הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הזרקה אותו סיפור

YINGYang

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
2
26
2
אני מזריק טסט עם דכה בישבן צד ימין למעלה באזור בלי העצבים והמקומות המסוכנים שאפשר לפגוע בהם
אבל אחרי יום מתחילים לי כאבים שעוברים אחרי 3 ימים בערך האם זה נורמלי שכל זריקה תכאב ככה? רמת הכאב היא בין 5-6 ככה קשה לשבת על הצד
ללכת אני הולך אבל לא נעים עדין השאלה אם זה לגיטימי פשוט? (לא פעם ראשונה)

כן, זה נקרא PIP כאב לאחר זריקה.
זה סייקל ראשון שלך? בדרך כלל זה קורה בשריר בתולי (חוויתי בדיוק אותו הדבר כמוך).

בזריקה השנייה שלי באותו הצד של הישבן כבר הרגשתי שיפור משמעותי. בנוסף אתה יכול לחמם את הויאל כ2 דק׳ לפניי שאתה שואב ממנו (אני שם ת׳ויאל בכוס מים חמים).
שים לב שאתה מזריק לאט ובסוף הזריקה אל תמשש באגרסיביות את מקום הזריקה.

דבר אחרון, כמה מ״ל אתה מזריק ועם איזו מחט?

• פותח/ת השרשור
כן, זה נקרא PIP כאב לאחר זריקה.
זה סייקל ראשון שלך? בדרך כלל זה קורה בשריר בתולי (חוויתי בדיוק אותו הדבר כמוך).

בזריקה השנייה שלי באותו הצד של הישבן כבר הרגשתי שיפור משמעותי. בנוסף אתה יכול לחמם את הויאל כ2 דק׳ לפניי שאתה שואב ממנו (אני שם ת׳ויאל בכוס מים חמים).
שים לב שאתה מזריק לאט ובסוף הזריקה אל תמשש באגרסיביות את מקום הזריקה.

דבר אחרון, כמה מ״ל אתה מזריק ועם איזו מחט?
מחט ירוקה לשאיבה ומחט כחולה להזרקה ו1cc טסט +1cc דכה סה"כ יוצא 2cc במזרק העניין שאני עם טסט נטו לבד קרוב לחודשים טיפה פחות רק מלפני שבועים וקצת התחלתי להוסיף דכה

מחט ירוקה לשאיבה ומחט כחולה להזרקה ו1cc טסט +1cc דכה סה"כ יוצא 2cc במזרק העניין שאני עם טסט נטו לבד קרוב לחודשים טיפה פחות רק מלפני שבועים וקצת התחלתי להוסיף דכה
חומר נקי וטכניקה נכונה לא אמורים להביא לכאב..
בטח לא 2 מיל..
לפי מה שאתה כותה לפני שהוספת את הדקה זה לא קרה ודקה זה ממש לא חומר כואב אז יש מצב שאולי הדקה לא מאוד סטרילי..
מציע לך לנסות פעם בודדת להזריק מיל וחצי טסט במקום 1+1 ..פעם בודדת לא תשנה הרבה, ולראות אם כואב..כדי לבדוק את זה
כל כאב שהוא למעלה מקצת תחושת אי נוחות במקום הוא תמרור אזהרה..בטח כאבים מתמשכים והגבלה בתנועה..

• פותח/ת השרשור
חומר נקי וטכניקה נכונה לא אמורים להביא לכאב..
בטח לא 2 מיל..
לפי מה שאתה כותה לפני שהוספת את הדקה זה לא קרה ודקה זה ממש לא חומר כואב אז יש מצב שאולי הדקה לא מאוד סטרילי..
מציע לך לנסות פעם בודדת להזריק מיל וחצי טסט במקום 1+1 ..פעם בודדת לא תשנה הרבה, ולראות אם כואב..כדי לבדוק את זה
כל כאב שהוא למעלה מקצת תחושת אי נוחות במקום הוא תמרור אזהרה..בטח כאבים מתמשכים והגבלה בתנועה..
תסביר לי מה זה אצלך אי תחושת נוחות...לא נוח לי בגדול כרגע קשוח לשבת יש כאב ברמת ה5 כזה אין שום סמנים...או משהו וזה עובר אחרי 3 ימים בערך כל העניין

תסביר לי מה זה אצלך אי תחושת נוחות...לא נוח לי בגדול כרגע קשוח לשבת יש כאב ברמת ה5 כזה אין שום סמנים...או משהו וזה עובר אחרי 3 ימים בערך כל העניין
מזה רמת 5?
אם כואב לך לשבת וכואב לך ללכת כל פעם 3 ימים אחרי זריקה זה מעיד על בעיה.
עם הטסט לבד זרם חלק?
של איזה ברנד החומר?

• פותח/ת השרשור
מזה רמת 5?
אם כואב לך לשבת וכואב לך ללכת כל פעם 3 ימים אחרי זריקה זה מעיד על בעיה.
עם הטסט לבד זרם חלק?
של איזה ברנד החומר?
5 זה נסבל וכשאני יושב כן כואב לי אני משתדל לא לשבת על הצד הזה והברנד של הדכה זה של hormones doctor HD labs

• פותח/ת השרשור
חחח...מזה hormones doctor??
זה hd
עם הטסט זה לא קרה?
זהו שעם הטסט...היה לי רק נפיחות באזור נפיחות וכאב לא הרגשתי ככה כמו אחרי שהוספתי דכה אני אפילו לא זוכר מה הרגשתי אתה קולט...אבל לא נראלי שהרגשתי ככה

זהו שעם הטסט...היה לי רק נפיחות באזור נפיחות וכאב לא הרגשתי ככה כמו אחרי שהוספתי דכה אני אפילו לא זוכר מה הרגשתי אתה קולט...אבל לא נראלי שהרגשתי ככה
לא נורא...תלמד
כולנו עוברים את זה..מידי פעם, רוב הויאלים מיוצרים במחתרת על ידי אנשים שגם אם הם מאוד רוצים לעבוד נכון לא תמיד מצליחים ולכן מידי פעם החומרים לא נקיים מספיק ומדליקים את האזור.
חלק לא קטן מהויאלים שיש בארץ (הרוב המוחץ) זה יצור מקומי..
בחברות בינלאומיות שמייצרות במפעלים (גנריים ולא פארמה גרייד אבל עדיין)זה קורה פחות.
.אם אתה עושה סייקל עם חבר תוכל לבקש ממנו 1 מיל מויאל אם לא כואב לו ולבדוק אם מדובר בטכניקת/מיקום הזרקה..או רגישות ספציפית לשמן מסויים.

לגיטימי רק להתחלה, אחרי כמה זריקות אתה אמור כבר לא להרגיש את הכאב.
היה לי את זה עם מאסטרון שהזרקתי לראשונה, היה לי כואב בקטע שהיה כואב לי בישבן כשהייתי יושב/שוכב ומנסה לקום מהמיטה.
אחרי כ 3 שבועות כבר לא הרגשתי.

לגיטימי רק להתחלה, אחרי כמה זריקות אתה אמור כבר לא להרגיש את הכאב.
היה לי את זה עם מאסטרון שהזרקתי לראשונה, היה לי כואב בקטע שהיה כואב לי בישבן כשהייתי יושב/שוכב ומנסה לקום מהמיטה.
אחרי כ 3 שבועות כבר לא הרגשתי.
אל תשווה חומר קצר כמו מאסטרון שמתפרק מהר יחסית, בהתנסות ראשונית לדקה...
בסייקל הראשון שלי אגב לא הרגשתי כלום..עבר חלק

אני לא מבין אז...מה כן עושים עברתי שבועיים עם דכה מתחיל שבוע שלישי כבר
אם זה מטכניקת הזרקה ..תאלץ לשפר אותה....אם זה מהחומר זה לא ישתנה ובספוטים אחרים זה יכול גם לשתק אותך לכמה ימים..
קשה לדעת במדוייק מה הסיבה
ולכן כל תשובה שתקבל פה היא בערבון מוגבל
אם היתה לך גישה לבאייר הייתי מציע לך לתת פעם אחת..זה בטוח ילמד אותך משהו לגבי הגוף שלך ובכלל..

באייר די כואב ויותר סמיך בשאיבה, לפחות מניסיון שלי.

כמו שציינו כבר, בגלל שמייצרים את החומר בצורה ידנית, יכולים להיות אי דיוקים בבישול, בכמות של הממסים. אם זה מזוהם, הכאב לא יעבור אחרי 3 ימים , המקום יהיה אדום וחם ותרגיש גולה איפה שהזרקת. אם זה פשוט כואב יותר משמן אחר שאתה מזריק, אבל הכל חולף עם הזמן יכול להיות שיש יותר מידי בנזיל בנזואט בשמן שלך.

באייר די כואב ויותר סמיך בשאיבה, לפחות מניסיון שלי.

כמו שציינו כבר, בגלל שמייצרים את החומר בצורה ידנית, יכולים להיות אי דיוקים בבישול, בכמות של הממסים. אם זה מזוהם, הכאב לא יעבור אחרי 3 ימים , המקום יהיה אדום וחם ותרגיש גולה איפה שהזרקת. אם זה פשוט כואב יותר משמן אחר שאתה מזריק, אבל הכל חולף עם הזמן יכול להיות שיש יותר מידי בנזיל בנזואט בשמן שלך.
באייר כואב? נו..לא נתווכח על זה.
אבל גם אם לא באייר...להתנסות בשמנים של אלפה או בלקאן שהם בטוחים הרבה יותר מug אחרים..כדי לבחון את ההבדלים בהשפעות על ספוט ההזרקה

זה הכל תלוי באיזה שמן נשא השתמשת
ריכוז/יחסים של בנזיל אלכוהול ובנזיל בנזואט

וכמובן העברה בפילטר מתאים ושמירה על סטריליות

מבחינת סטריליות הייתי מעדיף באייר מאשר משהו בשטחים פה למרות שיש סיכוי לקצת יותר pip

זה הכל תלוי באיזה שמן נשא השתמשת
ריכוז/יחסים של בנזיל אלכוהול ובנזיל בנזואט

וכמובן העברה בפילטר מתאים ושמירה על סטריליות
pip
אז מזה הולך להיות
?purple croc
?croc labs
?crocs pharma
תן לנו איזה טיזר בקטנה...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית