הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רוצה לעשות דדליפט

כדי שיענו לך ברצינות תציין גיל ואולי גם משקלים, אף אחד לא רוצה שיתקתק לו בדלת הבית בן אדם בן 50 עם 30 קילו דדליפט.

• פותח/ת השרשור
כדי שיענו לך ברצינות תציין גיל ואולי גם משקלים, אף אחד לא רוצה שיתקתק לו בדלת הבית בן אדם בן 50 עם 30 קילו דדליפט.
אני בן 18 ואני לא עושה דדליפט.
כשהתחלתי להתאמן עם משקולות הייתי עושה דדליפט מאולתר עד 100 קילו ואז נגמר לי הציוד.
זה היה 2-3 סטים ל6 חזרות.
לאחר מכן עברתי לרומני עד ששוב לא היה לי מספיק ציוד(3 סטים 10 חזרות דדליפט רומני, משהו כזה).
מניח שאני סתם ארים איזה 120 לחזרה ואם תהיה כימיה והבנאדם ירצה להיפגש אחת לשבוע-שבועיים, אפשרי(ואז תוך שנה אני מניח שיהיה לי 502 דדליפט)

אני בן 18 ואני לא עושה דדליפט.
כשהתחלתי להתאמן עם משקולות הייתי עושה דדליפט מאולתר עד 100 קילו ואז נגמר לי הציוד.
זה היה 2-3 סטים ל6 חזרות.
לאחר מכן עברתי לרומני עד ששוב לא היה לי מספיק ציוד(3 סטים 10 חזרות דדליפט רומני, משהו כזה).
מניח שאני סתם ארים איזה 120 לחזרה ואם תהיה כימיה והבנאדם ירצה להיפגש אחת לשבוע-שבועיים, אפשרי(ואז תוך שנה אני מניח שיהיה לי 502 דדליפט)

אה כזה אימון...

• פותח/ת השרשור
אה כזה אימון...
לא הבנתי אבל אבהיר למקרה ואתה לא.
אני רק רוצה לשכב.
"דדליפט", חח.
וברצינות, אם למישהו יש ומוכן... אשמח.
זה יכול להיות כי אתם רוצים להרגיש גבריים, כי אתם נחמדים, כי מתאים לכם מפגש כזה, כי אתם תחרותיים וכו'.
שיהיה לי בהצלחה.
@MonkeyD הבוס רוצה שאפנה עץ שלם לגזם.
הוא לא יודע שאני לא עושה דדליפט?
סתכל עליי, זה לא ברור?!
שיהיה לי בהצלחה #2
@nlr666 הוא פגש אותי.
אם אתם תופסים אותו כאדם נורמלי, ספרו לי מה זה אומר.
בכל מקרה... לא כל כך מוזר להתאמן איתי, והוא יעיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית