הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תוכנית אימונים POWERBUILDING

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני מחפש תוכנית אימונים POWERBUILDING לחדר כושר כלומר גם כוח וגם לגדול פיזית.
מישהו יכול לעזור לי למצוא אחת טובה ואפקטיבית ?
תודה.

זה תלוי. אם אתה חלש, תדאג להביא את הסקוואט ל160, את הדדליפט ל200 ואת הבנץ ל120 לחזרות. זה כרג מה שהכי יעזור לך לגדול.

אם אתה כבר עם רמת כוח סבירה, אני מעדיף תוכנית לכל חלק בגוף שתתחיל בתרגיל מורכב ותשאר באיזור עם תרגילי עזר מבודדים יותר. 531 תעבוד דיי טוב במתכונת כזאת, עם יום סקוואט ותרגילי עזר, יום לדדליפט, יום פרס, יום בנץ'.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי. אם אתה חלש, תדאג להביא את הסקוואט ל160, את הדדליפט ל200 ואת הבנץ ל120 לחזרות. זה כרג מה שהכי יעזור לך לגדול.

אם אתה כבר עם רמת כוח סבירה, אני מעדיף תוכנית לכל חלק בגוף שתתחיל בתרגיל מורכב ותשאר באיזור עם תרגילי עזר מבודדים יותר. 531 תעבוד דיי טוב במתכונת כזאת, עם יום סקוואט ותרגילי עזר, יום לדדליפט, יום פרס, יום בנץ'.
אני רוצה תוכנית POWERBUILD כלומר גם להתחזקות וגם לגדילה. אני לא כל כך חזק ועכשיו כשלא התאמנתי בסגר בטח ירדתי במשקלים. אבל עדיין אני חייב גם להתפתח וגם להתחזק אז אשמח לקבל תוכניות כאלה.

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לענות ברצינות? אני חייב עזרה דחוף ים מציאת תוכנית powerbuilding שתעזור לי גם לגדול וגם להתחזק תוך כדי.

אני מניח שאתה מתאמן מתחיל אז תן לי לספר לך שכמעט כל תוכנית עם נפח מתאים תעבוד.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה מתאמן מתחיל אז תן לי לספר לך שכמעט כל תוכנית עם נפח מתאים תעבוד.
ג'וני קנדיטו - בול מה שאתה מחפש

במידה ולא הבנתם אני מחפש תוכנית POWERBUILD כלומר - גם להתחזק וגם לגדול תוך כדי. לא רק POWERLIFT או רק BODYBUILD
מה אתם אומרים למשל על התוכנית הזאת : https://hashimashi.com/wp-content/u...rogram-for-Beginners-Get-Big-AND-Strong-2.pdf ?
וכן אני מתחיל המשקלי עבודה שלי נכון ללפני הסגר הם - סקוואט 15 קילו כל צד בנץ' 5 קילו כל צד ודדליפט 22.5 קילו כל צד ומיליאטרי פרט 5 קילו כל צד.

במידה ולא הבנתם אני מחפש תוכנית POWERBUILD כלומר - גם להתחזק וגם לגדול תוך כדי. לא רק POWERLIFT או רק BODYBUILD
מה אתם אומרים למשל על התוכנית הזאת : https://hashimashi.com/wp-content/u...rogram-for-Beginners-Get-Big-AND-Strong-2.pdf ?
וכן אני מתחיל המשקלי עבודה שלי נכון ללפני הסגר הם - סקוואט 15 קילו כל צד בנץ' 5 קילו כל צד ודדליפט 22.5 קילו כל צד ומיליאטרי פרט 5 קילו כל צד.

הבנו מעולה, אתה כנראה לא מבין.

עם המשקלים שלך גם אם תעשה תוכנית של מאמן אינסטגרם אתה תגדל ותתחזק.

אתה לא במקום של לחשוב על זה בכלל, כמעט כל דבר יעבוד עלייך ויתן לך מה שאתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
הבנו מעולה, אתה כנראה לא מבין.

עם המשקלים שלך גם אם תעשה תוכנית של מאמן אינסטגרם אתה תגדל ותתחזק.

אתה לא במקום של לחשוב על זה בכלל, כמעט כל דבר יעבוד עלייך ויתן לך מה שאתה מחפש.
אז מה אתה אומר על התוכנית שפרסמתי ?

Strenght/control
Strenght/hypertrophy
של ג'וני קנדיטו. התוכנית השניה מיועדת טיפה ליותר למסת שריר, התוכנית הראשונה מיועד לטכניקה במורכבים, ואולי גם ליותר כוח

הבנתי מצויין . ומה שהגבתי זה בול עבורך.

לפי מה שמצאתי בגוגל התוכניות של ג'וני קנדיטו הם רק לכוח, שלח קישור למשהו ספיציפי שאליו התכוונת.
הן לא
תחפש את התוכניות הלינאריות שלו, שם תמצא 3 תוכניות.
2 מהן שציינתי למעלה יכולות לעבוד בשביל כנראה מצויין.

אני מכיר רק תוכניות שגורמות למתאמן להיות חזק אבל להשאר קטן. בעייתי.

בקיצור, ברמה שלך פשוט תתחזק ותעלה במשקל גוף ומשקלי עבודה. תשלש אותם ואתה תגדל. אחרי זה תתעסק בפווארבילדינג.

נערך לאחרונה:
כל תכנית שתתמיד בה תבנה לך כוח ומסה, מציע לך לא לחפור לעומק יותר מדי ולקחת משהו מבוסס ומומלץ. ממש לא מעניין אם זה powerbuilding או לא. (בהקשר של מתאמן מתחיל)

פשוט תיקח תכנית סבירה ותרוץ איתה. כל עוד תתמיד איתה אתה תתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית