עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסט אנטט 500 מ"ג מפוצל ל3 וחצי ימים בכל זריקה.תגיד לי איך בנוי הסייקל שלך ואחרי זה אתן חוות דעת על החברה לטוב ולרע
לפרגניל אתה צריך מים בקטריוסטטים, זה חובהטסט אנטט 500 מ"ג מפוצל ל3 וחצי ימים בכל זריקה.
וה_וויני הזה במידה והוא טוב 50 מג
פרגניל נשארו לי מהסייקל הקודם 2 אמפולות אז כל 4-5 ימים 400 יח' כמובן מתחילת הסייקל זריקה בבטן.
זה לא סייקל ה_1 שלי אני עושה פעם בחצי שנה/שנה.
Pct
נובלודקס וכלומיד בסופו
תודה רבה
כן זה מה שנאמר לי פשוט אין תזכורת לגבי החברה ברשת, או תמונות, כדי לעשות השוואה בין המוצר שקיבלתי כאן שאכן הוא נראה זהה.לפרגניל אתה צריך מים בקטריוסטטים, זה חובה
לסייקל חיטוב זה סבבה לגמרי
לגבי החברה חברים שהשתמשו בה אמרו שהיא אחלה, חומרים טובים במיוחד האוראלי
אם זה ממקור מאוד אמין יש לך חומר טוב
אם זה דרך חבר שהביא מחבר אחר-כדאי לבדוק
יש לי סגור ..פרגניל שנשאר לך מסייקל שעבר ?
מה שלומו ?
איפה הוא נשמר ?
מעורבב כבר ?
ניראה לי שאל תבנה עליו יותר מידי
חומר "גלם" אבקה? או נוזלי?יש לי סגור ..
אני לא טיפש
...חומר "גלם" אבקה? או נוזלי?
ואיפה הוא היה עד עכשיו בארון ?
...חומר "גלם" אבקה? או נוזלי?
צירפתי תמונה מימין ואמצע חומר "גלם" יעני אבקה ברגע שאתה מערבב השעון התחיל לתקתק. הכי שמאלי זה הגיע נוזלי מוכן ואם הוא לא מגיע בקירור הוא כבר חסר טעם לשימוש.משום מה אני לא מבין אתכם.
לשאלתכם בקירור בקופסה סגורה עם תוקף עד שנת 2020
...
...
...
אוקי הבנתי שיש פה אנשים שהם חסרי ידע והכל. שוב יש לי פרגניל סגור אמפולה ומים, אני לא חדש בעסק.צירפתי תמונה מימין ואמצע חומר "גלם" יעני אבקה ברגע שאתה מערבב השעון התחיל לתקתק. הכי שמאלי זה הגיע נוזלי מוכן ואם הוא לא מגיע בקירור הוא כבר חסר טעם לשימוש.
אין בעיה אח יקר, זה טוב שיש ידע וזה לא בושה לישאול משהו לא ברור, עם יש לך סגור ויאל ואמפולה עם מים אני משאר שזה אבקה ככה ששלומו צריך להיות בסדר תראה שהוא בתוקף והוא היה שמיש:79nb:אוקי הבנתי שיש פה אנשים שהם חסרי ידע והכל. שוב יש לי פרגניל סגור אמפולה ומים, אני לא חדש בעסק.