מה אתם אוכלים ביום יום?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
בקרוב מתחיל מסה, ולא יזיקו לי עוד רעיונות למאכלים, בגדול אני די אוכל אותו הדבר כל יום רק עם הבדלים מינורים כמו של סוג אגוזים/פירות וכו'. מוזמנים לשתף מה שאתם אוכלים.

אני אשתף פה מה אני אוכל(לא חובה לקרוא חחח)

בגדול לבוקר חשבתי לקחת לחם מהסופר(אבל אז כל חתיכה היא כמו נוצה, אז אני מניח שאוכל איזה 200 גרם בערך אז זה 4 פרוסות בערך), וחביתה, יוגורט וקצת אגוזים(קשיו/מלך/לפעמיםשקדים, אולי אתחיל גם לאכול פיסטוק ופקאן ומוזמנים להציע על עוד סוגי אגוזים)

צהריים המנה הקבועה, חזה עוף ^_^, מנת פחמימה של אורז/בורגול/כוסמת/קינואה, חמאתבוטנים/אגוזים

לערב, עוד יוגורט/טונה,קופסא של גבינה לבנה, לפעמים במקום דג לבן/סלמון(אם יש לכם דגים להמליץ^^, כרגע נהנה מסלמון,דניס,מוסר), לפעמים השלמות של מנת שומן, ומנת פחמימה בורגול/כוסמת/קינואה, לפעמים מוסיף גם בטטה/תפוח אדמה/שעועית ירוקה

2 פירות כל יום לפעמים אני משלב עם הארוחות לפעמים בין הארוחות, בקשר לירקות, זה יוצא ליום בערך יחידת פלפל 1,גזר 1, 200גרםעגבנייה

כרגע אין אבקת חלבון וגם כנראה בחודשים הקרובים לא יהיה. שייק לא יודע עד כמה יעבוד לי כי אני אוהב להנות ולאכול את האוכל

הכי חשוב זה לגוון אבל הפייבוריט שלי:

כוס 200מל קינואה לפני בישול
ירקות קצוצים (אני שם עגבניות פלפל חריף בצל תרד כוסברה וכל מיני דברים טובים)
2 קופסאות סרדינים
שמן זית מלח פלפל לימון

גם דחוס קלורית אז מצוין למסה, גם מזין ברמה יוצאת דופן, וגם טעים רצח.
עם הכמויות שחק איך שבא לך, לפעמים אני מגוון ואוכל משהו אחר אבל כבר המון זמן שאני תקוע על זה מרוב שאני אוהב.

בסיסי ותמיד עובד

פחמימה - אורז בטטה תפוא פריכיות שיבולת שועל לחם אולי ריבה מבחינת פירות אני לא אוהב יותר מדי, תלוי מה יש לרוב תפוח. מבחינת ירקות לרוב ירוקים ובצל

חלבון - ביצים חזה עוף טונה אבקת חלבון קוטג'

שומנים סלמון שמן זית חמאת בוטנים ביצים

בסיסי ותמיד עובד

פחמימה - אורז בטטה תפוא פריכיות שיבולת שועל לחם אולי ריבה מבחינת פירות אני לא אוהב יותר מדי, תלוי מה יש לרוב תפוח. מבחינת ירקות לרוב ירוקים ובצל

חלבון - ביצים חזה עוף טונה אבקת חלבון קוטג'

שומנים סלמון שמן זית חמאת בוטנים ביצים
היי זה מה שאני אוכל,אתה גם מתאמן איתי במכון?

קח ארוחת בוקר טובה:

שיבולת שועל
משקה יטבתה פרו 25 גרם חלבון
שם בקערה עם שיבולת
מערבב, מכניס למיקרוגל דקה וחצי, מוציא ומערבב קצת.
מחזיר למיקרו עוד דקה, מוציא מערבב טוב, מוסיף אוכמניות קפואות (זה מקרר טיפה את השיבולת החמה.
מוסיף קינמון וארוחת בוקר לפנים

• פותח/ת השרשור
הכי חשוב זה לגוון אבל הפייבוריט שלי:

כוס 200מל קינואה לפני בישול
ירקות קצוצים (אני שם עגבניות פלפל חריף בצל תרד כוסברה וכל מיני דברים טובים)
2 קופסאות סרדינים
שמן זית מלח פלפל לימון

גם דחוס קלורית אז מצוין למסה, גם מזין ברמה יוצאת דופן, וגם טעים רצח.
עם הכמויות שחק איך שבא לך, לפעמים אני מגוון ואוכל משהו אחר אבל כבר המון זמן שאני תקוע על זה מרוב שאני אוהב.

ככה כביכול אתה מכין לך באותו היום שאתה אוכל?
הקטע שאני מכין לי סירים של פחמימה כלשהי שתספיק לחמשת הימים הבאים אז בגלל זה קצת קשה לגוון(למרות שתכלס אני יכול פשוט לשים קצת מהמנה בצלחת בצד לפעם אחרת אני מניח ואז יישמרו לי קלוריות לגיוון)
בכל מקרה תודה לכולם על התגובות

חזה אוף חח
ביצים
א.חלבון
א.חלבון ביצה
שייקים
אורז
בטטה
ש.שועל
מעדן פרו 20
מעדן פרו 10
חטיף חלבון
פסטה +

שלום אני בן ואני לא נוגע בזבל כבר שבועיים ומעלה וואלה מרגיש זהב טהור

טוסטים, פנקייקים, פרנץ׳ טוסט, צ׳יפס בטטה, קציצות טונה, חביתה בטורטיה, פרגית בטורטיה, גלידה ביתית, פופקורן...הרשימה ארוכה ומגוונת

טוסטים, פנקייקים, פרנץ׳ טוסט, צ׳יפס בטטה, קציצות טונה, חביתה בטורטיה, פרגית בטורטיה, גלידה ביתית, פופקורן...הרשימה ארוכה ומגוונת

הארדקור קוקבוק קוסטומר
לא הורג אותך להתעסק כל כך הרבה עם הלבן של הביצה?

הארדקור קוקבוק קוסטומר
לא הורג אותך להתעסק כל כך הרבה עם הלבן של הביצה?

חחח יפה!
בתקופת הקורונה זה לא שיש משהו טוב יותר לעשות, בלי קשר אני כבר די מיומן בזה ככה שאני לא מבזבז הרבה זמן

תשתדל לאכול דברים עם צפיפות קלורית גבוהה, שייק זה טוב אני מאוד אוהב אבל לא חובה, זה עוזר לקלוריות כי תחשוב ששייק חלבון עם חלב וחמאת בוטנים ושקדים זה כבר איזה 800 קלוריות. אגוזים שקדים, חמאה, גבינה צהובה, לחם מלא עדיף, קינואה, הרבה הרבה טחינה.. זה מה שאני עושה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית