עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
lolבטח הרבה מפתחי גוף נפגעו ;)
(סליחה אם ההומור השחור פוגע במישהו)
באמת שמזעזע וכואב.
אני רק כועס על הקהילה הזאת בדבר אחד,הרי הם יודעים שיש משוגעים וקיצוניים אז למה למה לעשות את כל המצעדי גאווה האלה,לרקוד על משאיות חצי ערומים,להתחרמן ולהתנשק אחד עם השני דבר שמעיר ומוציא את הקיצוניים מהחורים שלהם,אני חושב שהם מגזימים ומביאים על עצמם את החרא הזה,אני נגד כל מה שקרה שלא תבינו אותי לא נכון,אני ממש סולד מימה שקרה אבל דיי חאלס עם המצעדים האלה,למה זה טוב? הרי יש להם כבר מספיק נציגים בכנסת,בתקשורת שיעזרו להם לקבל זכויות,כל מה שהם עושים המצעדים האלה רק יביאו עליהם עוד חרא וחרא,זה אשכרה להוציא משלוותם את כל הקיצוניים,ותכלס,גם לי ולעוד הרבה אנשים שפויים לא מתאים לראות את כל המצעדים האלה עם הפריצות,אני חושב שזה לא תורם להם לכלום ורק פוגע בהם לצערי במה שקרה היום ועוד יותר סתם בדעת הקהל שלא אוהבת את הפריצות הזאת במצעדים,שלא ידעו עוד צער נקווה.
תארתי לעצמי שתגיע תגובה מטופשת ולא קשורה,אני לא הומופוב,אבל אני לא חושב שילד שעובר עם הוריו בתל אביב צריך לראות גברים חצי ערומים עלמשאיות מתחרמנים ומתלקקים אחד לשני.יש לי חברים הומואים אז אל תבלב לי במח שאני הומופוב,אני רק חושב שהם צריכים להצניע את כל נושא המצעדים והפריצות.
טוב סליחה אם פגעתי לך בנקודה רגישה.ויש הבדל בין ים לבין זה שבאמצע הרחוב הם עושים את מה שהם עושים במצעדים,אני לא חושב על עצמי אני חושב על אותם ילדים שעוד לא מבינים את החיים וצריכים לראות את המצעדים האלה.
סתם לסקרנות?ובאמת שלא בא כרגע לחמם אווירה או משהו,אבל אתה גיי?ושלא תבין אין לי שום דבר נגד זה,י שלי מלא חברים הומואים ורובם אנשים נפלאים.
ילדים שלי?אין לי ילדים.אני מדבר על אלה שגרים בתל אביב הוא ירושלים ופותחים חלון ורואים את מה שרואים,לא דיברתי על נזק פסיכולוגי,כוונתי הייתה שזה משבש להם משהו בחשיבה ביחים בינו לבינה,מה עם גבר ואישה?גבר עם גבר?אישה עם אישה?אישה שיש לה ז** עם גבר שיש לו גם ז**??אתה מבין? לא צריך לבלבל אותם מגיל כזה צעיר,יש את דרך הטבע ולדעתי עדיף לא לבלבל אותם בגיל צעיר.יום טוב.
אהה טוב יאאלה לסגור אותם בבתים בדבר הכי בסיסי שיש להם בחיים-להיות בחוץ או לפתוח חלון,מזל שאין מצעדים כל יום,יאלה ויכוח סרק שבוע טוב.