הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הUGL הכי אמין כרגע בארץ?

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
לא יודע אם זה מותר לשאול, אם לא מצטער מראש.

המצב כרגע שיש מחסור (ככה זה נראה לפחות?) .השתמשתי ברפואי רק, ואני תושב חוזר, גרתי בחול ואני לא מכיר את השוק המקומי.

אלפא אני כרגע לא מצליח להשיג. הם כנראה הUGL הכי אמין שאפשר להשיג בארץ אבל יש כרגע בעיה להביא אותם. גם מהם אני מניח שיש הרבה זיופים.

Pure-platinium - ראיתי שמישהו פירסם פה על סוסטנון שהיה כנראה במינון נמוך יותר ממה שחשב. לא סגור על החברה הזאת.
Sciroxx - שבכלל חשבתי שלא קיימים יותר? נראה לי מפוקפק לגמרי.

התחושת בטן שלי אומרת שרוב החומרים הם זיופים שמיוצרים פה בארץ, מישהו עם ניסיון יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

לא יודע אם זה מותר לשאול, אם לא מצטער מראש.

המצב כרגע שיש מחסור (ככה זה נראה לפחות?) .השתמשתי ברפואי רק, ואני תושב חוזר, גרתי בחול ואני לא מכיר את השוק המקומי.

אלפא אני כרגע לא מצליח להשיג. הם כנראה הUGL הכי אמין שאפשר להשיג בארץ אבל יש כרגע בעיה להביא אותם. גם מהם אני מניח שיש הרבה זיופים.

Pure-platinium - ראיתי שמישהו פירסם פה על סוסטנון שהיה כנראה במינון נמוך יותר ממה שחשב. לא סגור על החברה הזאת.
Sciroxx - שבכלל חשבתי שלא קיימים יותר? נראה לי מפוקפק לגמרי.

התחושת בטן שלי אומרת שרוב החומרים הם זיופים שמיוצרים פה בארץ, מישהו עם ניסיון יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
אכן..
שוק לא קל.
אלפא חברה בת זונה גם בשמנים וגם באוראליים..אין בארץ..צריך להזמין מחו"ל
עם פיור פלאטינום היה לי ניסיון טוב לפני כשנה אבל היה פה באמת את החבר ההוא שסיפר סיפור אחר
סיירוקס של הארץ ממה שאני יודע בדוז.
לפעמים כואבים..
HD גם בדוז..אבל גם איתם יש קצת בעיות לפעמים
אם תוכל להשיג בלקן מקורי זה גם מעולה
גם על מאגנום החברה הסינית אני שומע דברים טובים והם לא ממש יקרים..אני התבאסתי לאללה מהאמפ שלהם..לא נשברות בקלות..או בכלל...ביחס לאמפ של חברות אחרות.
אבל אולי מאז השתפרו.

נערך לאחרונה:
לא נשברות בקלות..
הבאתי מהסינים בממש כמה שקלים 2 מוצרים, משהו שמחזיק את האמפולה ושומר עליה שהיא לא תישבר
ומשהו עם חורים בצורת דג כזה שתופס את הלמעלה של האמפולה כדי לשבור אותה

פתאום לפתוח אמפולות נהיה כיף ואתה לא צריך לפחד שהאמפולה תתפוצץ

סוגר פינות יופי טופי, ממליץ

מה אתה צריך שוק מקומי במחירים מופרזים. תזמין ממזרח אירופה, בלקן או הילמה איכות בשמיים. אפשר גם להזמין חומר גלם בסינים ולבשל קצת
  1. מה אתה רציני לגבי הבישול? טוב שלא שלחת אותו לפתוח מפעל בסין...חח
  2. הילמה זו חברת ug הודית שמציגה את עצמה באתר כ"חברה לחקר פרמצבטיקה וביוטכנולוגיה מדעית ומחקרית אירופית"(אמין..לא) שמשתפת פעולה עם מפעלים בהודו...(בשפת העם חברת ug הודית) בכל מקרה זה לא רלוונטי כל עוד מדובר במפעלים גנריים שמספקים חומרים בדוז ובייצור נקי ואיכותי..זה לא משהו שאני יכול להגיד עליהם כרגע כי חוץ מלשמוע פה כמה חברים שמדברים עליהם לא שמעתי עליהם יותר מידי לפני כן..אולי ננסה.

נערך לאחרונה:
אחי תריץ קצת גוגל, תמצא מקור אמין ותזמין. תשלם בביטקוין ותקבל חומר פי 5 יותר טוב מכל מה שתמצא בארץ. תיהיה בטוח שגם אם החומר שקיבלת מקורי בארץ, הוא עבר דילול כי ישראלים כמו ישראלים רק מחפשים קומבינות איך לעשות מויאל אחד 2 ולהרוויח פי 8...

הבאתי מהסינים בממש כמה שקלים 2 מוצרים, משהו שמחזיק את האמפולה ושומר עליה שהיא לא תישבר
ומשהו עם חורים בצורת דג כזה שתופס את הלמעלה של האמפולה כדי לשבור אותה

פתאום לפתוח אמפולות נהיה כיף ואתה לא צריך לפחד שהאמפולה תתפוצץ

סוגר פינות יופי טופי, ממליץ
עם 99% מהאמפ זה מיותר אבל לאלה העקשניןת זה יכול להיות נחמד..תן תמונה או קישור

מה אתה רציני לגבי הבישול? טוב שלא שלחת אותו לפתוח מפעל ברומניה...חח
זה תהליך סופר פשוט, אנשים סתם מפחדים מזה. כמובן אני לא שולח אף אחד להכין לעצמו חומרים להזרקה, אבל אנשים שקשרו לחומרים את החיים שלהם (נשמע שאתה נגיד משתמש קבוע בצורה כזאת או אחרת) ולא שוחים בכסף, מאוד מומלץ שיבשלו לעצמם את הסייקל. קצת מושג בעבודה סטרילית ואתה תקבל חומר יותר טוב מאלפה בטוח.

הילמה זו חברת ug הודית שמציגה את עצמה באתר כ"חברה לחקר פרמצבטיקה וביוטכנולוגיה מדעית ומחקרית אירופית"
חידשת לי, לא הבנתי איפה יושבים המפעלים שלהם באמת, שמעתי על ליטא וכו
אבל בכל מקרה איכות שלהם ברמה גבוה

זה תהליך סופר פשוט, אנשים סתם מפחדים מזה. כמובן אני לא שולח אף אחד להכין לעצמו חומרים להזרקה, אבל אנשים שקשרו לחומרים את החיים שלהם (נשמע שאתה נגיד משתמש קבוע בצורה כזאת או אחרת) ולא שוחים בכסף, מאוד מומלץ שיבשלו לעצמם את הסייקל. קצת מושג בעבודה סטרילית ואתה תקבל חומר יותר טוב מאלפה בטוח.

תפתח קורס אני נרשם ראשון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית