הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה דחופה על כדורי אפדרין

Liamvir

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
2
14
2
אהלן,
יש לי תחרות של כושר קרבי עוד חודש ,
די הרבה אנשים המליצו לי על קניית כדורי אפדרין למטרה של מרץ באימונים, כוח מתפרץ , אנדרלין והבוסטים, כי זה מה שאני רוצה וצריך כרגע האימונים .

1. האם אתה ממליץ על כדורי אפדרין או ממריץ אחר ? ואולי בכלל עם פריי וורקט למינהם
  2. האם ל פריי וורקאווט ול אפדרין יש הבדל משמעותי בהשפעת המרץ ?
  3. האם זה לא מסוכן לקחת מנה של אפדרין? האימון הוא אימון אירובי ועצים מאוד. המון ספרינטים, ריצה לאורך 5 קמ ועוד הרבה תחנות אירובי וכוח למינהם.
(ידוע כי אפדרין מעלה לחץ דם ואת עבודת הלב, וגם ללא האפדרין בגלל האימון העצים , התגובות האלו מתרחשות.)

4. מה היא המנה המומלצת לקחת לפני אימון .
משקל : 65
גובה : 1.75
  1. על איזה חברה של אפדרין אתה ממליץ ואם יש לך איש קשר אז אשמח שתקשר אותי אליו

אין לי מושג.
יש למייק פוסט שלם על זה בפורום, תריץ על זה חיפוש.
בגדול ממה שאני יודע, אפדרין מומלץ בעיקר בשביל חיטוב, פחות בשביל יכולות אירוביות. אם אתה רוצה לשפר את היכולת האירובית שלך, תקח קרדרין.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לשפר את היכולת האירובית. אני מוכן לתחרות , אני פשוט רוצה ממריץ שיתן לי עוד פוואר, עוד מרץ לבצע את התחרות בצורה ״קלילה״ יותר.
זו הסיבה שחשבתי על אפדרין שיכול לתת לי את המרץ והאנרגיה
בשביל זה שאלתי , מה הממריץ הכי יעיל בשוק עם לא הכי הרבה תופעות לוואי חמורות .

נו, קרדרין יתן לך את זה בלי תופעות לוואי.
אני לא מבין איזו עוד תשובה אתה מחפש? אם אתה רוצה להרגיש יותר אנרגטי תקח קפאין.
קרדרין יגרום לך להתעייף הרבה יותר לאט בפעילות של סיבולת.
וקודם רשמת 'אני מתחרה בתחום האירובי', אז נתתי לך משהו שיעזור לך בתחום.
לצורך העניין קרדרין גם היה עוזר לך אם היית עושה בחדר כושר סטים של 12+ חזרות, זה פשוט עוזר לסיבולת.

כל פרט הוא חלק מהכלל, אתה לא חייב לשתף אם אתה לא רוצה חבר
אתה אשכרה חושב שזו תרופה (שלא אושרה לשימוש על בני אדם פרט לניסויים) נטולת תופעות לוואי ?

לי אישית היו כאבי ראש.
אוקי, צודק.
ממה שאני יודע, תופעות הלוואי של קרדרין מינימליות עד לא קיימות.
ועדיין, זו תרופה שלא אושרה על בני אדם פרט לניסויים. יש דברים שלא ידועים עלייה ולהגיד שהיא נטולת תופאות לוואי זה על גבול החסר האחריות.

אתה אשכרה חושב שזו תרופה (שלא אושרה לשימוש על בני אדם פרט לניסויים) נטולת תופעות לוואי ?

לי אישית היו כאבי ראש.

ועדיין, זו תרופה שלא אושרה על בני אדם פרט לניסויים. יש דברים שלא ידועים עלייה ולהגיד שהיא נטולת תופאות לוואי זה על גבול החסר האחריות.
הסכמתי כבר שאתה צודק וחזרתי בי על מה שאמרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית