עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שזב רלוונטיאיזהgh יש לך ?
סהכ מנהלים דיוןלא חושב שזב רלוונטי
אוקיי צודק, מצטער. SUMATEXסהכ מנהלים דיון
אז אם זה לא רלוונטי
התשובה לשאלה הראשונה שלך גם לא רלוונטית
בהצלחה
מה בדיוק אתה מצפה להשיג מgh של חברת ug רוסית?
מה בדיוק אתה מצפה להשיג מgh של חברת ug רוסית?
אני מתכוון חוץ מחור בארנק..
מאופי השאלות שלך אני ממש אפול מהכסא אם אתה מתחרה..או קרוב לזה.
בהנחה שיש לך gh אותנטי ופעיל ...מה בדיוק יועיל לך פרוטוקול gh?
שואל ולא מצפה לתשובה.
כי ברור לי שאין על מה לדבר
בכל מקרה..בהצלחה
איזה סיכון בריאותי יש כבר עם 3iu? זה מינון ממש נמוךסתם מיותר..לא מאוד יעיל בהרבה מקרים מסיבות ידועות..וגם שכן אז יש לזה מחיר..לפעמים סביר ולפעמים פחות
למרות שבחלק מהמקרים בסביבה הקרובה אלי יש תוצאות לא התרשמתי שהתוצאות האלה שוות את ההשקעה והסיכון..להיפך!
לטעמי gh זה בזבוז כסף, בטח למי שאין לו שאיפות בפאן המקצועי תחרותי...וגם כמתחרה לא הייתי נוגע בזה!!
לא רק שהוא די אינדיבידואלי מבחינת האמפקט שלו..לטוב ולרע...הוא גם דיי קשה להשגה(לא שgh קשה להשגה...ממש לא! כזה שפעיל/אורגינל כן.)
ובנוסף הוא דיי מסוכן כאשר מדובר בחומר אותנטי..תהיה בטוח שרוב אלה שמשתמשים בgh..אם נחריג לרגע את הבילדרים המתחרים והמפורסמים..סתם חיים בסרט שמזריקים gh.
ואלה שכן חשופים לתופעות לוואי בלתי הפיכות
ביוטיוב תוכל למצוא לא מעט סרטונים על בילדרים ששילשו את גודל הלב והכבד שלהם ומתו בגיל צעיר...
נכון איזה חכמולוג תכף יקפוץ פה עם הערה שזה במינונים גבוהים ובלה בלה בלה..אבל עדיין... גם אם גדילת איברים קטנה בהרבה עדיין הסכון הבריאותי ברור
אתה חושב שגם 3 יחידות ביום יכול להוות סיכון? תסביר את עצמך.סתם מיותר..לא מאוד יעיל בהרבה מקרים מסיבות ידועות..וגם שכן אז יש לזה מחיר..לפעמים סביר ולפעמים פחות
למרות שבחלק מהמקרים בסביבה הקרובה אלי יש תוצאות לא התרשמתי שהתוצאות האלה שוות את ההשקעה והסיכון..להיפך!
לטעמי gh זה בזבוז כסף, בטח למי שאין לו שאיפות בפאן המקצועי תחרותי...וגם כמתחרה לא הייתי נוגע בזה!!
לא רק שהוא די אינדיבידואלי מבחינת האמפקט שלו..לטוב ולרע...הוא גם דיי קשה להשגה(לא שgh קשה להשגה...ממש לא! כזה שפעיל/אורגינל כן.)
ובנוסף הוא דיי מסוכן כאשר מדובר בחומר אותנטי..תהיה בטוח שרוב אלה שמשתמשים בgh..אם נחריג לרגע את הבילדרים המתחרים והמפורסמים..סתם חיים בסרט שמזריקים gh.
ואלה שכן חשופים לתופעות לוואי בלתי הפיכות
ביוטיוב תוכל למצוא לא מעט סרטונים על בילדרים ששילשו את גודל הלב והכבד שלהם ומתו בגיל צעיר...
נכון איזה חכמולוג תכף יקפוץ פה עם הערה שזה במינונים גבוהים ובלה בלה בלה..אבל עדיין... גם אם גדילת איברים קטנה בהרבה עדיין הסכון הבריאותי ברור
תקרא על החומר הזה...אתה חושב שגם 3 יחידות ביום יכול להוות סיכון? תסביר את עצמך.
בכל מקרה אשמח לעוד דעות
תקרא על החומר הזה...
יש מספיק מידע של אנשי מקצוע..לא אנונימיים בפורום סטרואידים שלהם בעצמם אין מושג אם השתמשו ב gh או שרק דמיינו ש..וגם זה במקרה שהשתמשו..
בוא נתחיל בזה שתלמד קצת על הפפטיד...תנאי האחזקה והאחסון שלו...ועל הדרך גם בסיכוי שחברת ug רוסית שאני מניח שאף רוקח לא שמע עליה..אכן תספק לך אחד כזה..
לפי השאלות שלך אתה רחוק שנות אור מהמקום של לקבל החלטה אם כדאי בכלל לנהל פרוטוקול gh ולא בטוח שהציפיות שלך תואמות למה שתוכל להפיק מפרוטוקול כזה בפועל...ובלי קשר לבטוח או לא..אני באמת לא בטוח שאתה צריך בכלל פרוטוקול כזה
בו חמוד..אז אתה טוען שבגלל שהוא לא מתחרה מקצוען,
טסט + Gh לא יתן תוצאות יותר טובות מטסט בלבד? ואם יש לו סיבות ספציפיות שהוא בחר דווקא בgh?
אתה ממש יהיר ומסיק מסקנות ישר. יש לך קטעים של cycletelephone כזה. אותה בעית תקשורת וניהול שיח. אולי החומרים עשו לכם ביטחון מופרז קצת יותר מדי...
אפילו לא שמעת את הבן אדם!
בו חמוד..
אל תאלץ אותי לכתוב פה מה אני חושב עליך..
אז כדי שלא נגיע לדו שיח כמו שקורה לט פעם עם החבר שלך סייקלפון כדאי שתתעסק יותר בלענות לשאלות שמישהו שואל אותך..אם יש לך בכלל מה לענות ופחות בלתת ציונים לאחרים.
זה לא מעניין אף אחד הדעה שלך על חבר x או y
שבוע טוב.
מי אתה ולמה יש לך את הבי3ים להשתמש בשם המשתמש שלי פה בקונוטציה שלילית, תחזור לחור שבאת ממנו.cycletelephone
הכוונה הייתה בנוגע להסקת המסקנות המהירה, שלפעמים מוטעית.מי אתה ולמה יש לך את הבי3ים להשתמש בשם המשתמש שלי פה בקונוטציה שלילית, תחזור לחור שבאת ממנו.
תכוון כמה שבא לך, לא על חשבוני.הכוונה הייתה בנוגע להסקת המסקנות המהירה, שלפעמים מוטעית.
אל תיפגע קח את זה כביקורת בונה גבר
בהצלחה. מי יתן ותצליח להיות גרסה טובה יותר של עצמך בסופו של דברתכוון כמה שבא לך, לא על חשבוני.