הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה אפשר לקנות סטנד טוב?

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי אשמח להמלצה למקום לקנות ממנו סטנד טוב שאפשר לדחוף בו גם ספה ולתפור בו גם סקוואטים וגם בנצ'.
תאכלס אין לי ממש כסף לכלוב(התקציב הוא 1000) אבל יש סיבה להעדיף כלוב מבחינת בטיחות וכו'?(לא אגיע למשקלים של יותר מ-200)
תודה.

כמו שאתה רואה יש הרבה, תחפש ותבחר מה שיתאים לך מבחינת גודל ועומס מירבי, בהצלחה.

קבצים מצורפים

• 20CACF9D-2731-4158-BDF9-983E66F9593E.png
    20CACF9D-2731-4158-BDF9-983E66F9593E.png
    KB 26.8 · צפיות: 73
  • פותח/ת השרשור
כמו שאתה רואה יש הרבה, תחפש ותבחר מה שיתאים לך מבחינת גודל ועומס מירבי, בהצלחה.
תודה על התשובה.
עשיתי חיפוש בעצמי ובהרבה מקומות שראיתי תמיד כתוב "אזל המלאי" או שכתוב שהגובה המרבי של הסטנד הוא 1.5 מ'
שזה נשמע לי ממך נמוך(יכול להיות שאני טועה אני 1.85 מ' אף פעם לא מדדתי כמה אני מתוכפף לסווקאט במכון אבל נראלי לי שהגובה הוא עדיין יותר מ1.5 מ').
רציתי גם לשאול פה במיוחד לגבי הקטע של הבטיחות, כמה הסטנדים האלו באמת עמידים לעומת כלוב( הרבה יותר נוח לי סטנד גם
מבחינת המחיר וגם מבחינת הנוחות שאפשר להזיז אותו ממקום למקום).
אם תוכל לעזור לי בזה אני אשמח תודה

תודה על התשובה.
עשיתי חיפוש בעצמי ובהרבה מקומות שראיתי תמיד כתוב "אזל המלאי" או שכתוב שהגובה המרבי של הסטנד הוא 1.5 מ'
שזה נשמע לי ממך נמוך(יכול להיות שאני טועה אני 1.85 מ' אף פעם לא מדדתי כמה אני מתוכפף לסווקאט במכון אבל נראלי לי שהגובה הוא עדיין יותר מ1.5 מ').
רציתי גם לשאול פה במיוחד לגבי הקטע של הבטיחות, כמה הסטנדים האלו באמת עמידים לעומת כלוב( הרבה יותר נוח לי סטנד גם
מבחינת המחיר וגם מבחינת הנוחות שאפשר להזיז אותו ממקום למקום).
אם תוכל לעזור לי בזה אני אשמח תודה
בקשר לגובה תמדוד את עצמך עד גובה כתפיים, 5-10 ס״מ פחות מזה זה בסדר גמור.

בקשר לעומוס ובטיחות כמובן שעדיף כלוב,
אישית אני משתמש בסטנדים שקניתי די מזמן שהרבה יותר פשוטים ממה ששלחתי לך פה, מחזיק 120 ק״ג בלי שום בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית