הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעוד מישהו יש את זה עם טונה סטארקיסט?

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שהריח נדבק בגלל שהנייר נשרף

יש מצב שעם הטונה שלך זה יכול לעבוד טוב בגלל שהיא קצוצה לגמרי
רציתי לשרוף בגלל כל השמן שנשאר לפחות הייתי מנצל את זה אבל אתה רוצה שאמא שלי תהרוג אותי?

בעבר אני זוכר שהטונה במנ״ק היה סטארקיסט,אבל קודם לכן היה משו עם ציור של דג הטונה,מישו זוכר?

בעבר אני זוכר שהטונה במנ״ק היה סטארקיסט,אבל קודם לכן היה משו עם ציור של דג הטונה,מישו זוכר?
7290002929642.jpg

*

נראה לי שאנחנו באותו גיל.. אתה זוכר טונה בשמן כותנה? קופסאת שימורים לבנה עם צ' צבאית עליה

היה לי גם פילטונה בהמשך השירות

נראה לי שאנחנו באותו גיל.. אתה זוכר טונה בשמן כותנה? קופסאת שימורים לבנה עם צ' צבאית עליה

היה לי גם פילטונה בהמשך השירות
בינגו לזה התכוונתי!
מי החברה?
באורגינל היו עושים את זה עם חתיכת פלאנלית

בינגו לזה התכוונתי!
מי החברה?
באורגינל היו עושים את זה עם חתיכת פלאנלית
אין לי מושג
זה היה כמו האוכל שהם קיבלו בסדרה אבודים..

קבצים מצורפים

• מנות-קרב-צהל.jpg
    מנות-קרב-צהל.jpg
    KB 28.3 · צפיות: 112
השתחררתי בנוב האחרון מגבעתי
במנקים היה וילגר ללא פתיחה קלה
אגב הזכרת ללא פתיחה קלה - אף פעם לא הבנתי למה בשימורים שמביאים לצבא אין פתיחה קלה (הגיוני לפתוח מהר ולאכול מהר בשטח לא? רגע הגיוני וצהל לא הולך לא חשוב...). בקיצור מפה לשם סידרתי רספיה באחד הימים ומצאתי ארגזים חדשים של טונה שהביאו לפלוגה והיה רשום בצד של הקופסאות *עם פתיחה קלה*!! מי מאמין?!
לוקח פחית מחפש ומחפש ואין שום פתיחה :(

מסקנה, צהל מקבל עודפי מפעל שיצאו "סוג ב" עם פאק בייצור (כנראה זול יותר).

בזמן האחרון הטונות בשמן שאני קונה מהם פשוט מזעזעות
כשאני פותח השמן לא יוצא והוא יוצא בטיפות סמיכות ומגעילו כאלה וכל הטונה סמיכה עם טעם מגעיל
עד לא מזמן כל השמן היה יוצא והייתי מקבל טונה נקייה
זה כאילו הימור.
לאיזה טונה אתם ממליצים לעבור? חשוב שיהיה בה 112 גרם לאחר סינון ולא פחות מזה.
צפה בקובץ המצורף 59581
תמונה להמחשה(זה לא ניראה ממש אכיל)
תוסיף נגיעת נוטלה וזה יצא פצצה:saliva:

החברה הזאת מעולה
נתחי טונה במי מלח - וילי פוד

אם אתה רוצה למצוא פיתרון תכין קציצות טונה , אני עושה את זה עם טונה במים בעיקרון אבל זה יוצא ממש טעים.
מערבבים טונה עם חלבון ביצה,( ואפשר להוסיף תבלינים או אם נכנס לך בערכים שיבולת שועל.) ומטגנים.

בלי קשר תשלח להם תלונה לחברה , אולי יזכו אותך

אם אתה רוצה למצוא פיתרון תכין קציצות טונה , אני עושה את זה עם טונה במים בעיקרון אבל זה יוצא ממש טעים.
מערבבים טונה עם חלבון ביצה,( ואפשר להוסיף תבלינים או אם נכנס לך בערכים שיבולת שועל.) ומטגנים.
בדיוק מה שאני עושה עם טונה ממקור לא יודע (AKA כוסי למלם)

יש הרבה פירמות טובות, ויליפוד לא ממש מיוחד.

חוץ מטארקיסט יש פוסידון, סטארקיסט, ויליגר, פרינס ועוד שלא מביישות את האיכות. (אולי פוסידון קצת מבייש במשקל)

יש הרבה פירמות טובות, ויליפוד לא ממש מיוחד.

חוץ מטארקיסט יש פוסידון, סטארקיסט, ויליגר, פרינס ועוד שלא מביישות את האיכות. (אולי פוסידון קצת מבייש במשקל)
ויש את הפרימיום,RIO או קאליפו (תוצרת איטליה)
כמובן שהמחיר בהתאם

את הRIO הייתי קונה באיטליה בכמעט 2 יורו לקופסא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית