הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לזמן התחלת סייקל

eliran7m

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון ומתלבט בנוגע לתזמון שלו.
בן 29, מתאמן באופן רציני כמה שנים טובות, עובד מול תזונאי ותפריט תזונה מוקפד, שינה וכל היוצא בזה.
גובה 1.73, משקל 60, 10% שומן.
כעת אני בחודש אחרון לחיטוב ארוך ואיטי של 7 חודשים (לפני זה הייתי במסה גם לא קצרה)

האם אני יכול להתחיל כעת את הסייקל עם טסט אנתת, כדי לעלות מסת שריר נקייה וככה אני יוכל גם לשמור על החיטוב,
או שכדאי לי לחזור למסה כמה חודשים, כדי לנסות לגדול עוד בצורה טבעית ואז רק להתחיל בסייקל? אבל החיטוב לא ישמר בצורה מקסימאלית עקב המאזן הקלורי החיובי.

תודה רבה על העוזרים.

שלום לכולם,
בן 29, מתאמן באופן רציני כמה שנים טובות, עובד מול תזונאי ותפריט תזונה מוקפד, שינה וכל היוצא בזה.
כעת אני בחודש אחרון לחיטוב ארוך ואיטי של 7 חודשים (לפני זה הייתי במסה גם לא קצרה)

האם אני יכול להתחיל כעת את הסייקל עם טסט אנתת, כדי לעלות מסת שריר נקייה וככה אני יוכל גם לשמור על החיטוב,
או שכדאי לי לחזור למסה כמה חודשים, כדי לנסות לגדול עוד בצורה טבעית ואז רק להתחיל בסייקל? אבל החיטוב לא ישמר בצורה מקסימאלית עקב המאזן הקלורי החיובי.

תודה רבה על העוזרים.
מאדם שמתאמן רציני כמוך 'ביי דה בוק' אם מאמנים ותזונאים הייתי מצפה להבין דברים בסיסיים
אין חגיגה בלי עוגה ואין מסה בלי נוזלים.
לא בונים בניין מהתקרה ולא מסה מחיטוב..(מסה זה מ-ס-ה... אם אתה קורא לעוד קילו וחצי שריר מסה אז אתה לא משתמש במילה הנכונה וגם לא חושב על הכיוון המתאים לך...לשמו הגעת הנה

נערך לאחרונה:
אפשר הסבר לגבי גובה/משקל
איך מחשבים?
אני לדוגמא 1.74
92.3 משקל
אתה באותו גובה שלו עם פור 30 ק"ג
השאלה איך זה מתפזר מבחינת יחס שריר שומן.
לאור המצב ההורמונלי שלך נראה שהתשובה לא מעודדת...

אוקי 777 חח
איך מחשבים מה האופטימלי לגובה/משקל
•ובוא נחלק את ה30 קילו
15 שריר 15 שומן תודה 😃

אוקי 777 חח
איך מחשבים מה האופטימלי לגובה/משקל
•ובוא נחלק את ה30 קילו
15 שריר 15 שומן תודה 😃
אז נתחיל מזה שתוריד איזה 8-10 קילו שומן ומשם נתקדם..
אתה יכול לראות בילדר שנראה טיל על 110 ק"ג ולראות סוחר בשוק שעל 100 ק"ג נראה כמו גיגית

אל תזלזל
ישנם כאלה עם כח אדיר
אבל לא מחוטבים
ממש לא מזלזל..בכל מה שמדובר בכח אני יכול רק לקנא בהם
אבל ליפטרים לא מתעסקים בחיטוב ויחס שומן שריר ולא בונים גוף בתכנית סדורה עם מדדים..טכניקות אימון ותזונה כמו בילדרים ולכן אין שום מקום להשוואה

ממש לא מזלזל..בכל מה שמדובר בכח אני יכול רק לקנא בהם
אבל ליפטרים לא מתעסקים בחיטוב ויחס שומן שריר ולא בונים גוף בתכנית סדורה עם מדדים..טכניקות אימון ותזונה כמו בילדרים ולכן אין שום מקום להשוואה
תראה לא רוצה לעשות סתם אש
אבל
שבוע שעבר ממש במקרה ליד העסק שלי,נתקע בחורציק עם הרכב
כאשר הוא יצא מהרכב,ראיתי מישו בנוי לתלפיות כן,נראה מופגז,אבל מה להזיז מאזדה 3 הוא לא הצליח,כמובן שאנוכי(הדב) ניגש לעזור.
אז אין מה להסתכל בקנקן.

תראה לא רוצה לעשות סתם אש
אבל
שבוע שעבר ממש במקרה ליד העסק שלי,נתקע בחורציק עם הרכב
כאשר הוא יצא מהרכב,ראיתי מישו בנוי לתלפיות כן,נראה מופגז,אבל מה להזיז מאזדה 3 הוא לא הצליח,כמובן שאנוכי(הדב) ניגש לעזור.
אז אין מה להסתכל בקנקן.
כאשר מדובר בכח..
אבל כידוע לך משקלי עבודה וכח הם לא הפקטורים המרכזיים בבניית גוף ובשאלתך התייחסת לבניית גוף ולא לכח.
בכל הנוגע אליך השאלה המסקרנת מבחינתי היא מאיפה הכח...
אבל גוף האדם לעולם לא יפסיק להפתיע אותנו

• פותח/ת השרשור
מאדם שמתאמן רציני כמוך 'ביי דה בוק' אם מאמנים ותזונאים הייתי מצפה להבין דברים בסיסיים
אין חגיגה בלי עוגה ואין מסה בלי נוזלים.
לא בונים בניין מהתקרה ולא מסה מחיטוב..(מסה זה מ-ס-ה... אם אתה קורא לעוד קילו וחצי שריר מסה אז אתה לא משתמש במילה הנכונה וגם לא חושב על הכיוון המתאים לך...לשמו הגעת הנה

תודה על התשובה אבל לא בטוח שהבנתי אותך.
לא אמרתי שיש מסה בלי נוזלים, אחרי הסייקל הנוזלים יורדים אז כן תהיה עלייה של מסה נקייה עם אחוז שומן מינימאלי וככה אני שומר יחסית על החיטוב.

אחינו אתה 60 קילו על 173, יש לך המוןןן לאן להתקדם טבעי... גם אם אתה 10 אחוז שומן

אז אתה ממליץ לי לחזור שוב למסה, להגיע לפוטנציאל האפשרי ורק אז להתחיל סייקל?
אני יודע שזה התהליך הנכון פשוט רציתי לשמור על החיטוב שעבדתי עליו כל כך קשה.

לא אמרתי שיש מסה בלי נוזלים, אחרי הסייקל הנוזלים יורדים אז כן תהיה עלייה של מסה נקייה עם אחוז שומן מינימאלי וככה אני שומר יחסית על החיטוב.

אם אתה רוצה לעלות במסה תצטרך להרוס אותו...
ובתכנית האימונים הבאה שלך תבנה מלמטה למעלה ולא הפוך
לעבוד כמו חמור לחיטוב כמעט על תת משקל ואחרי זה "להלביש" עליו מסה נקיה..זו לא הדרך..אין סרט כזה
זה לא עובד ככה

נערך לאחרונה:

בגדול כן תחזןר למסה
תמקד אותנו יותר, מה המטרה הסופית שלך לאן תרצה להגיע? אתה מרוצה מהגוף שלך כרגע? מה המשקלי עבודה שלך?

נשמע שאין לך יותר מידי מסת שריר לפריים שלך, אני בטוח שעצות של לא לעשות סייקל שמעת וזה כנראה לא ישפיע אז כשאתה מתחיל הייתי מתקדם במסה כמובן נקייה לא יותר מפלוס 500 קל

אתה 1.72?
שלום לכולם,

תודה רבה על העוזרים.
מה איתך אחי,תיקח את מה שאני כותב לתשומת ליבך.
תקשיב יודע שאתה מתאמן הרבה זמן ובטח משקיע ואומר אני לא מתקדם,בוא נקפוץ לחומרים.
תצצריך להבין שאם אין עליך בשר טבעי ואתה קופץ לחומרים זה יגרום לך רק נזק פסיכולוגי נפשי,אתה כנראה לא יודע מה זה לקפוץ לסייקל לעלות להראות טיל (בהנחה שאתה יודע מה אתה עושה) להפסיק ולגלות שהגוף שלך לא מצליח לשמור על מה שהשגת? ואז להיכנס לדיכאון של החיים.
זה מה שקרה לאחד החברים שלי.
מה שאני בא להעביר לך הוא,
או שתחקור עוד על אימונים ותזונה ותבדוק מה אינך עושה בסדר.
או שאל תחשוב על סייקל בכלל ותמשיך בדרך שלך זה עדיף מרכבת הרים,יש כאלה שלא נועדו להיות אסטטיקנו אחי.
בכל מקרה שמור על עצמך כולה גוף,אני לא התאמנתי חודשיים וכיף לי.
הכל בראש,לא שווה לסכן את עצמך
אם אתה רוצה לעלות במסה תצטרך להרוס אותו...
ובתכנית האימונים הבאה שלך תבנה מלמטה למעלה ולא הפוך
לעבוד כמו חמור לחיטוב כמעט על תת משקל ואחרי זה "להלביש" עליו מסה נקיה..זו לא הדרך..אין סרט כזה
זה לא עובד ככה
בגלל זה עובדים maingain אני אוכל ניטרלי והככל בסדר.
לא חייב מסה או חיטוב יא בראדר תאום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית