הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם באופן תדיר

oryshkat

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
אהלן
רציתי לשאול איפה רובכם עושים בדיקות דם? האם אתם הולכים למרפאה שלכם כל חודש חודשיים לקבלת בדיקה ומקבלים אותה ללא בעיה? אתם מזמינים ערכה מהאינטרנט? אני רוצה לעשות בדיקת דם נוספת אחרי שעשיתי לפני כמה חודשים אבל בהיותי בצבא זה יותר בעייתי לי כי אני רק יכול לקבל את זה דרך המרפאה והרופאת מרפאה לא בדיוק זורמת איתי לבדוק Test, אנזימים בכבד וכל אלו כל כמה חודשים כמו שהייתם מצפים חחחחח

כמובן שבאופן ממומן כמעט אף אחד לא מקבל בדיקות דם כל כמה חודשים, במיוחד שמדובר בבדיקות להורמוני מין (כי אין סיבה רפואית לכך, אלא אם יש לך סרטן אשכים נגיד או שאתה עושה טיפולי פוריות נגיד).
אנשים עושים בדיקות דם באופן פרטי, לא צריך רופא בשביל על זה וכמובן זה עולה לא מעט. זה מתאים למי שיש כסף או מי שמתפרנס מהתחום. חובבנים עניים מחפשים רופא בקופה שמשחרר 0 את הבדיקות טיפה יותר , בצבא זה רלוונטי בשבילך.

• פותח/ת השרשור
כמובן שבאופן ממומן כמעט אף אחד לא מקבל בדיקות דם כל כמה חודשים, במיוחד שמדובר בבדיקות להורמוני מין (כי אין סיבה רפואית לכך, אלא אם יש לך סרטן אשכים נגיד או שאתה עושה טיפולי פוריות נגיד).
אנשים עושים בדיקות דם באופן פרטי, לא צריך רופא בשביל על זה וכמובן זה עולה לא מעט. זה מתאים למי שיש כסף או מי שמתפרנס מהתחום. חובבנים עניים מחפשים רופא בקופה שמשחרר 0 את הבדיקות טיפה יותר , בצבא זה רלוונטי בשבילך.

הבנתי אותך
אז אם אני יוצא מנקודת הנחה שרוב האנשים בפורום הם "חובבנים עניים" אז רובם מוצאים את עצמם בקופת חולים שלהם באים לביקור אחר ביקור ומקווים שיהיה רופא אחר ושהוא יהיה מוכן לשלוח אותם?

מאוד תלוי ברופא יש כאלה יותר זורמים וכאלה פחות

בשביל להצליח לסחוט עוד בדיקה תנסה להגיד שיש ירידה בחשק מיני החברה מתלוננת וכו׳ אולי תעורר אצל הרופאה קצת אמפתיה

וכמו שאמרו מעליי יש כמובן באופן פרטי בתשלום אבל זה לא ככ זול.

שרוב האנשים בפורום
אני חושב שחלק נכבד מהאנשים בפורום של סטרואידים ותרופות נעזרו בבדיקות פרטיות, זה לא עשרות אלפי שקלים, אבל עדיין כבד לחייל.
זה ללכת ביקור אחרי ביקור, אתה קובע תור לרופא משפחה או רופא מומחה ומבקש בדיקות דם כאלה ואחרות. יש רופאים שיתנגדו לתת לך בגיל 20 אפילו בדיקה בודדת של הורמנוני מין נרחב. אני אישית עם רופא שלי עשור והיא מכניסה לי את כל הבדיקות שאני מבקש בלי לראות אותה פיזית, פעמיים בשנה מספיק לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית