הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקולות מתברגות

• פותח/ת השרשור
לי יש, עושה איתם הכל, נכנסות 2 פלטות גדולות או 2 גדולות ו1 קטנה בכל צד (מבחינת עובי כאילו)

זה עדיין קצת מציק להרכיב כל פעם משקולת, אבל לעומת מתברגות זה עולם
לחיצות כתפיים למשל איך עושה? מלפנים? משקולת אחת כל פעם? בניצב לקו כתפיים? או איך חח

לחיצות כתפיים למשל איך עושה? מלפנים? משקולת אחת כל פעם? בניצב לקו כתפיים? או איך חח
רגיל לגמרי, זה לא כזה יותר ארוך מדאמבלים רגילים בחדר כושר (אולי זה יותר קצר מהדאמבלים הקלים, אבל מהיותר כבדים זה בערך אותו דבר), בכל אופן אני עובד רגיל לא קרה לא שהיה לי לא נוח בזה
גם ארנולד פרס אני מצליח לעשות עם שני הדאמבלים יחד בצורה רגילה

• פותח/ת השרשור
רגיל לגמרי, זה לא כזה יותר ארוך מדאמבלים רגילים בחדר כושר (אולי זה יותר קצר מהדאמבלים הקלים, אבל מהיותר כבדים זה בערך אותו דבר), בכל אופן אני עובד רגיל לא קרה לא שהיה לי לא נוח בזה
גם ארנולד פרס אני מצליח לעשות עם שני הדאמבלים יחד בצורה רגילה
מעניין. האמת שלא ניסיתי אף פעם ללחוץ כתף עם משקולת של יותר מ-13.5 ק"ג.
מה שכן, כשהגעתי למקום עם משקולות שהדיסקית בצדדים הייתה גדולה יותר זה שיגע אותי (פלטה דקה יותר בקוטר גדול יותר, אם מבין למה מתכוונת)
אבל מניחה שאפשר להתרגל לזה

מה התקציב שלך? בכל אופן אני אספר לך שבסגר הראשון לא רציתי להוציא הרבה כסף, קניתי מתח למשקוף, מקבילי אוקלייזר ניידים, משקולת אחת של 15 kg וכמה גומיות התנגדות. סה״כ עלה לי 700₪.

האימונים עם הציוד הזה הרבה פחות כיפים, המקבילים הניידים לא יציבים, עם גומיות התנגדות ממש קשה ליישם פרוגרסיב אוברלאוד, ועם דאמבל 1 של 15 ק״ג לא פשוט לעבוד. (לפעמים אני צריך לעשות בין 8-12 חזרות בסט, ויוצא לי רק 5-6, ובתרגיל אחר שצריך לעשות 6-8 חזרות לפעמים יוצא 10 בקלות...)

הייתי בידיוק באותו הראש, הציוד שהכי יעזור לאימון בכמה שפחות כסף.

ב״ה בסגר הראשון הרווחתי יפה, ובסגר השני קניתי כבר מוט אולימפי, ו60 קג פלטות.
סה״כ יצא בערך 1000₪,
(ספה וראק בניתי לכיף,כפרוייקט; אמנם עלה יקר, אבל את יכולה להשיג הרבה יותר בזול,)

עכשיו האימונים הם ממש כיפים, אמנם אין את החברים מהמכון כושר אבל חוץ מזה אני עושה את כל התרגילים שאני אוהב הציוד מעולה ועושה רושם שיישאר לעוד המון זמן.

בעיני לא צריך לחשב כמה עולה ציוד אולימפי בפני עצמו, תחשבי
(עלות הציוד האולימפי - עלות הציוד המתברג) = מספר הפעמים שאשתמש בציוד * ההבדל בהרגשה.

אם המשוואה מקיימת את ההבדל, (ובעיני היא תמיד) אז תקני כבר אולימפי.

*ד״א יש גם ביד 2 ציוד של מלא מכוני כושר שנסגרו.
איך באמת המקבילי אקולייזר
אפשר לעשות עליהם מקבילים כמו שצריך או שזה יותר לשכיבות סמיכה בזוויות?

איך באמת המקבילי אקולייזר
אפשר לעשות עליהם מקבילים כמו שצריך או שזה יותר לשכיבות סמיכה בזוויות?
יש כאלה בחדר כושר שלי
אפשרי אבל זה ממש ממש לא נוח
אני באיזור ה168 וזה בגובה של קצת פחות מהמותן שלי, פחות או יותר בגובה של הכיס שלי, 5-10 סמ מעל הברך יכול לשלוח לך תמונה אם תרצה

יש כאלה בחדר כושר שלי
אפשרי אבל זה ממש ממש לא נוח
אני באיזור ה168 וזה בגובה של קצת פחות מהמותן שלי, פחות או יותר בגובה של הכיס שלי, 5-10 סמ מעל הברך יכול לשלוח לך תמונה אם תרצה

אני 184 ומהבחינה הזאת אין לי בעיה איתם כל כך..
במקבילים אני יורד עם מתחת ל90 מעלות.

הבעיה אצלי היא כשעושים מקבילים עם משקל לסטים של 5-6 חזרות והמקבילים פתאום זזים סנטימטר, באמצע העלייה, אני מתרסק ודופק את הכתף חבל על הזמן, מי שרוצה את המקבילים לעבודה קלה הם אחלה. מי שרוצה כתרגיל מרכזי יחסית, צפו פגיעה

אני 184 ומהבחינה הזאת אין לי בעיה איתם כל כך..
במקבילים אני יורד עם מתחת ל90 מעלות.

הבעיה אצלי היא כשעושים מקבילים עם משקל לסטים של 5-6 חזרות והמקבילים פתאום זזים סנטימטר, באמצע העלייה, אני מתרסק ודופק את הכתף חבל על הזמן, מי שרוצה את המקבילים לעבודה קלה הם אחלה. מי שרוצה כתרגיל מרכזי יחסית, צפו פגיעה
לא ניסיתי עם משקל אז יש מצב אתה צודק בקטע הזה, אני באמת זוכר שהם קצת רעדו כשניסיתי עליהם אל סיט לפני כמה חודשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית