שגרה במרכז רשל"ץ וושתסכים לאמץ אותי לשנה הקרובה :>
רצוי שומרת כשרות.
ושתהיה כמובן גברת מתפקדת עם רוח צעירה, שרוצה להפיג קצת את הבדידות.
זה בהתנדבות כמובן.
ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשאול.
מוזמנים להפיץ! 😃
צפה בקובץ המצורף 60064
חייב בראשל"צ ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שגרה במרכז רשל"ץ וושתסכים לאמץ אותי לשנה הקרובה :>
רצוי שומרת כשרות.
ושתהיה כמובן גברת מתפקדת עם רוח צעירה, שרוצה להפיג קצת את הבדידות.
זה בהתנדבות כמובן.
ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשאול.
מוזמנים להפיץ! 😃
צפה בקובץ המצורף 60064
חייב בראשל"צ ?
שיזמין תאילנדית.למה לא סבא? הוא יותר יהנה מנוכחות של אישה צעירה בביתו..רק אומר.
הוא יכול להנות יותר מדי מנוכחות אישה צעירה בביתו, וסבים באים מדור אחר, כשהיה בסדר לזרוק איזה מילה או לשלוח יד בקטנה... רק אומרלמה לא סבא? הוא יותר יהנה מנוכחות של אישה צעירה בביתו..רק אומר.
הוא יכול להנות יותר מדי מנוכחות אישה צעירה בביתו, וסבים באים מדור אחר, כשהיה בסדר לזרוק איזה מילה או לשלוח יד בקטנה... רק אומר
יש מצב, התגובה הייתה יותר בשבילך אם תשקלי את זה שתהיי מודעת לסיכון 😃אני מניחה שהקוף הציע את העניין תוך שהוא מודע לתהליך :|
שיזמין תאילנדית.
הוא יכול להנות יותר מדי מנוכחות אישה צעירה בביתו, וסבים באים מדור אחר, כשהיה בסדר לזרוק איזה מילה או לשלוח יד בקטנה... רק אומר
אני מניחה שהקוף הציע את העניין תוך שהוא מודע לתהליך :|
למען הסר ספק כתבתי את התגובה ההיא ברצינות, וגם לא רק מתוך השערות או ניחושיםבינינו כל הסרטוני התעללות בילדים / מבוגרים בלה בלה זה הכל בא מנשים, בינינו. עדיף מילה מאשר החגורה מסבתא!
למען הסר ספק כתבתי את התגובה ההיא ברצינות, וגם לא רק מתוך השערות או ניחושים
זה בטוח 😆אני יודע. ושלי הייתה צינית, לא באמת חשבתי שהיא תבחר בסבא או שזו החלטה חכמה. מה שכן, הסבא בהחלט יהנה יותר...
זה בטוח 😆
תודה על הדאגה 🙃יש מצב, התגובה הייתה יותר בשבילך אם תשקלי את זה שתהיי מודעת לסיכון 😃
טוב לדעת. אני כבר לא ממש מבינה איך להבין אותך.אני יודע. ושלי הייתה צינית, לא באמת חשבתי שהיא תבחר בסבא או שזו החלטה חכמה
מקפיצה כי עדיין רלוונטי :>
זה לא סיעודי, במידה ולא הבנת את זה עד עכשיו...רוצה לטפל בסבתא שלי? סליחה..להיות חברה.
זה לא סיעודי, במידה ולא הבנת את זה עד עכשיו...
ממש לא.שטויות. רוצה או לא? היא קצת מזכירה אותי באופי..אז תחליטי טוב.
ממש לא.
היא יותר קיצונית אבל פחות פטפטנית, חבל.
זה אומר שהיא חזקה במעשים ולא בדיבורים?
נראה לי שעדיף אותך. אתה מחפש ביביסיטר במקרה? מה הטלפון של ההורים?
אתה מחפש ביביסיטר במקרה? מה הטלפון של ההורים?
החלקת על המקלדת אה?