הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית במהלך הצבא?

• פותח/ת השרשור Syph
  • פורסם בתאריך

Syph

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי חברים,
אני כרגע במהלך השירות הצבאי שלי (ויהיה בו עוד 5 שנים),
אני לא קרבי אבל התפקיד שלי בתור מדריך בממר"ם מאוד תובעני,
אני עסוק כל יום מ6 בבוקר עד 10 בלילה, בלי שום זמן פנוי להתאמן.
ב10 וחצי אני מגיע לחדר באכסניה שיש בו עוד 6 אנשים, ואין בו מקום לשמור משקולות כבדות או משהו כזה.

הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקל 56 קילו, הייתי רוצה להעלות במשקל ובמסת שריר משמעותית,
וקשה לי לחשוב על תוכנית לעשות את זה כשאין לי שום גישה למשקולות כבדות או לחדר כושר.
אני יכול אולי להביא משקולות של 5 קילו מהבית אנערף...

רעיונות?

חכה לסוף הקורס, לא יקרה כלום. חוץ מזה, מגיע לך למות על זה שהלכת להדריך במקום חסר העתיד הזה.

הנקודת אור שלך יכולה להיות שעוד שלוש שנים תעבור ללש"ם ואז יהיה לך מלא זמן. לא חייבים להמשיך לקצונה בבסמ"ח.

מסת שריר אתה לא יכול ממש להעלות ללא אימוני התנגדות, ואת זה עושים עם משקולות. יש אפשרות לעשות מתח בפארק מחוץ לאכסניה בפתח תקווה? אני לא זוכרת כבר.
יש לך אפשרות להגיע לחד"כ בסופ"ש?
אתה יכול להשיג כמה משקולות לאכסניה?
אם כן, אתה יכול לעשות אימוני קרוספיט עצימים במהלך השבוע, ואימוני התנגדות בסופ"ש.

אני בקרוב נכנס גם לקורס של בסמ"ח 😃 עוד שבועיים ככה

אני חושב שSystematicChaos צודקת. חוץ מאימוני קרוספיט באמצע שבוע ואימונים בחדר כושר בסופ"ש לא חושב שיש הרבה יותר מזה לעשות

כי הוא מדריך, מכין מערכי שיעור, בודק דברים, עסוק בלמצוא תמונות ובובות של החיה הקורסית. כל מיני דברים כאלה.

תכלס הקורס מתחיל בשמונה בבוקר, עד 9-10 בלילה.
קורס תכנות, בהחלט אחת החוויות.

מה זאת אומרת? איך תחדיר בהם את ערכי צה"ל ומבנה צה"ל בזמן שאתה מלמד איך לוחצים ctrl + space ב visual studio?
אתה סתם ממורמר כי הלכת לעתודה. הדיון הוא לא על קורס תכנות.

עכשיו לך לסיים לתרגם את המאמר!

בסמ"חניק, אני אשמח אם תענה לי על השאלות שלי (אם עוד לא איבדנו אותך).

הדיון הוא על מה שאני אקבע שהוא. אני מנהל הארדקור, שכחת?

חוץ מזה, שאין מה לדון על הנושא המקורי בכל מקרה. הבחור רוצה פתרון קסם לזה שאין לו גישה לציוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית