הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקנות פרי וורקאוט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
יש לי כדורי קפאין והם ממש מעולים , ברוב האימונים אני ירצה לדלג על איזה סט או 2 כי לא יהיה לי כח וחשק לעשות ואני ארצה להגיע הביתה כמה שיותר מהר בגלל עייפות מהיום עבודה אבל איתם אני אפילו רוצה לתת אקסטרה ומרגיש יותר במצב רוח וכאילו שיש לי כפול כח ומרץ אפילו שאין לי.
רציתי לדעת אם לפריוורקאוט יש השפעה אפילו יותר טובה והאם אתם ממליצים לקחת ממי שניסה ואיזה הכי כדאי להזמין? שוקל להזמין כשיגמר הכדורים...
אגב אני גם לוקח כדור לפעמים באמצע משמרת לילה כשאני כבר מגיע למצב זומבי ואני מרגיש בן אדם חדש עם זה

קפאין זה Pre-Workout. הוא עובד לך טוב ואתה מרוצה ממנו לפי מה שאתה אומר, אז תמשיך איתו. הרבה מפתרונות ה- Pre-Workout האחרים זה קפאין במינון נמוך יחד עם הרבה סוכרים.

קדם אימון זה פשוט קפאין בצורת אבקה, ולא כדורים כמו שאתה רגיל
לשאלה שלך:
ההשפעה של הקדם אימון תלויה בכמות הקפאין שיש בה
אם הכדורים יותר מרוכזים ויש בהם יותר קפאין מהקשם אימון אז ברור שלכדורים יש השפעה יותר גדולה, ולהפך

שים לב שאתה לא לוקח קפאין באופן קבוע כי בסוף הוא יפסיק להשפיע עליך

הייתי ממליץ לך אם אתה עייף שאתה חוזר מהעבודה לשים ראש ולישון איזה 20-30 דקות ואתה קם כמו חדש
(עזר לי מאוד)

• פותח/ת השרשור
קדם אימון זה פשוט קפאין בצורת אבקה, ולא כדורים כמו שאתה רגיל
לשאלה שלך:
ההשפעה של הקדם אימון תלויה בכמות הקפאין שיש בה
אם הכדורים יותר מרוכזים ויש בהם יותר קפאין מהקשם אימון אז ברור שלכדורים יש השפעה יותר גדולה, ולהפך

שים לב שאתה לא לוקח קפאין באופן קבוע כי בסוף הוא יפסיק להשפיע עליך

הייתי ממליץ לך אם אתה עייף שאתה חוזר מהעבודה לשים ראש ולישון איזה 20-30 דקות ואתה קם כמו חדש
(עזר לי מאוד)
אני לפעמים יושן 10 דקות בנסיעה ואני מרגיש כאילו דרסו אותי כשאני קם

יש לי כדורי קפאין והם ממש מעולים , ברוב האימונים אני ירצה לדלג על איזה סט או 2 כי לא יהיה לי כח וחשק לעשות ואני ארצה להגיע הביתה כמה שיותר מהר בגלל עייפות מהיום עבודה אבל איתם אני אפילו רוצה לתת אקסטרה ומרגיש יותר במצב רוח וכאילו שיש לי כפול כח ומרץ אפילו שאין לי.
רציתי לדעת אם לפריוורקאוט יש השפעה אפילו יותר טובה והאם אתם ממליצים לקחת ממי שניסה ואיזה הכי כדאי להזמין? שוקל להזמין כשיגמר הכדורים...
אגב אני גם לוקח כדור לפעמים באמצע משמרת לילה כשאני כבר מגיע למצב זומבי ואני מרגיש בן אדם חדש עם זה

פרי ווקראוט מוכן יעלה לך הרבה יותר מהרכיבים שלו בנפרד.
תמשיך עם כדורי הקפאין, אני מוסיף גם beta alenine וcitruline מאלט.

שני הנוספים יתנו לך את ״החוויה המלאה״. הציטרולין בכלל לא יקר גם. אולי כדאי לך לנסות

• פותח/ת השרשור
פרי ווקראוט מוכן יעלה לך הרבה יותר מהרכיבים שלו בנפרד.
תמשיך עם כדורי הקפאין, אני מוסיף גם beta alenine וcitruline מאלט.

שני הנוספים יתנו לך את ״החוויה המלאה״. הציטרולין בכלל לא יקר גם. אולי כדאי לך לנסות
שמעתי על הבטא מה זה נותן לך?

• פותח/ת השרשור
״פאוור נאפ״
דבר מדהים
בכל העולם מיישים את זה(במיוחד במשרדים)
חח ואו איזה כיף זה בצבא
אבל לא יודע אם אני ילך לישון אחרי עבודה שה לא יהיה ל20 דקות לא יהיה לי כח לקום זה למה לרוב אני ילך לאימון ישר איך שאני חוזר מהעבודה שאני לא אספיק להסתמרטט בבית

בהקשר למה שאמרו כאן החברים
***לא ממליץ*** באחריות המשתמש בלבד

ניסיתי קפאין לבד,בהחלט מעורר ועושה תעבודה
אך מה שמשלים את הסיפור(יש שיגידו שלא הוכח מדעית)זה התוספת של צטרולין,בטא אלנין,טאורין,ATP)
יש תחושה של ערך מוסף לקפאין

בסופו של יום קפאין הוא הרכיב הפעיל ברוב הpre workouts, עם תוספות כדי לייחד סוג אחד על השני.

לא אישית מנת אספרסו עושה את העבודה. אבל אני כן לוקח Vasoblitz לאחרונה שאני ממש ממש אוהב, זה תוסף לשימוש יומיומי אבל יש לו גרסת preworkout שיש בו פשוט קפאין.

בסופו של יום קפאין הוא הרכיב הפעיל ברוב הpre workouts, עם תוספות כדי לייחד סוג אחד על השני.

לא אישית מנת אספרסו עושה את העבודה. אבל אני כן לוקח Vasoblitz לאחרונה שאני ממש ממש אוהב, זה תוסף לשימוש יומיומי אבל יש לו גרסת preworkout שיש בו פשוט קפאין.
מה זה הממתק הזה?!
קישור בבקשה:s47:

בפריוורקאווט המתקדמים יש את מרכיב ה dmaa....
גילוי נאות , ניסיתי כמה כולל האחרון krack שאני מזמין מחול...ויש בו 100mg dmaa ולא הרגשתי כלום ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית