הם תמיד מביאים אותה , היא נציגת הדיבור הלא רשמית של ביבי אצלם זה פשוט ריבוי דעותהיא אמרה שתעשה הכל כדי שהוא לא יהיה.. היא לא קובעת,אבל גם לא תמליץ עליו.
השפה שלה קשה(בהפקה ידעו) למה הביאו אותה,רצו את השואו הזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם תמיד מביאים אותה , היא נציגת הדיבור הלא רשמית של ביבי אצלם זה פשוט ריבוי דעותהיא אמרה שתעשה הכל כדי שהוא לא יהיה.. היא לא קובעת,אבל גם לא תמליץ עליו.
השפה שלה קשה(בהפקה ידעו) למה הביאו אותה,רצו את השואו הזה
כן סליחה,התבלבל לי התפקיד הקודםהיא שרת התחבורה
זה בסדר , זה לא כאילו הייתה לה גם ככה תרבות להנחיל לתפקיד.כן סליחה,התבלבל לי התפקיד הקודם
אזרח ישראלי, שבמקרה גם איש תקשורת - מבקר את השלטון. ביקורת לגיטימית.והוא בתור אזרח יכול לקרוא לשרים במדינת ישראל,ראשי אירגון פשע?
היא ביישה את עצמה בצורה מחרידה.
זה לא שיש מישהו בליכוד שיודע לדבר בשפה נורמלית או תרבותית!!
רק אחרי שהיא אמרה,את האמירה על מאמן הנבחרת,הוא שינה גירסה.ברקו ביקר את מפלגת הליכוד ולא את מצביעה. כך גם הוא הבהיר.
לא נראה שזה בגלל שהוא כזה מאופק אלא היא סתמה לו את הפה עם הנבחרת ישראל וגם ברקוביץ' וגם אופירה די פחדו להמשיך.טוב שברקוביץ שמר על איפוק ולא התנפל עליה באמצע שידור
ואולי הוא הבהיר את זה רק כשהבין שהתבטא לא לעניין נגד מצביעי הליכוד? אני לא ראיתי את ההתבטאות המקורית אבל זה לא חוכמה להגיד בדיעבד שהוא התכוון ל א' ולא ב'ברקו ביקר את מפלגת הליכוד ולא את מצביעה. כך גם הוא הבהיר.
זהו שמתי לב במיוחד לפנים של ברקו זה נראה שהוא מתאפק לא להתפרץ בבכי כשהיא הזכירה את נבחרת ישראל.עשו קלוזאפ על הפנים של אופירה וברקו,
הוא אמר לה את כאשר היא ניסתה להכנס לו לפה , שהוא שונא את מצביעי הליכוד וחברי המפלגה.בהתחלה אמר שכל מי שמצביע ליכוד חבר בארגון פשע,ואז אתמול אמר רק את והחבורה שלך.
תגיד לי בבקשה מה הקשר עכשיו?
זה לא מה שאני ראיתי אחי..אבל עזוב זה סובייקטיבילא נראה שזה בגלל שהוא כזה מאופק אלא היא סתמה לו את הפה עם הנבחרת ישראל וגם ברקוביץ' וגם אופירה די פחדו להמשיך.
בדיוק. הבנאדם נבחר 3 פעמים בבחירות דמוקרטיות אז למי שרוצה להחליף אותו יוצא עשן מהאוזניים ומתחילים בהפגנות, אלה שמתעצלים לצאת להפגנות רק משנים תמונת פרופיל בפייסבוק.אם רוצים ״להפיל״ מישהו/מפלגה,אז מדברים רק בקלפי
שים לב למבטים של אופירה(ובטוח שאמרו לה עוד דברים באוזניה)היא לא צייצה,ושנינו יודעים שהיא דברנית גדולהזה לא מה שאני ראיתי אחי..אבל עזוב זה סובייקטיבי
אח שלו על מה לעזאזל אתה מדבר איתי?@iziktan
לא מכליל כן! אבל כל אותם משתתפי הפגנות,רוצים רק דבר אחד,להוריד את ביבי.
לא אכפת להם ממענקים
לא אכפת להם להידבק בקורונה
לא אכפת להם לסתום כבישים
לא אכפת להם לעשות רעש עד השעות הקטנות
לא אכפת להם ממירי,מגנץ,מאוחנה
רוצים לראות את הראש נופל!
אכן סובייקטיבי אז אי אפשר להוכיח לכאן או לכאן.זה לא מה שאני ראיתי אחי..אבל עזוב זה סובייקטיבי
זהו שמתי לב במיוחד לפנים של ברקו זה נראה שהוא מתאפק לא להתפרץ בבכי כשהיא הזכירה את נבחרת ישראל