הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית למסה

ofir135

משתמש פעיל
728
371
נק' מוניטין:
661
728
371
אהלן תודה למתעניינים.
אני כבר הרבה זמן יחסית מתאמן 6 פעמים בשבוע פעמיים על כל שריר ובזמן האחרון עלו לי מחשבות שאולי אני מתאמן יותר מידי אבל לא הייתי בטוח. השבוע עבדתי על הרגליים ובסוף האימון הרגשתי שאני עומד להתעלף ולא המשכתי לשריר הבא, אשמח שמישהו שמבין יגיד אם זה נשמע כמו אימון יתר או משהו כזה, או שסתם התייבשתי או משהו כזה. בכל אופן וויתרתי על האימון יום אחרי כדי לא לקחת סיכון. בכללי במקביל למסה אני רוצה לעבוד על ריצות מסיבות ומטרות שונות. חשבתי להוריד את האימונים ל4/3 אימונים בשבוע ולעבוד על כל שריר רק פעם אחת אולי על שריר מסוים פעמיים (גם על זה אשמח לקבל תשובה אם יש שרירים שמתאוששים מהר יותר מאחרים, ואם עדיף 4 או 3 אימונים) ולהוסיף 2 ריצות, כי ניסיתי כבר לשלב ריצות ביום שעשיתי אימון ולא כלכך הלך. מה אומרים? כדאי להישאר על 6 אימונים פעמיים כל שריר או 3 או 4 (3 זה אומר פעם בשבוע על כל שריר ו4 זה אומר שרק על חלק פעמיים- מניסיון עם הגוף שלי אני לא יכול לעבוד על יותר מ2 שרירים באימון (לא מדבר על בטן)), ובהנחה שמכסה על הגירעון הקלורי איך לשלב ריצות אם כמו שחשבתי זה טוב.
תודה רבה רבה למי שיעזור מעריך מאוד.

הנה הטעות שלך: 6 פעמים בשבוע כל פעם על שריר זאת תוכנית נוראית. תעשה ABC או AB.

קצת קשה לי לעקוב ולענות אחרי כל מה שרשמת. פשוט תוריד ל3-4 פעמים בשבוע עם מה שכתבתי למעלה.

ריצות זה מומלץ, רק תיקח את זה בחשבון עם הדיאטה. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
הנה הטעות שלך: 6 פעמים בשבוע כל פעם על שריר זאת תוכנית נוראית. תעשה ABC או AB.

קצת קשה לי לעקוב ולענות אחרי כל מה שרשמת. פשוט תוריד ל3-4 פעמים בשבוע עם מה שכתבתי למעלה.

ריצות זה מומלץ, רק תיקח את זה בחשבון עם הדיאטה. בהצלחה.
Abc זה לא לעבוד פעמיים בשבוע על כל שריר? ואם לא אז מה זה?

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, התכוונתי FULL BODY WORKOUT, בטעות יצא לי ABC.

אני אישית אוהב AB, אין צורך לסבך דברים..

לדעתך זאת תוכנית טובה ל4 אימונים בשבוע?
אימון1- חזה, אחורית וכתפיים
אימון 2- גב וקדמית
אימון3- רגליים ובטן
ואימון 4- קדמית, אחורית וכתפיים
ואיפשהו להכניס עוד בטן.
זה טוב? עיקר השאלה זה אם לעבוד פעם בשבוע על שריר גדול ופעמיים על קטן זה אפקטיבי למסה?

אימון 2- גב וקדמית
אימון3- רגליים ובטן
ואיפשהו להכניס עוד בטן.
זה טוב? עיקר השאלה זה אם לעבוד פעם בשבוע על שריר גדול ופעמיים על קטן זה אפקטיבי למסה?
למה לנסות להמציא את הגלגל מחדש כשיש משהו שעובד?
כאילו, אתה לא ברמה...
אל תחשוב יותר מדי.
זו דעתי, בכל אופן.

אימון 2- גב וקדמית
אימון3- רגליים ובטן
ואיפשהו להכניס עוד בטן.
אחי אני מקבל כאב ראש רק לפענח את התוכנית שלך אל תעלב.

חפש תוכנית AB פשוטה בגוגל או אפילו תעשה FBW 3 פעמים בשבוע וזהו.

• פותח/ת השרשור
חח אז אתם יכולים רק לענות על השאלה האחרונה שם? אם לדעתכם אפקטיבי לעבוד על שריר גדול פעם בשבוע ועל קטן פעמיים, או שעדיף משהו אחר?

אתה לא אמור להתאמן FBW כל יום אלא אם כן אתה פריק גנטי או מזריק או מבצע אימונים מאוד קלילים(מה שאתה לא לפי העומס שאתה מתאר). אם אתה רוצה להתאמן כל יום תבצע איזו ספליט ככה שלקבוצות שרירים שונות יהיה זמן מנוחה מעבר ל 24 שעות בין אימונים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור להתאמן FBW כל יום אלא אם כן אתה פריק גנטי או מזריק או מבצע אימונים מאוד קלילים(מה שאתה לא לפי העומס שאתה מתאר). אם אתה רוצה להתאמן כל יום תבצע איזו ספליט ככה שלקבוצות שרירים שונות יהיה זמן מנוחה מעבר ל 24 שעות בין אימונים.

לא עשיתי fbw. עשיתי abc

אהלן תודה למתעניינים.
אני כבר הרבה זמן יחסית מתאמן 6 פעמים בשבוע פעמיים על כל שריר ובזמן האחרון עלו לי מחשבות שאולי אני מתאמן יותר מידי אבל לא הייתי בטוח. השבוע עבדתי על הרגליים ובסוף האימון הרגשתי שאני עומד להתעלף ולא המשכתי לשריר הבא, אשמח שמישהו שמבין יגיד אם זה נשמע כמו אימון יתר או משהו כזה, או שסתם התייבשתי או משהו כזה. בכל אופן וויתרתי על האימון יום אחרי כדי לא לקחת סיכון. בכללי במקביל למסה אני רוצה לעבוד על ריצות מסיבות ומטרות שונות. חשבתי להוריד את האימונים ל4/3 אימונים בשבוע ולעבוד על כל שריר רק פעם אחת אולי על שריר מסוים פעמיים (גם על זה אשמח לקבל תשובה אם יש שרירים שמתאוששים מהר יותר מאחרים, ואם עדיף 4 או 3 אימונים) ולהוסיף 2 ריצות, כי ניסיתי כבר לשלב ריצות ביום שעשיתי אימון ולא כלכך הלך. מה אומרים? כדאי להישאר על 6 אימונים פעמיים כל שריר או 3 או 4 (3 זה אומר פעם בשבוע על כל שריר ו4 זה אומר שרק על חלק פעמיים- מניסיון עם הגוף שלי אני לא יכול לעבוד על יותר מ2 שרירים באימון (לא מדבר על בטן)), ובהנחה שמכסה על הגירעון הקלורי איך לשלב ריצות אם כמו שחשבתי זה טוב.
תודה רבה רבה למי שיעזור מעריך מאוד.
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית