עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קונספט שעובד? מרגיש לי כמו דירת שותפים ״נוראית״
בהצלחה,נשמע שממש צריך שהכוכבים יתיישרו כדי שזה יעבוד.
זה רק לאנשים מתפקדים, וזה לא בייביסיטר.אני יכול לצוות לך את סבתא שלי בשמחה ! רק פעם ביום ככה להחליף לה את יודעת בכיף.. ומידי פעם את לא תמצאי אותה ..היא מתחת למיטה כי היא בטוחה שהנאצים בדלת . מעבר לזה צלולה כנערה .
התכוונתי שדרושה כימיה שלא פשוט לייצר עם אנשים בגיל הזה.ממש לא 😃
ברוך השם היום אנשים בני 75-85 הם לרוב אנשים פעילים. הולכים למועדון לקשיש, מבשלים לנכדים, טסים לנופש בחו'ל. כמובן כל אחד ואיך שהוא שמר על עצמו במהלך השנים...
אז נכון שהם לוקחים כדורים, ונכון שיש פה כאב בברך ושם כאב גב, ולפעמים הם קצת שוכחים דברים... אז מה. זו אוכלוסייה נפלאה ❤️
זה רק לאנשים מתפקדים, וזה לא בייביסיטר.
מאחלת הרבה בריאות לסבתא שלך.
כנראה שאני צריכה לפנות את הדירה כבר היום. הייתי בטוחה שיש לי עד אמצע שבוע הבא.
מבררת את זה.
כנראה שבורכתי :>התכוונתי שדרושה כימיה שלא פשוט לייצר עם אנשים בגיל הזה.
תודה.אשריך.
אין איזה קבוצות בפייס כמו "ראשלץ והסביבה" או משהו כזה? אני די בטוח שיש קבוצות לכל עיר, נראה לי מקום טוב להתחיל.עדיין מחפשת 🥷
וואי קשה להפיץ בפייסבוק.
חשבתי שזה ירוץ.
יש למישהו רעיון איך להפיץ מהר? איפה אפשר לפרסם?
פרסמתי בבערך 10 קבוצות של רשל"ץ. כלמני פורומים, וקבוצות של אימהות, וקבוצות של שכונות מסוימות שרלוונטיות עבורי....אין איזה קבוצות בפייס כמו "ראשלץ והסביבה" או משהו כזה? אני די בטוח שיש קבוצות לכל עיר, נראה לי מקום טוב להתחיל.
רעיון מצויין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111אני הייתי מחפש ליצור קשר עם עובדת סוציאלית שמטפלת בקשישים באיזור שלך (לשכת הרווחה)
רק שוגר גרנד דדיאני גם יכול לפרסם הודעה בפורום שאני מחפש 'שוגר דדי'...? 🤣