מולטי ויטמין ״פריג׳נטלי״ יכול לצרוך בסייקל?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז יש לי הרבה מולטי ויטמין בשם פריג׳נטלי זה מולטי ויטמין בעיקרון לנשים בהריון (אישתי קנתה מלא חחחח) חשבתי לנצל את המלאי ולהשתמש בו גם... אני לא באמת יודע אם זה בריא לי בסייקל.

סייקל אנתת בלבד בחודש החמישי לסייקל...
לא סייקל ראשון וגם לא עשירי אבל האמת שמעולם לא תיספתי בויטמינים.

ערכים של המולטי ויטמין:
פריג'נטלי מולטי ויטמין לנשים, סופהרב
פריג'נטלי - SupHerb.
כל טבליה מכילה:
סידן 250 מ"ג / ויטמין C (מ"ג) 100 / מגנזיום 50 מ"ג / ברזל 36 מ"ג / אבץ 25 מ"ג / ויטמין B3 (מ"ג) 30 / ויטמין B5 (מ"ג) 10 / ויטמין B6 (מ"ג) 10 / מנגן 5 מ"ג / ויטמין B2 (מ"ג) 3.4 / ויטמין B1 (מ"ג) 3 / נחושת 2 2 מ"ג / חומצה פולית 1 מ"ג / יוד 150 מק"ג / ביוטין 30 מק"ג / סלניום 25 מק"ג / כרום 25 מק"ג / מוליבדן 25 מק"ג / ויטמין B12 (מק"ג) 12 / ויטמין A (יחב"ל) 1500 / בטא קרוטן 1,500 יחב"ל / ויטמין D (יחב"ל) 400 / ויטמין E טבעי 30 יחב"ל

לדעתי תשקול לסיים את הסייקל כי 5 חודשים זה כבר הרבה וגם שילבת טרן שקשה להתאושש ממנו
הרצפטורים גמורים

לך על פיסיטי חזק
בכל מקרה בכל סייקל מומלץ לשלב מולטי ויטמיןמאומגה 3 וכו

לדעתי תשקול לסיים את הסייקל כי 5 חודשים זה כבר הרבה וגם שילבת טרן שקשה להתאושש ממנו
הרצפטורים גמורים

לך על פיסיטי חזק
בכל מקרה בכל סייקל מומלץ לשלב מולטי ויטמיןמאומגה 3 וכו
אם מישהו לקח טרן ואז המשיך לטסט לזמן מה.. יהיה לו יותר 'קל' להתאושש כי עבר זמן מה מאז שטרן יצא מהדם?

וגם, מה אתה חושב על hmg?

אם מישהו לקח טרן ואז המשיך לטסט לזמן מה.. יהיה לו יותר 'קל' להתאושש כי עבר זמן מה מאז שטרן יצא מהדם?

וגם, מה אתה חושב על hmg?

לדעתי אם מישהו השתמש בטרן והמשיך עם טסט ההשבתה הקשה של הטרן נשארת. ואפילו מחמירה אם ממשיכים המון חודשים עם טסט חיצוני. בוא נגיד אם בן אדם מריץ טרן עד שבוע 10 ואז ממשיך עד שבוע 25 רק טסט, הגוף לא התאושש בשבועות 11-25 כי הוזרק לו טסט חיצוני. להפך, המשכת לתת הורמון חיצוני והמשכת לתפקד ללא תפקוד של בלוטת יותרת המוח...

בקשר ל hmg - לא ניסיתי אף פעם ואין לי גישה ומושג על ההורמון. ממה שהספקתי לקרוא נשמע שזה סטייל פרגניל רק מיועד ספציפית לגברים בבעיה של השבתה כמו שלנו אחרי סייקל. יכול להיות מאוד אפקטיבי, אם יש לך גישה אליו שווה לנסות לדעתי

נערך לאחרונה:
יש לי 225iu של hmg ועוד מספיק hcg ו טמוקסיפן ו10 כדורי כלומיד, העדפתי לא לשים כלומיד יותר מדי בפעם הזאת

הבנתי שhmg אפקטיבי אבל מאוד יקר והכמות שיש לי מספיקה לבערך יום אחד לפי פרוטוקולים של אנשים באינטרנט...

טריפטרולין יש גם אבל ממה שקראתי גם, אנשים אומרים שהם מעדיפים trt לכל החיים מאשר לקחת את הסיכון איתו..

אז כנראה אשאיר אותו(טריפו) בצד הפעם

יש לי 225iu של hmg ועוד מספיק hcg ו טמוקסיפן ו10 כדורי כלומיד, העדפתי לא לשים כלומיד יותר מדי בפעם הזאת

הבנתי שhmg אפקטיבי אבל מאוד יקר והכמות שיש לי מספיקה לבערך יום אחד לפי פרוטוקולים של אנשים באינטרנט...

טריפטרולין יש גם אבל ממה שקראתי גם, אנשים אומרים שהם מעדיפים trt לכל החיים מאשר לקחת את הסיכון איתו..

אז כנראה אשאיר אותו(טריפו) בצד הפעם

מכל מה שהזכרת כלומיד נראה לי הכי פחות קריטי לפי דיווחים ודעות פה בפורום. טמוקסיפן חייב, תן כמה מנות יפות של hcg ותריץ טמוקסיפן חזק כמה שבועות.
כמה שבועות יצא לך הסייקל בכולל?

את ה hmg תשאיר בצד כי לפי מה שאתה אומר זה לא מספיק לכלום, ברור שככל שחומר יותר יעיל וממוקד הוא יקר יותר

מכל מה שהזכרת כלומיד נראה לי הכי פחות קריטי לפי דיווחים ודעות פה בפורום. טמוקסיפן חייב, תן כמה מנות יפות של hcg ותריץ טמוקסיפן חזק כמה שבועות.
כמה שבועות יצא לך הסייקל בכולל?
סדר גודל של הכל כולל הכל 30-31, מתכנן לתת אחרי שבוע לתוך הpct 10 ימים כלומיד שאר הזמן טמוקסי כמו בפרוטוקול של ה40 40 20 20, בגג אוסיף עוד שבוע

Hcg עם hmg לפני ואז הפסקה שלו ולחכות חצי שבוע שבוע שהlh לא יהיה 'מזוייף' ואז טמוקסי כלומיד מה שכתבתי למעלה

יש לציין שאני עוד לא בסוף הסייקל, בגלל שעשיתי בולד יש לי עוד מה לעשות איתו.. ו pct לא יעשה כלום כל עוד מסתובב בולד בדם..

יש לי עוד 3-4 שבועות אנטט טסט ואז יורד מטסט 4-6 שבועות סארמים (אוסטרין בין היתר), מתי שארד מטסט אנטט ואהיה רק עם סארמים אולי אשים טסט קצר TPP כמו NPP אבל טסט אבל זה תלוי אם אצליח להכין את האבקות שיגיעו מppl בהתאם לסגר... בנתיים הם בדרכם לארץ..

כמובן ברקע יש קרדרין וmk677 אבל הם לא רלוונטים

לגבי הטרן, אני לא בטוח בזה כ"כ כי אנשים יורדים מ סייקלים כבדים לtrt ובזמן הזה המערכות הגוף קצת נחות, אמנם עדיין יש 'השבתה' אבל רק טסט לעומת גם עם טרן זה סיפור אחר לגוף, מבחינת עומס על הרצפטורים וכו וכו וכו..

נערך לאחרונה:
לא באמת יודע אם זה בריא לי בסייקל.
זה לא יזיק לדעתי, אבל המינונים ושילוב הוויטמינים ומינרלים מותאמים לצרכים של אישה בהריון או טרופ הריון - כמו כמות גדולה של יוד, חומצה פולית וכו׳

סדר גודל של הכל כולל הכל 30-31, מתכנן לתת אחרי שבוע לתוך הpct 10 ימים כלומיד שאר הזמן טמוקסי כמו בפרוטוקול של ה40 40 20 20, בגג אוסיף עוד שבוע
בסייקל כבר 30 שבועות .
איך התוצאות ?
בוא נגיד הרצתי טרן עד שבוע 10 ואז המשכתי עד שבוע 25 רק טסט, הגוף לא התאושש בשבועות 11-25 כי הוזרק לו טסט חיצוני. להפך, המשכת לתת הורמון חיצוני והמשכת לתפקד ללא תפקוד של בלוטת יותרת המוח.
סייקל ארוך
איך התוצאות?
אותו סייקל , הטרן יצא מהר יחסית מהסייקל בגלל רגישות בפטמה
5 חודשים סייקל
איך התוצאות אפשר לדעת ?

בסייקל כבר 30 שבועות .
איך התוצאות ?

סייקל ארוך
איך התוצאות?

5 חודשים סייקל
איך התוצאות אפשר לדעת ?

לא באמת הרצתי סייקל כזה
דיברתי באופן כללי אם בנאדם מריץ 10 שבועות טרן וממשיך עוד15 שבועות טסט
האם ההשבתה של הטרן עדיין בתוקף כביכול?

• פותח/ת השרשור
בסייקל כבר 30 שבועות .
איך התוצאות ?

סייקל ארוך
איך התוצאות?

5 חודשים סייקל
איך התוצאות אפשר לדעת ?

תוצאות טיל כמו תמיד... בדרך כלל אני נוהג לעשות סייקלים למסה בלבד הפעם רוב הסייקל לחיטוב אז התוצאות הפעם לא כמו בדרך כלל אלא יותר לשימור הקיים אבל עדיין עושה את העבודה ואני מרוצה 😃

תוצאות טיל כמו תמיד... בדרך כלל אני נוהג לעשות סייקלים למסה בלבד הפעם רוב הסייקל לחיטוב אז התוצאות הפעם לא כמו בדרך כלל אלא יותר לשימור הקיים אבל עדיין עושה את העבודה ואני מרוצה 😃
תעלה תמונה. אפשר בלי פנים כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית