הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

״סכרת״ בזמן סייקל וגם שאלה לגבי pct

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז כמו שכתבתי בנושאים הקודמים אני כרגע בחודש החמישי לסייקל אנתת בלבד (היה בהתחלה טרן לתקופה קצרה)

יש לי 2 שאלות.

1. אני מתכוון לצאת לpct בקרוב של פרגניל כלומיד וטמוקסיפן איך לדעתכם הכי נכון לעשות? (שואל כי זה פעם ראשונה שאני עושה סייקל אנתת כל הסייקלים הקודמים היו פרופ...)

2.בזמן האחרון אני מרגיש ״מכת עייפות״ ושמתי לב שזה קורה אחרי אכילה של פחמימות גם אם לא אכלתי יותר מדי (נניח פיתה) יש לציין שאני בגרעון קלורי של 300-400 מתחת לנייטרלי...
ממה זה נובע? האם זה סוג של ״סכרת״ בזמן הסייקל? האם זה סוג של סכרת ללא קשר לסייקל? או בכלל משהו אחר ...

לגבי השאלה הראשונה לא חסר מדריכים בפורום והכל כבר נכתב ונאמר
לגבי השאלה השניה זה יכול לנבוע מכמה סיבות , מערכת חיסונית מוחלשת , אתה כבר בשלב שאתה burn מה שנקרא טוחן מים והתאוששות שלך כבר לא כמו בהתחלה ואולי צריך דילואוד אבל סך הכל לפי דעתי אתה פשוט בחיטוב וזה לוקח זמן להתרגל לגוף והוא דורש גם הרבה יותר קלוריות משאתה טבעי אז הגיוני שתהייה עייף .. הייתי חוזר לנייטרלי כמה ימים להתאזן ..וחוץ מזה אם אתה פוחד מסכרת הייתי מציע לך לקנות מד גלוקוז וגם כמובן מד לחץ דם בלי קשר שיהיה לך בכללי

1. אני מתכוון לצאת לpct בקרוב של פרגניל כלומיד וטמוקסיפן איך לדעתכם הכי נכון לעשות? (שואל כי זה פעם ראשונה שאני עושה סייקל אנתת כל הסייקלים הקודמים היו פרופ...)
צריך להמתין 3-4 שבועות אחרי הזריקה האחרונה של אננטט ולהתחיל לקחת קלומיד או טמוקסי לפי פרוטוקולים שרצים פה. במהלך המתנה אפשר להזריק פרגניל בשביל שיפור הרגשה במהלך ההמתנה והתאוששות יותר מהירה בהמשך, בכל זאת כמעט חצי שנה סייקל זה מכובד.
מקווה שזה לא סכרת כמובן, תקנה מד סוכר ותעשה בדיקות בבוקר לפני אוכל. יכול להיות שאתה בגרעון יוצר גדול, יכול להיות שבגלל צריכה נמוכה של פחמימות עלתה הרגישות שלך לאינסולין ומפה מגיעה ההרגשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית