הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל אחרי סייקל

Maorsw30

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
עשיתי סייקל 12 שבועות אנטט ללא פרגניל‍🫤
מהזריקה האחרונה מתי אני מתחיל פרגניל וכמה?
ומתי אני מתחיל כלומיד וטמוקסיפן?

שבועיים אחריי זריקה אחרונה תתחיל HCG לפי פרוטוקול של eod, סה״כ 9 זריקות (5000 יחב״ל)
4 זריקות של 750 יחבל
3 זריקות של 500 יחבל
2 זריקות של 250 יחבל

טמוקסי וכלומיד תתחיל שבועיים וחצי - שלוש אחריי זריקה אחרונה, גם פה פרמידה יורדת בפרוטוקל של ed
כלומיד 100 מ״ג לשבועיים ואז 50 מ״ג לשבועיים
טמוקסיפן 40 מ״ג לשבועיים ואז 20 מ״ג לשבועיים

בדיקות דם בסוף pct על מנת לדעת איך הלך.

הפרוטוקל לקוח מהיוטיוב, לא עשיתי אותו ולא ניסיתי אותו על עצמי אז קח בחשבון שזו לא המלצה אז באחריות שלך בלבד.

***אני עושה pct של טמוקסיפן בלבד ופרגניל (במידת הצורך) בסוף הסייקל, בנוסף בדיקות דם באמצע הסייקל***

עכשיו תשאל את עצמך למה לכל הרוחות אין לך מושג קלוש לגביי pct, העיקר שסיימת סייקל. כל הכבוד

שבועיים אחריי זריקה אחרונה תתחיל HCG לפי פרוטוקול של eod, סה״כ 9 זריקות (5000 יחב״ל)
4 זריקות של 750 יחבל
3 זריקות של 500 יחבל
2 זריקות של 250 יחבל

טמוקסי וכלומיד תתחיל שבועיים וחצי - שלוש אחריי זריקה אחרונה, גם פה פרמידה יורדת בפרוטוקל של ed
כלומיד 100 מ״ג לשבועיים ואז 50 מ״ג לשבועיים
טמוקסיפן 40 מ״ג לשבועיים ואז 20 מ״ג לשבועיים

בדיקות דם בסוף pct על מנת לדעת איך הלך.

הפרוטוקל לקוח מהיוטיוב, לא עשיתי אותו ולא ניסיתי אותו על עצמי אז קח בחשבון שזו לא המלצה אז באחריות שלך בלבד.

***אני עושה pct של טמוקסיפן בלבד ופרגניל (במידת הצורך) בסוף הסייקל, בנוסף בדיקות דם באמצע הסייקל***

עכשיו תשאל את עצמך למה לכל הרוחות אין לך מושג קלוש לגביי pct, העיקר שסיימת סייקל. כל הכבוד
טמוקסיפן לבד מאושש אותך מספיק מהר?
למה לא פרגניל במינון נמוך גם במהלך הסייקל?

טמוקסיפן לבד מאושש אותך מספיק מהר?
למה לא פרגניל במינון נמוך גם במהלך הסייקל?

התחלתי לפניי 3 שבועות סייקל ראשון, אז הכל תחת סימן שאלה. אין מתכון אחיד ל pct ואין פרוטוקל אחיד לפרגניל.
עשיתי מחקר בשנה האחרונה וממנו יצאתי עם מסקנה שסייקל יחסית עדין (400 מג טסט ל12 שבועות) לא מחייב פרגניל. כמובן שיש לי פרגניל לשעת הצורך אבל ככה או ככה אשתמש בו בסוף הסייקל.
לגביי שימוש בטמוקסי בלבד, בוא נגיד שקראתי הרבה מאוד תגובות רעות על תופעות לוואי של כלומיד ושוב זה חוזר לנקודה בה אני מאמין שאתאושש טוב מהסייקל רק עם טמוקסי. אולי בעתיד בסייקלים כבדים יותר אכלול פרגניל מההתחלה.

בכל מקרה נראה איך הסייקל ממשיך, ואיך הולך ה pct ואז אהיה חכם יותר לסייקלים הבאים

התחלתי לפניי 3 שבועות סייקל ראשון, אז הכל תחת סימן שאלה. אין מתכון אחיד ל pct ואין פרוטוקל אחיד לפרגניל.
עשיתי מחקר בשנה האחרונה וממנו יצאתי עם מסקנה שסייקל יחסית עדין (400 מג טסט ל12 שבועות) לא מחייב פרגניל. כמובן שיש לי פרגניל לשעת הצורך אבל ככה או ככה אשתמש בו בסוף הסייקל.
לגביי שימוש בטמוקסי בלבד, בוא נגיד שקראתי הרבה מאוד תגובות רעות על תופעות לוואי של כלומיד ושוב זה חוזר לנקודה בה אני מאמין שאתאושש טוב מהסייקל רק עם טמוקסי. אולי בעתיד בסייקלים כבדים יותר אכלול פרגניל מההתחלה.

בכל מקרה נראה איך הסייקל ממשיך, ואיך הולך ה pct ואז אהיה חכם יותר לסייקלים הבאים

תעדכן אח. אשמח מאוד אם תפתח לוג גם, מעניין לראות תוצאות של סייקל עדין כזה, וגם לסתום את.הפה לכל המורעלים פה שחושבים שבשביל תוצאות חייבים 1000 מג טסט + 600 ננדרולון + 30 מג סופרדרול, אחרת זה לא שווה את ההשבתה עחי.

מלא הצלחה!

תעדכן אח. אשמח מאוד אם תפתח לוג גם, מעניין לראות תוצאות של סייקל עדין כזה, וגם לסתום את.הפה לכל המורעלים פה שחושבים שבשביל תוצאות חייבים 1000 מג טסט + 600 ננדרולון + 30 מג סופרדרול, אחרת זה לא שווה את ההשבתה עחי.

מלא הצלחה!

תודה אח!
אני בהחלט אפתח לוג, אבל מעדיף חודש אחריי הpct ככה נראה את הירידה בנוזלים, בכוח, במשקלי העבודה וכו

מלא הצלחה!

@nlr666
למה הוא מדבר ככה על הסופרדרול...

מבחינת מה שחקרת, כמה שבועות אחרי זריקה אחרונה של אנטט אתה מתחיל את הפיסיטי?
ראיתי שחלק פה מחמירים ל 28-35 יום... אתה אומר 21?

@nlr666
למה הוא מדבר ככה על הסופרדרול...

מבחינת מה שחקרת, כמה שבועות אחרי זריקה אחרונה של אנטט אתה מתחיל את הפיסיטי?
ראיתי שחלק פה מחמירים ל 28-35 יום... אתה אומר 21?

אתחיל בין שבועיים וחצי - שלוש שבועות אחריי זריקה אחרונה.
יכול להיות מי שמחכה 4-5 שבועות לוקח מינון גבוהה, נניח 1000 מ״ג ואז אחריי שבוע יש לו עדין 500 ואחריי שבועיים יש לו 250 ואחריי 3 שבועות 125 מ״ג ורק בשבוע הרביעי הוא ״נופל״...בכל מקרה נשמע לי מעט מוגזם לחכות חודש פלוס עד תחילת pct

יכול להיות מי שמחכה 4-5 שבועות לוקח מינון גבוהה, נניח 1000 מ״ג ואז אחריי שבוע יש לו עדין 500 ואחריי שבועיים יש לו 250 ואחריי 3 שבועות 125 מ״ג ורק בשבוע הרביעי הוא ״נופל״...בכל מקרה נשמע לי מעט מוגזם לחכות חודש פלוס עד תחילת pct
בגלל זה עדיף חודש אחרון עם פרופ, ואז אחרי 4-5 יום אתה כבר מתחיל pct, שמירת תוצאות אידיאלית יותר לפי ההיגיון שלי...

תשמע זה באמת אחד הדברים היותר קריטים שצריך לדייק בהם. אתה אומר שאם בן אדם רץ על 500, אחרי 3 שבועות ״ריקים״ הוא על 67 פחות או יותר וזה מינון מספיק כדי להתחיל פיסיטי?

@nlr666 מה אתה אומר?

תשמע זה באמת אחד הדברים היותר קריטים שצריך לדייק בהם. אתה אומר שאם בן אדם רץ על 500, אחרי 3 שבועות ״ריקים״ הוא על 67 פחות או יותר וזה מינון מספיק כדי להתחיל פיסיטי?

@nlr666 מה אתה אומר?

זמן מחצית החיים של טסט׳ אננטט זה בין 5-7 ימים תלוי איפה אתה בודק, בוא נצא מנקודת הנחה שזה שבוע. אז אחריי שבוע יהיה לך חצי ממה שהיה וכך הלאה (כמובן זה רלוונטי לשלב שבו הטסט׳ בדם כבר ברמה יציבה)
בגלל זה עדיף חודש אחרון עם פרופ, ואז אחרי 4-5 יום אתה כבר מתחיל pct, שמירת תוצאות אידיאלית יותר לפי ההיגיון שלי...

מצד שני זה סייקל ראשון, מעדיף לעשות את זה כמה שיותר פשוט. בהמשך אולי...

זמן מחצית החיים של טסט׳ אננטט זה בין 5-7 ימים תלוי איפה אתה בודק, בוא נצא מנקודת הנחה שזה שבוע. אז אחריי שבוע יהיה לך חצי ממה שהיה וכך הלאה (כמובן זה רלוונטי לשלב שבו הטסט׳ בדם כבר ברמה יציבה)

מצד שני זה סייקל ראשון, מעדיף לעשות את זה כמה שיותר פשוט. בהמשך אולי...

באמת שאני לא רואה משהו מורכב בלעבור ל100 מג יום כן יום לא של פרופ' בחודש האחרון. לשיקולך אח 😃

באמת שאני לא רואה משהו מורכב בלעבור ל100 מג יום כן יום לא של פרופ' בחודש האחרון. לשיקולך אח 😃

מסובך יותר מלא להזריק במשך שבועיים 😉.
בכל מקרה מה ההבדל? אחריי שבועיים עדין יהיו לי בדם כ100 מ״ג טסט׳ לפחות ורק אחריי זה אצא ל pct.
עם זאת אני לגמריי רואה את ההיגיון במה שאתה אומר...מי יודע אולי בסייקל הבא. תודה על הטיפ בכל מקרה ✌️.

מסובך יותר מלא להזריק במשך שבועיים 😉.
בכל מקרה מה ההבדל? אחריי שבועיים עדין יהיו לי בדם כ100 מ״ג טסט׳ לפחות ורק אחריי זה אצא ל pct.
עם זאת אני לגמריי רואה את ההיגיון במה שאתה אומר...מי יודע אולי בסייקל הבא. תודה על הטיפ בכל מקרה ✌️.

לא הבנת אותי אח, הכוונה שבשבוע השמיני תפסיק עם האנטט לגמרי, ותעבור לפרופ בלבד. תמשיך עד לשבוע 12 ותפסיק עם הפרופ, חכה 4-5 ימים והתחל תרפיה, כך יוצא שאתה כבר 35 ימים בערך ללא אנטט בכלל.

עשיתי סייקל 12 שבועות אנטט ללא פרגניל‍🫤
מהזריקה האחרונה מתי אני מתחיל פרגניל וכמה?
ומתי אני מתחיל כלומיד וטמוקסיפן?
זה תלוי בזמן מחצית החיים של האסטר בו השתמשת...
במקרה זה 10.5 יום מה שאומר שכ3 שבועות לאחר ההזרקה החומר יצא.
הפרוטוקול הסטנדרטי של סקאלי מתחיל את המכות של הפרגניל כשבועיים לפני נןלבדקס+כלומיד לכן במקרה זה תצטרך להתחיל את הפרגניל שבוע לאחר הזריקה האחרונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית