עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער לא הבנתי את ההקבלה אלייסרג׳, בטירונות היה לי מישהו שהיה יוצא בסוף השבוע לבית ושם סיכות של יחידות מיוחדות ואותות מלחמה על המדים... אתה מזכיר לי אותו
בסוף אחד המפקדים ראה אותו ברכבת ומשם תדמיין איזה צחוקים...
הוא היה אומר לכולם שהוא לא עשה את זה אבל כולם ידעו בתוך תוכם את האמת שהוא לא נטורל no סיכות מלחמה no כנפ״צ על המדים...מצטער לא הבנתי את ההקבלה אליי
חח העיקר שאני יודע תאמת, אני עולה לתחרות של הטבעיים שנה הבאההוא היה אומר לכולם שהוא לא עשה את זה אבל כולם ידעו בתוך תוכם את האמת שהוא לא נטורל no סיכות מלחמה no כנפ״צ על המדים...
כנל לגבייך והחומרים אח...
וואלה בא לעודד אותך מבטיחחח העיקר שאני יודע תאמת, אני עולה לתחרות של הטבעיים שנה הבאה
נשבע לך אחי שהזכרת לי מישהו...חחחחסרג׳, בטירונות היה לי מישהו שהיה יוצא בסוף השבוע לבית ושם סיכות של יחידות מיוחדות ואותות מלחמה על המדים... אתה מזכיר לי אותו
חחח גם אצלך היה מישהו כזה?נשבע לך אחי שהזכרת לו מישהו...חחחח
נשבע!חחח גם אצלך היה מישהו כזה?
אולי היינו ביחד בטירונות חחחחנשבע!
היה לוקח מדים ונעליים של צנחן ומחרטט
כולם ידעו..אבל הוא היה חזק בסרט של עצמו אז זרמו איתו..חח
שמע כשבנאדם נכנס עם עצמו לסרט כזה...אין לך מה לעשותאולי היינו ביחד בטירונות חחחח
אוי ואבוי בזמן שהייתי מנסה להיפטר מהמדים והנשק וליראות אזרח, אחרים ניראו ליציניים. מכיר טיפוסים כאלה...זה ניקרא אופי של "לחרטט" כדי לצאת גברסרג׳, בטירונות היה לי מישהו שהיה יוצא בסוף השבוע לבית ושם סיכות של יחידות מיוחדות ואותות מלחמה על המדים... אתה מזכיר לי אותו
לפותח הפוסט - מניסיון אישי - לא, התוצאות לא ישמרו, אתה כן תעלה ברמה בין סייקל לסייקל
אבל תוצאות של הסייקל בפיק לא יהיו אותו הדבר נגיד כמו שתהיה 3-4 חודשים אחריי סייקל.
לכן אומרים - נגעת נסעת, ברגע שאתה מגיע לתוצאות קשה לרדת ברמה ואתה ממשיך עם הסייקלים.
אני אישית כדי לא להגיע לפיק גבוה אני מעדיף לעשות 2 סייקלים קטנים בשנה (טסט+משהו - כל פעם משהו אחר) פי סי טי בינהם וזהו.
מתחבר מאוד למה שאתה אומר, כשאתה בשיא הסייקל אין לאף גוף טבעי סיכוי נגדך בביצועים בשייפ בהתאוששות בפאמפ... בקיצור כשאתה מביא את עצמך לרמת ״על אנושי״ בעזרת חומרים אל תחשוב שכשתרד מהסייקל תצליח לשמר את זה. את מסת השריר שהשגת תוכל לשמר אבל הנפח העוצמה והרייג׳ יחלפו.
שוקל בעצמי לרדת רק לסייקלים של טסט מסטרון מאותה סיבה שאמרת
הכל יעיל למסה. תלוי בתזונה שלך.מסטרון מספיק יעיל למסה אבל?
על אילו מינונים חשבת?
מסטרון מספיק יעיל למסה אבל?
על אילו מינונים חשבת?
אתה יודע מה זה באמת תחרות טבעיים?חח העיקר שאני יודע תאמת, אני עולה לתחרות של הטבעיים שנה הבאה