הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וויני

• פותח/ת השרשור עידן קמיניץ
  • פורסם בתאריך
ע

עידן קמיניץ

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שאלה לכלל הקהל מי שיוכל לעזור אני יודה לו אני שנתיים מתאמן הגעתי לתוצאות מרשימות בלי חומרים... לפני חודש וחצי התחלתי סייקל מסה בעזרת דיבולים ותזונה רבה עליתי 7 קילו בחודש התחלתי עכשיו סייקל חיטוב עם כלן ווינסטרול פתאום צצו לי תופעות לוואי של כאבי גב כאבי ברכיים וראש אין מה לדבר יכול להיות שהווינסטרול משפיע עלי לא טוב האם להפסיק או להמשיך אולי זה בגלל שהגוף עדיין לא רגיל לחומרים???

---------- התגובה התווספה ב 15:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

שאלה לכלל הקהל מי שיוכל לעזור אני יודה לו אני שנתיים מתאמן הגעתי לתוצאות מרשימות בלי חומרים... לפני חודש וחצי התחלתי סייקל מסה בעזרת דיבולים ותזונה רבה עליתי 7 קילו בחודש התחלתי עכשיו סייקל חיטוב עם כלן ווינסטרול פתאום צצו לי תופעות לוואי של כאבי גב כאבי ברכיים וראש אין מה לדבר יכול להיות שהווינסטרול משפיע עלי לא טוב האם להפסיק או להמשיך אולי זה בגלל שהגוף עדיין לא רגיל לחומרים???

ל ALMAR 001,
במדריכים יש את זמני החיים של כל סטרואיד וסטרואיד, תקרא כמה זמן החיים של ויני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית