הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפי פתיחת חדרי כושר - סגר שני

הגיון של הממשלה מדהים
''יש קשר כנראה בין החגים לעלייה,אז במקום להפעיל נהלים יותר טובים ואכיפה טובה בואו פשוט נקפוץ לסגר וזהו''

ולא לשכוח להגיד שהציבור אשם.
ברור שהציבור אשם
מה פתאום שאני- הגוף שמשלמים לו גם בכסף וגם בסמכות על החירות העם יהיה אחראי על משהו אחר חוץ מהדברים הטובים שאני מדי פעם מברבר בהם מול המצלמה.

ברור שהציבור אשם
מה פתאום שאני- הגוף שמשלמים לו גם בכסף וגם בסמכות על החירות העם יהיה אחראי על משהו אחר חוץ מהדברים הטובים שאני מדי פעם מברבר בהם מול המצלמה.
אחי, אתה פאשיסט. המדינה היא ערך עליון. תשתחווה.

upload_2020-11-11_18-12-10.png

מעניין מתי יתחילו להשמיד 17 מיליון בני אדם 'ליתר ביטחון'
בגלל שמצאו ב5 אנשים בלבד מוטציה חדשה של קורונה...

נאמר בפרפרזה על זה שדנמרק שהולכת להשמיד 17 מיליון חורפנים, כי בחוות גידול אחת התגלו 5 חורפנים שנושאים מוטציה חדשה של קורונה.. (לפי מומחים המוטציה לא מסוכנת יותר) פשוט היא חדשה ומסכנת את יעילות החיסונים שכבר בשלבים הסופיים!

נערך לאחרונה:
medicalkidnap.com? אלה המקורות שלך? 🙄
Screen-Shot-2019-08-14-at-1.10.00-PM.png

Medical-Kidnapping-eBook.jpg

וזה מה שהפייק ניוז שלך גורם:
https://twitter.com/N12News/status/1325438259309277184?s=20
🤦‍♂️
אתה חסר אחריות. מקווה שאף אחד פה לא באמת לוקח אותך ברצינות
@Kartalajan
מה ששלחתי זו עובדה.
אבל אתה צודק. מתים מידי יום כ130 אנשים בממוצע בארץ.

אבל מה זה מעניין אם לא הקורונה?

מה ששלחתי זו עובדה.
אבל אתה צודק. מתים מידי יום כ130 אנשים בממוצע בארץ.

אבל מה זה מעניין אם לא הקורונה?

איזה עובדה? ראית את הסרטון ששלחתי? תפסיק לזיין את השכל, אתה זורק פה כל מיני שטויות לאוויר בחוסר אחריות כדי שיאמינו לך, אולי כדאי שתלמד להבדיל בין מקורות אמינים לאתרים שהם ליטרלי פייק ניוז לפני שאתה בכלל מתווכח עם אנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית