הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית במהלך הצבא?

• פותח/ת השרשור Syph
  • פורסם בתאריך

Syph

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי חברים,
אני כרגע במהלך השירות הצבאי שלי (ויהיה בו עוד 5 שנים),
אני לא קרבי אבל התפקיד שלי בתור מדריך בממר"ם מאוד תובעני,
אני עסוק כל יום מ6 בבוקר עד 10 בלילה, בלי שום זמן פנוי להתאמן.
ב10 וחצי אני מגיע לחדר באכסניה שיש בו עוד 6 אנשים, ואין בו מקום לשמור משקולות כבדות או משהו כזה.

הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקל 56 קילו, הייתי רוצה להעלות במשקל ובמסת שריר משמעותית,
וקשה לי לחשוב על תוכנית לעשות את זה כשאין לי שום גישה למשקולות כבדות או לחדר כושר.
אני יכול אולי להביא משקולות של 5 קילו מהבית אנערף...

רעיונות?

מה זאת אומרת? איך תחדיר בהם את ערכי צה"ל ומבנה צה"ל בזמן שאתה מלמד איך לוחצים ctrl + space ב visual studio?

חחח, שיטחנו אותם צעירות ויתנו להם לכתוב קוד בעורך טקסט, רק ככה לומדים באמת.

אבל הוא כן יכול לעשות אימוני קרוספיט. מתח, כמה משקולות יד וחבל קפיצה ואפשר לבנות לו אינסוף אימונים. אבל לא תהיה להם הרבה משמעות אם לא יהיה לו חדר כושר בסופ"ש בשביל קצת deadlift ו- squats.

אין כמו לכתוב קוד ב- textpad.
מזל שאני לא כותבת קוד יותר. על המחשב הנוכחי שלי אין אפילו visual studio.

אני בעד. שיכתבו גם makefiles ויקמפלו ב command line. אבל יש בעיה עם זה - המדריכים יצטרכו גם ללמוד לתכנת.

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך להיכנס לכל הדיוני בסמ"ח וכדומה, לי כיף ממש שם ועם מה שאני עושה, ואין לי שום כוונה לנסות לשכנע איזה טמבל ממורמר באינטרנט.

Chaos - דבר ראשון תודה על זה שהתמקדת בנושא באמת,
(והאמת שאני כן רוצה להמשיך לקצונה בבסמ"ח, אז אולי שם לא תהיה נקודת האור שלי)
בכל מקרה, גם שנה וחצי לחכות עד אז לא בא לי לחכות, אני רוצה להתחיל עכשיו.
מתח - אני בטוח שאני יכול למצוא איזה שהוא מקום לעשות - מקסימום אני יקנה את המוט הזה.
אני יכול להשיג משקולות לאכסניה - השאלה מה זה אומר משקולות - משקולות יד כאלה?
וחדר כושר בסופ"ש... בהחלט אפשרי. ימי שבת בכיף.

לא, היא מתכוונת שתביא במות, מוטות של אלייקו, ופלטות עד 50 קילו. אני לא מבין על מה הדיון בכלל? אין לך אופציה להתאמן פרט לסופ"שים אז תתאמן בסופ"שים. אתה רוצה איזה קסם?

כן, התכוונתי למשקולות יד. מצויין, אם אתה צריך לקנות תמצא איש קבע אצלכם, תשתמש בהנחה שלו למגה ספורט, ותקנה גם דילגית. על קרוספיט שמעת?

• פותח/ת השרשור
הלוואי שיכולתם לראות אותי מגלגל עיניים.

אוריאל - שלחתי לך הודעה למייל.

chaos - מגניב. אז משקולות יד יש, דילגית אני גם יקנה, לגבי crossfit - ראיתי את זה קופץ לי מול העיניים הרבה פעמים, אבל לא באמת מכיר. גם לאינטרנט יש נטייה לזרוק מלא מידע שקשה לסנן, מה בנוגע לזה?

יש כאן תת פורום בנושא, תקרא קצת מה זה. בגדול, בגלל שאתה מוגבל בתרגילים אתה צריך לשאוב רעיונות מהאימונים שלהם ולהתאים אותם לציוד שלך. הכי חשוב שיהיו לך גם אימוני כח בסופ"ש, אחרת מסת שריר לא ממש יצא לך מכל הסיפור. אחרי שתקרא את http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=50436&postcount=1 אתה מוזמן לפנות עם עוד שאלות.

הוא שאל דווקא, אמרתי לו לקפוץ בדלגית.
התעייפתי.
עם משקולות יד הבחור יכול לעשות:
dumbell swing
dumbell snatch
thrusters
squats
press
מתח עם משקל

תוסיף לזה double under, ריצה, burpee, וכפיפות בטן, וקיבלת מבחר ענק של אימונים עצימים. בנוסף בסופ"ש אימוני כח, ויש לך כאן לא מעט עבודה בכלל. אימוני הקרוספיט במתכונת הזו לרוב קצרים, ככה שזה גם מתאים לו לסדר יום.
אתם סתם משועממים עכשיו. ולי יש שיעורים. אני חושבת שאני צריכה לנתק את האינטרנט.

הלוואי שיכולתם לראות אותי מגלגל עיניים.
#include "Mamramnik.h"
int main()
{
Mamaranik *idiot = new Mamramnik;
idiot->RollEyes();
}

עריכה: בכוונה אני לא משחרר את הזכרון בסוף, עם זליגות זכרון זה נראה הרבה יותר אותנטי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית