הצעת ייעול זכר נקבה

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
שמתי לב שיש פה בפורום אפשרות לבחירת מין, זכר/נקבה

עם זאת, כתוב לצד זה משתמש מתחיל משתמש משקיע וכדומה בהתאם למספר ההודעות, גם כאשר מדובר בנקבה

מן הראוי היה לכתוב משתמשת מתחילה משמשת משקיעה
משתמשת כבדה וכו וכו

בתמונה יש משתמשת נקבה אשר כתוב עליה משתמש מתחיל, זה היה לי מוזר ובעקבות כך עלה הצורך בבקשה, לתשומת ליבכם, משער שזה פיצוחים בשביל המתכנת של האתר לסדר את הנושא..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201016-133108716.jpg
    Screenshot_20201016-133108716.jpg
    KB 111.9 · צפיות: 75
המערכת הנוכחית כבר לא רלוונטית מבחינת תיכנות או פיתוח. אנחנו בשלבים אחרונים לשידרוג המערכת איי שם לקראת סוף שנה/תחילת ינואר. ניישם את זה כבר שם. תודה על ההצעה.

שמתי לב שיש פה בפורום אפשרות לבחירת מין, זכר/נקבה

עם זאת, כתוב לצד זה משתמש מתחיל משתמש משקיע וכדומה בהתאם למספר ההודעות, גם כאשר מדובר בנקבה

מן הראוי היה לכתוב משתמשת מתחילה משמשת משקיעה
משתמשת כבדה וכו וכו

בתמונה יש משתמשת נקבה אשר כתוב עליה משתמש מתחיל, זה היה לי מוזר ובעקבות כך עלה הצורך בבקשה, לתשומת ליבכם, משער שזה פיצוחים בשביל המתכנת של האתר לסדר את הנושא..

פמיניזםםםםם 🤩
סתם חחחח
האמת שבעוד ש'משתמש מתחיל/כבד' נשמע סביר בהחלט לאוזן, 'משתמשת מתחילה/כבדה' נשמע כאילו היא סטלנית:bananaparty:

או שזה רק לי נשמע ככה 🤣

המערכת הנוכחית כבר לא רלוונטית מבחינת תיכנות או פיתוח. אנחנו בשלבים אחרונים לשידרוג המערכת איי שם לקראת סוף שנה/תחילת ינואר. ניישם את זה כבר שם. תודה על ההצעה.
ואיזה כיף שמשדרגים את המערכת!!!
אפשר ספויילר? תמונה, משו?

לא חושב שיש מישהי שמרגישה מקופחת.

אפשר לשנות למשתמש/ת מתחיל/ה, אבל זה פחות נוח לקריאה.
או באנגלית Beginner/Active User וכו' יתפוס לשני המינים, אבל זה מעפן באנגלית, כי אין על עברית.

להשתמש בלשון זכר כשהמשמעות היא כללית (לשני המינים) זה לא מצב אידיאלי אבל זה בהחלט מקובל.
לא נשמע על מישהי שתתלונן למשרד התחבורה על השילוט "עצור" ו"האט".
בכניסה ויציאה ממקומות כתוב "משוך" ו"דחוף", בלשון זכר, חלק מגדילים ראש וכותבים באנגלית.
בתרגום של גוגל למשל, אם נתרגם את "i need to go" נקבל "אני צריך ללכת", תמיד בלשון זכר.
מקומות שמכבדים את עצמם יציינו במכתבים רשמיים "הנוסח כתוב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אך מתייחס לשני המינים".

ובנימה זו -
לחיי המין הנשי
🍻

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית