הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני ירוד

נדב כהן אבא

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
7
5
0
היי חברים
סיימתי סייקל ראשון לפני קצת יותר מחודש, סייקל של טסט 500 מחולק לפעמיים בשבוע , הבעיה הייתה שמהזריקה ה3 התחלתי להרגיש עייפות במהלך האימון וסחרחורות ,והעיפות רק הלכה וגדלה . לא היה לי זיקפה ,דיכאונות, ירידה בכח באימונים . ואז התחלתי לקחת פרווירון זה קצת עזר לא לגמרי. יש לציין שהחברה שלקחתי חצי מהמכון כושר אצלנו לוקח מאותו דילר ויש להם תוצאות טובות
בבקשה אם מישהו יודע ממה זה אני רוצה לעשות עוד סייקל ואם לא אדע ממה זה כנראה שלא אעשה

איך היה התזונה שלך?
בדקת הורמונים? אסטרוגן פרולקטין?

חצי מהמכון שלך לוקח מאותו דילר, לא יודע
בהתבסס על התגובה הקודמת שלך ש animal stack העלה לך את הבנץ מ120 ל150 אני די בטוח שאתה טרול

• פותח/ת השרשור
אם בא לך אני היום יעשה סרטון שלי עושה לחיצה עם 120 קילו (בחיטוב עכשיו)שיפוע חיובי ואחרי זה תענה כמו שצריך
בכל אופן אחרי שסיימתי את הסייקל ישר התחלתי להרגיש יותר טוב גם במשקלי עבודה וגם במצב רוח
וגם לא היה לי שיתוק בכלל רק עולה מאז
איך היה התזונה שלך?
בדקת הורמונים? אסטרוגן פרולקטין?
התזונה היה טובה
האמת שסיימתי חיטוב ומיד התחלתי מסה עם הטסט יכול להיות שזה השפיע ?

חבל להיכנס לויכוחים של כמה אתה יכול להרים, בסופו של דבר אתה יודע את האמת על ה*** מה אחרים חושבים.

לגביי השאלה שלך, תבדוק רמות e2 יכול להיות שהן בתחתית וזה בהחלט יכול לגרום לבעיות.
היו לך עוד תופעות לוואי? השתמשת במהלך הסייקל בחוסמי אסטרוגן?

תרגיש טוב אח

• פותח/ת השרשור
השתמשתי בפרווירון 2 כדורים ביום

קבצים מצורפים

• IMG-20200924-WA0009.jpg
    IMG-20200924-WA0009.jpg
    KB 329.3 · צפיות: 84
תביא תוצאות של בדיקות דם, עד אז אין איך לעזור לך והכל בגדר ניחושים או הטרלה אם תרצה, יש לך בנעוצים הוראות מה לבקש מהרופא, בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית