- פותח/ת השרשור
רציתי לשרוף בגלל כל השמן שנשאר לפחות הייתי מנצל את זה אבל אתה רוצה שאמא שלי תהרוג אותי?התכוונתי שהריח נדבק בגלל שהנייר נשרף
יש מצב שעם הטונה שלך זה יכול לעבוד טוב בגלל שהיא קצוצה לגמרי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רציתי לשרוף בגלל כל השמן שנשאר לפחות הייתי מנצל את זה אבל אתה רוצה שאמא שלי תהרוג אותי?התכוונתי שהריח נדבק בגלל שהנייר נשרף
יש מצב שעם הטונה שלך זה יכול לעבוד טוב בגלל שהיא קצוצה לגמרי
המאכל הכי טעים בחוץ 🤯אף אחד לא מדליק את הטונה עם נייר טואלט?
רק אני המוזר
בעבר אני זוכר שהטונה במנ״ק היה סטארקיסט,אבל קודם לכן היה משו עם ציור של דג הטונה,מישו זוכר?
נראה לי שאנחנו באותו גיל.. אתה זוכר טונה בשמן כותנה? קופסאת שימורים לבנה עם צ' צבאית עליהבעבר אני זוכר שהטונה במנ״ק היה סטארקיסט,אבל קודם לכן היה משו עם ציור של דג הטונה,מישו זוכר?
השתחררתי בנוב האחרון מגבעתיבעבר אני זוכר שהטונה במנ״ק היה סטארקיסט,אבל קודם לכן היה משו עם ציור של דג הטונה,מישו זוכר?
בינגו לזה התכוונתי!נראה לי שאנחנו באותו גיל.. אתה זוכר טונה בשמן כותנה? קופסאת שימורים לבנה עם צ' צבאית עליה
היה לי גם פילטונה בהמשך השירות
אין לי מושגבינגו לזה התכוונתי!
מי החברה?
באורגינל היו עושים את זה עם חתיכת פלאנלית
לא עושים את זה כי זה לא נשבר, תנסה עם בקבוק בירה, זה יתן תוצאה טובה יותר:lol:אף אחד לא מדליק את הטונה עם נייר טואלט?
רק אני המוזר
איש עסקים ממולחתפנה לשירות לקוחות שלהם
רוצה למכור ?
לא,כי אתה..איש עסקים ממולח
עף מזמןלא,כי אתה..
תן מחיר על ה24 כבר
אגב הזכרת ללא פתיחה קלה - אף פעם לא הבנתי למה בשימורים שמביאים לצבא אין פתיחה קלה (הגיוני לפתוח מהר ולאכול מהר בשטח לא? רגע הגיוני וצהל לא הולך לא חשוב...). בקיצור מפה לשם סידרתי רספיה באחד הימים ומצאתי ארגזים חדשים של טונה שהביאו לפלוגה והיה רשום בצד של הקופסאות *עם פתיחה קלה*!! מי מאמין?!השתחררתי בנוב האחרון מגבעתי
במנקים היה וילגר ללא פתיחה קלה
תוסיף נגיעת נוטלה וזה יצא פצצה:saliva:בזמן האחרון הטונות בשמן שאני קונה מהם פשוט מזעזעות
כשאני פותח השמן לא יוצא והוא יוצא בטיפות סמיכות ומגעילו כאלה וכל הטונה סמיכה עם טעם מגעיל
עד לא מזמן כל השמן היה יוצא והייתי מקבל טונה נקייה
זה כאילו הימור.
לאיזה טונה אתם ממליצים לעבור? חשוב שיהיה בה 112 גרם לאחר סינון ולא פחות מזה.
צפה בקובץ המצורף 59581
תמונה להמחשה(זה לא ניראה ממש אכיל)
אם אני לא טועה אין 112 גרם לאחר סינון בוילי פוד וזה משמעותיקונים רק ווילי פוד. הכי טעים.
בדיוק מה שאני עושה עם טונה ממקור לא יודע (AKA כוסי למלם)אם אתה רוצה למצוא פיתרון תכין קציצות טונה , אני עושה את זה עם טונה במים בעיקרון אבל זה יוצא ממש טעים.
מערבבים טונה עם חלבון ביצה,( ואפשר להוסיף תבלינים או אם נכנס לך בערכים שיבולת שועל.) ומטגנים.
ויש את הפרימיום,RIO או קאליפו (תוצרת איטליה)יש הרבה פירמות טובות, ויליפוד לא ממש מיוחד.
חוץ מטארקיסט יש פוסידון, סטארקיסט, ויליגר, פרינס ועוד שלא מביישות את האיכות. (אולי פוסידון קצת מבייש במשקל)