הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הUGL הכי אמין כרגע בארץ?

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
לא יודע אם זה מותר לשאול, אם לא מצטער מראש.

המצב כרגע שיש מחסור (ככה זה נראה לפחות?) .השתמשתי ברפואי רק, ואני תושב חוזר, גרתי בחול ואני לא מכיר את השוק המקומי.

אלפא אני כרגע לא מצליח להשיג. הם כנראה הUGL הכי אמין שאפשר להשיג בארץ אבל יש כרגע בעיה להביא אותם. גם מהם אני מניח שיש הרבה זיופים.

Pure-platinium - ראיתי שמישהו פירסם פה על סוסטנון שהיה כנראה במינון נמוך יותר ממה שחשב. לא סגור על החברה הזאת.
Sciroxx - שבכלל חשבתי שלא קיימים יותר? נראה לי מפוקפק לגמרי.

התחושת בטן שלי אומרת שרוב החומרים הם זיופים שמיוצרים פה בארץ, מישהו עם ניסיון יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

אתה מסריח אם להגיד לך את האמת, כשהתקרבתי אליך בזמנו הרחת די רע..חרה לי באף.
אמין בערך כמו הודעת נסראללה שאין לו מפעל לטילים בביירות..
אל תלכלך
אתה מדבר פה עם בן אצולה ולא פחות חשוב..יקיר המערכת

• פותח/ת השרשור
אכן..
שוק לא קל.
אלפא חברה בת זונה גם בשמנים וגם באוראליים..אין בארץ..צריך להזמין מחו"ל
עם פיור פלאטינום היה לי ניסיון טוב לפני כשנה אבל היה פה באמת את החבר ההוא שסיפר סיפור אחר
סיירוקס של הארץ ממה שאני יודע בדוז.
לפעמים כואבים..
HD גם בדוז..אבל גם איתם יש קצת בעיות לפעמים
אם תוכל להשיג בלקן מקורי זה גם מעולה
גם על מאגנום החברה הסינית אני שומע דברים טובים והם לא ממש יקרים..אני התבאסתי לאללה מהאמפ שלהם..לא נשברות בקלות..או בכלל...ביחס לאמפ של חברות אחרות.
אבל אולי מאז השתפרו.
אבל איפה מייצרים את כל הדברים האלה?

ולא הבנתי מה שרשמת לגבי סיירקוס

• פותח/ת השרשור
חברים אולי נישאר בנושא?
מה אתה צריך שוק מקומי במחירים מופרזים. תזמין ממזרח אירופה, בלקן או הילמה איכות בשמיים. אפשר גם להזמין חומר גלם בסינים ולבשל קצת
יש לי מלא מקורות באירופה. יש לי מלא מקורות בהודו. הבעיה שלי היא להכניס את זה לארץ. כבר הלכה לי חבילה במכס.

הבחורים מאירופה עם המקורות האמינים לא רוצים לשלוח לכאן כלום כי הרבה נתפס. אם זה יתפס סתם הלך לי הכסף ואני גם יכול להתעסק עם כאבי ראש של המכס אם הם יחליטו שהכמות שהזמנתי היא כמות של דילר (נניח 4 ויילים, לך תתווכח איתם?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית