הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תוכנית אימונים POWERBUILDING

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני מחפש תוכנית אימונים POWERBUILDING לחדר כושר כלומר גם כוח וגם לגדול פיזית.
מישהו יכול לעזור לי למצוא אחת טובה ואפקטיבית ?
תודה.

• פותח/ת השרשור
כל תכנית שתתמיד בה תבנה לך כוח ומסה, מציע לך לא לחפור לעומק יותר מדי ולקחת משהו מבוסס ומומלץ. ממש לא מעניין אם זה powerbuilding או לא. (בהקשר של מתאמן מתחיל)

פשוט תיקח תכנית סבירה ותרוץ איתה. כל עוד תתמיד איתה אתה תתקדם.

עד לפני הסגר עשיתי חודש וחצי SS ודווקא התקדמתי יפה אבל עכשיו כשאני אחזור להתאמן אחרי שיפתחו את הדחרי כושר הכל יילך לי כפוט ואני אצטרך להתחיל כאילו מהתחלה את הSS וזה מאוד מעצבן. גם אין לי בכלל ציוד בבית ואין לי אפשרות לקנות אז אני גם לא יכול ממש לעשות אימון אמיתי בבית.

עד לפני הסגר עשיתי חודש וחצי SS ודווקא התקדמתי יפה אבל עכשיו כשאני אחזור להתאמן אחרי שיפתחו את הדחרי כושר הכל יילך לי כפוט ואני אצטרך להתחיל כאילו מהתחלה את הSS וזה מאוד מעצבן. גם אין לי בכלל ציוד בבית ואין לי אפשרות לקנות אז אני גם לא יכול ממש לעשות אימון אמיתי בבית.
שילך מה שילך זה גם יחזור.

אם עשיתה SS והתקדמתה יפה אני ממליץ לך להמשיך עם התכנית. בעיקר כי לא כל תכנית שבלונית כמו שיש בפורום תעבוד לכל אדם, ואם כבר משהו עובד לך תחלוב כל טיפת התקדמות ממנו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית