הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההתעללות בכלב

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
מעניין אם עוד 200 שנה אבא יספר לילדיו המבוהלים: ״אתה יודע שלפני שנים רבות אכלו חיות?״
מצד שני, יכול להיות שבאותה העת man boobs כבר יהיה נורמלי ויפה בחברה, גברים יהיו חלשים פיזית
ואוי למי שיפצה על זה פה
לשם אתם לוקחים אותנו עם הסויה שלכם. אולי מוטב לסרס כימית כבר עכשיו
man boobs? אתה מודע להבדל בין אסטרוגן לפיטו אסטרוגן?
אסטרוגן נמצא בחלב ולא האחרון.
בנוסף, אני יכול להביא לך אינספור דוגמאות לטבעונים חזקים, ולהישגים מטורפים שהם הצליחו להשיג ללא תלות בבשר שלא נועדנו לאכול
המעי שלנו ארוך על מנת לספוג את כל הויטמינים והמינרלים מהצומח, פעולת השיניים היא פעולת טחינה ולא טריפה כמו של אריה
אתה אוכל מחזור של תרנגולת (הזוי אה?), חלב של יונק אחר שמלא בהורמונים וזוהמה (ע''פ משרד הבריאות), ובשר שמתקלקל לך בפעולת העיכול בגלל המעי הארוך.

מעניין אם עוד 200 שנה אבא יספר לילדיו המבוהלים: ״אתה יודע שלפני שנים רבות אכלו חיות?״
מצד שני, יכול להיות שבאותה העת man boobs כבר יהיה נורמלי ויפה בחברה, גברים יהיו חלשים פיזית
ואוי למי שיפצה על זה פה
לשם אתם לוקחים אותנו עם הסויה שלכם. אולי מוטב לסרס כימית כבר עכשיו
בסויה אין אסטרוגן וזה לא גורם ל "man boobs"🤦‍♂️

איזה באסה זה להיות בלי מוח, תהיה טבעוני. אם אתה ''רוצה להפחית כאב'' אבל בסדר עם התנאים הנוכחיים (בכך שאתה אוכל = תומך)
ממש לא, אם היה אופציה אחרת ואני הייתי בוחר ב"תעשיית הבשר" אז הייתי תומך
לא הבנתי, יש לך אופציה של להיות טבעוני אם אכפת לך מהחיות. אתם סתם נותן לי רשימת תירוצים.
אתה בכלל קורא את מה שאני כותב?
כתבתי במפורש
אשר אני צריך לאכול ולמלא את צרכי אני אעשה את זה על חשבון בעלי חיים אחרים וגם אז אני אעשה את זה בצורה הכי פחות כואבת שאני יכול

ממש לא, אם היה אופציה אחרת ואני הייתי בוחר ב"תעשיית הבשר" אז הייתי תומך

אתה בכלל קורא את מה שאני כותב?
כתבתי במפורש

עניתי על הטענה המטופשת הזו כבר, נכון? טוב מוטב שנעצור את זה כאן, מביך אותי לבזבז את זמני בלהסביר דברים כאלו.

"אתה לא צריך לאכול חיות בכדי לשרוד ולמלא את צרכיך, מה עכשיו? או שהצורך שלך זה טעם? אם כן, טעים לי זה מוצדק בכדי לשחוט חיה?"
חד משמעית כן, אני לא רואה א עצמי ניזון מירקות ופירות...האם תאורטית אני יכול? כן, פרקטית לא, וגם אתה מתנהל ככה בחייך, אני בבון אם כשיש לך נמלים/תיקנים בבית אתה לא הורג אותם, האם הם מאיימים על חייך? לא (אלא אם כן אתה נשוי ואז כן:79nb:) ובכל זאת אתה הורג אותם, למה? כי זה מפריע לך.
וככה נוהג כל טבעוני באשר הוא טבעוני מאז ימי המצאת הטבעונות, מי שסותרים את עצמם הם הטבעונים לא הקרניבורים

זה עדיין לא צורך אלא עניין של נוחות ואתה בוחר בנוחות על פני מוסר, זה סבבה לך כי זה לא כלפיך

man boobs? אתה מודע להבדל בין אסטרוגן לפיטו אסטרוגן?
אסטרוגן נמצא בחלב ולא האחרון.
בנוסף, אני יכול להביא לך אינספור דוגמאות לטבעונים חזקים, ולהישגים מטורפים שהם הצליחו להשיג ללא תלות בבשר שלא נועדנו לאכול
המעי שלנו ארוך על מנת לספוג את כל הויטמינים והמינרלים מהצומח, פעולת השיניים היא פעולת טחינה ולא טריפה כמו של אריה
אתה אוכל מחזור של תרנגולת (הזוי אה?), חלב של יונק אחר שמלא בהורמונים וזוהמה (ע''פ משרד הבריאות), ובשר שמתקלקל לך בפעולת העיכול בגלל המעי הארוך.

אתה מוזמן להמשיך לצרוך מזון מהונדס גנטית 😃

אתה מוזמן להמשיך לצרוך מזון מהונדס גנטית 😃
פעם ראית טופו בסופר? רשום על זה בענק 'לא מהונדס גנטית'
בנוסף, בננה גם עברה הנדסה, וכך גם עגבניית שרי.
ובאמריקה אני חושב שיש להם יותר MAN BOOBS מכל מקום אחר בעולם, והרוב הגדול אוכל בשר

פעם ראית טופו בסופר? רשום על זה בענק 'לא מהונדס גנטית'
בנוסף, בננה גם עברה הנדסה, וכך גם עגבניית שרי.
אתה בסך הכל משמש ככלי שיווקי לתעמולה של כל תעשיית התחליפים. ואתה עושה את זה יופי אגב.
תעשייה של הון תועפות שפוגעת בסביבה. ראש בקיר.

אלוהים ישמור איזה נכה די נכה די, נכה מספיק.
הבן אדם לא מסוגל להבין שהדיון סבב סביב המוסר שלו לפי המילים שלו, סטירה לפנים במשחק וידאו צריך לתת לך.
מוסר שאני שקבעתי לעצמי, הוא התכוון למוסר כלל אנושי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית