוק.
ממש מפרגן לי.@elchonon
כל השאר בטח יסננו אותי(למרות שבלי קשר נחמד לתייג אותך).
וכן, בהחלט תייגתי אותך בשבת.
לי אף פעם אין יום מנוחה ממחשבות השבוע
אני בטיול, אז קשה לי להאריך ולהשקיע כל כך.
גם שבת אצלי זה 8 שעות אחריך.
בכל זאת אתה בחור יקר, שאני מקווה ומאמין שתהיה מפורסם ומוצלח יום אחד.