הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של בילדרים

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד ממה שהוא יודע או מספקולציה שהוא מריץ לעצמו בראש מה בילדר מקצועי (ifbb pro) לוקח כל השנה, איזה סייקל הוא עושה ואילו מינונים הוא לוקח והאם הוא עושה מנוחות בין לבין, לוקח gh למרות שזה יקר וכו׳
יש יגידו שזו שאלה מטומטמת אבל זה באמת מעניין אותי.

לא מזמן מר. אולימפיה סיפר בפודקאסט שב off season שלו (או בחלק גדול ממנה) הוא עושה קרוז של טסט׳ בלבד, וזה פאקינג מר. אולימפיה. השאלה אם אתה מאמין לזה או לא.

לגביי פיק לפניי תחרות יש סרטון יוטיוב מאוד מוכר של גרג דוסט, מה הוא לקח כדי לקבל כרטיס פרו. היה שם הכל מהכל- טסט, טרן, אנאבר, פרימו, מסטרון, פרווירון, הילו, אי קיו...

לא מזמן מר. אולימפיה סיפר בפודקאסט שב off season שלו (או בחלק גדול ממנה) הוא עושה קרוז של טסט׳ בלבד, וזה פאקינג מר. אולימפיה. השאלה אם אתה מאמין לזה או לא.

לגביי פיק לפניי תחרות יש סרטון יוטיוב מאוד מוכר של גרג דוסט, מה הוא לקח כדי לקבל כרטיס פרו. היה שם הכל מהכל- טסט, טרן, אנאבר, פרימו, מסטרון, פרווירון, הילו, אי קיו...
כריס באמפסטד זה לא מר אולימפיה רגיל, הוא סובל ממספר בעיות בריאותיות שונות שמונעות ממנו להשתמש בהמון המון דברים. (עריכה: אני חושב שיש רק אחת מרכזית בעצם, בכל מקרה הנקודה אותה נקודה הם מתחילים לדחוף את זה רק לקראת האולימפיה)
גרג דושט הוא בן אדם עם הרבה ידע ואחלה מאמן ויוטיובר אבל ifbb pro טוב הוא לא אז לא חושב שהוא דוגמה.

כריס באמפסטד זה לא מר אולימפיה רגיל, הוא סובל ממספר בעיות בריאותיות שונות שמונעות ממנו להשתמש בהמון המון דברים. (עריכה: אני חושב שיש רק אחת מרכזית בעצם, בכל מקרה הנקודה אותה נקודה הם מתחילים לדחוף את זה רק לקראת האולימפיה)
גרג דושט הוא בן אדם עם הרבה ידע ואחלה מאמן ויוטיובר אבל ifbb pro טוב הוא לא אז לא חושב שהוא דוגמה.

יכול להיות. אני לא חזק בענף ספורט הזה, בכל מקרה סביר להניח שאף אחד לא באמת יחלוק את הסודות שלו עם הציבור.

בוא תשמע - פיתוח גוף זה לא הנדסת תוכנה
זה פיתוח גוף.
ה "פרו" עושים סייקלים כמו כולם.
טסט , טרן , דקה , דיבול , gh, אינסולין ,
רק מה ההבדל מהחובבנים :
1. זה מינון תהיה בטוח שהם לא מתקמצנים על gh ועושים 3iu במקום 4iu כדי לחסוך כמו החובבנים. אני מעריך שהם מגיעים 12-18 iu ביום. אותו דבר טסט וכו מתאר לעצמי שהם מריצים סייקלים של 1500 /2000 בשבוע
אותו הדבר עם שאר החומרים.
2. שילובים של 3- 4 חומרים כאשר gh וטסט זה הבסיס תמיד
3. תקופה הם עושים זאת ללא הפסקה במשך עשרות שנים , לא קרוזים ולא פיסיטי ולא נעליים ... עושים סייקל רצוף עשור פלוס ומגיעים לאן שהם מגיעים
לפי השאלה בטח אתה רוצה להיות "סופר מפלצת"
אז החברה שמתחרים בארץ יכולים גם לשרוד בלי gh על הבמה , כי ברובם הם "תפרנים" אבל כך בחשבון שכדי לעלות על במה ולא לעשות צחוק מעצמך אתה צריך להריץ סייקל טוב כמה שנים רצוף כן ! לא 12 שבועות טסט אנטט 500 מג - פיסיטי - 3 חודשים מנוחה וחזרה לסייקל דומה...
לא חביבי - תן סייקל רצוף כמה שנים ואז תעלה על במה.
מומלץ להקפיא זרע

בוא תשמע - פיתוח גוף זה לא הנדסת תוכנה
זה פיתוח גוף.
ה "פרו" עושים סייקלים כמו כולם.
טסט , טרן , דקה , דיבול , gh, אינסולין ,
רק מה ההבדל מהחובבנים :
1. זה מינון תהיה בטוח שהם לא מתקמצנים על gh ועושים 3iu במקום 4iu כדי לחסוך כמו החובבנים. אני מעריך שהם מגיעים 12-18 iu ביום. אותו דבר טסט וכו מתאר לעצמי שהם מריצים סייקלים של 1500 /2000 בשבוע
אותו הדבר עם שאר החומרים.
2. שילובים של 3- 4 חומרים כאשר gh וטסט זה הבסיס תמיד
3. תקופה הם עושים זאת ללא הפסקה במשך עשרות שנים , לא קרוזים ולא פיסיטי ולא נעליים ... עושים סייקל רצוף עשור פלוס ומגיעים לאן שהם מגיעים
לפי השאלה בטח אתה רוצה להיות "סופר מפלצת"
אז החברה שמתחרים בארץ יכולים גם לשרוד בלי gh על הבמה , כי ברובם הם "תפרנים" אבל כך בחשבון שכדי לעלות על במה ולא לעשות צחוק מעצמך אתה צריך להריץ סייקל טוב כמה שנים רצוף כן ! לא 12 שבועות טסט אנטט 500 מג - פיסיטי - 3 חודשים מנוחה וחזרה לסייקל דומה...
לא חביבי - תן סייקל רצוף כמה שנים ואז תעלה על במה.
מומלץ להקפיא זרע
איאן ולייר (שהוא פחות או יותר בגודל של כל החברה בטופ 5 באולימפיה וגדול מחלקם) אומר שהוא לא עולה מעל גרם טסט ו400 טרן, לא יכול למצוא לך את זה כי זה היה בQ&A שלו בסטורי. אולי ביג ראמי ופיל היט על דברים כאלה אבל ממש לא הגיוני שזה סייקל סטנדרטי.

אם אני זוכר נכון, הבחור אחרי סייקל של שנתיים ברצף בלי pct בתחילת שנות העשרים והתבאס על עצמו קצת אחרי שיצא ממנו.
לא חשבתי שמישהו יכול להיות מבסוט מעצמו אחרי שהוא יורד מסייקל של שנתיים בלי קשר לגיל לאום ומגדר

לא חשבתי שמישהו יכול להיות מבסוט מעצמו אחרי שהוא יורד מסייקל של שנתיים בלי קשר לגיל לאום ומגדר
אין פה עניין של מבסוט או לא...
הוא יצא מזה עם ציר משותק..נכנס לדיכאון ועבר תקופה ארוכה מאוד לא נעימה של טיפולים.
טסט זה לא רק כוח באימונים ומסה
הוא כתב על זה פה...
ויש עוד הרבה כאלה

• פותח/ת השרשור
אם אני זוכר נכון, הבחור אחרי סייקל של שנתיים ברצף בלי pct בתחילת שנות העשרים והתבאס על עצמו קצת אחרי שיצא ממנו.

אתה טועה אחי זה לא אני, מעולם לא עשיתי סייקל יותר מ10 שבועות וללא פיסטי.

הוא מזריק כל השנה , במינונים גבוהים מאוד גרם בשבוע טסט לפחות לדעתי , gh ,אינסולין וכל מה שבא ליד ,
אני חושב שהם עושים 3 סייקלים כבדים בשנה , הם מבצעים blast and cruise

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית